Emre Ozansoy
Moderatör
SON DAKİKA!
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Normalleşme süreci planlandığı şekliyle devam ederse 1 Haziran'da okullar açılabilir
Öğrenciler hasret gidersin sosyalleşsin diyeYaz aylarında okul olmayacağına göre 2 hafta için okulu açmaya değer mi?
Öğrenciler hasret gidersin sosyalleşsin diyeSon 1 hafta acılır muhtemelen
Bizim hayatımızı belirleyen adamlara bak. Yazık.SON DAKİKA!
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Normalleşme süreci planlandığı şekliyle devam ederse 1 Haziran'da okullar açılabilir
Gereksiz bir hamle olur.SON DAKİKA!
Sınıfta zaten birbirlerine dokunacaklarOkula nasıl gidecek öğrenciler? Otobüs, metro vs.
Okulda herkes ayrı ayrı mı oturacak? Hayır. Gerek yok bence.
Sınıfta zaten birbirlerine dokunacaklarO zaman aşi bulunana kadar acılmasın
Cocuklar daha cok taşiyici konumunda oldugu için biraz rahatlar. Kaldı ki avrupa okullar acıkmış galiba@Dosi lerindi galiba
ilkokul yada orta ögretımde olan cocuklar böyle karar veremıyorlarBen açılsa bile gitmem. Son sene olduğumuz için hocalar vs. zaten pek takmıyor.
Avrupa değil, sadece burası açık 😏 Şunun şurasında 1 ay kaldı. Bu saaten sonra tatil etmezler :SSınıfta zaten birbirlerine dokunacaklarO zaman aşi bulunana kadar acılmasın
Cocuklar daha cok taşiyici konumunda oldugu için biraz rahatlar. Kaldı ki avrupa okullar acıkmış galiba@Dosi lerindi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?