2. dalga olmayacak, boşuna beklemeyin.Bayramda dedenizin, ninenizin elini öpmeye gideceksiniz, kaçmayın kaderinizden.
Kaderin üstünde bir kader vardır.
2. dalga olmayacak, boşuna beklemeyin.Bayramda dedenizin, ninenizin elini öpmeye gideceksiniz, kaçmayın kaderinizden.
Devletimiz 4 bir koldan şehir hastanelerimizle her yere hizmet, sağlık götürüyor.. Bu süreci şükürler olsun ki yeneceğiz bayrama kadar..
Şakasından bile korktum devam etmeyeceğim tamam.Ben ikna oldum, bu adam değişmiş.Atacan beyciğimi de kaybettik... @Maskeli Fedai
@DarkLegenD isimli üyeyi kaybettik şimdi de..Ben ikna oldum, bu adam değişmiş.Atacan beyciğimi de kaybettik... @Maskeli Fedai
Şu sıralar altı ok iyi değil.
Bu sosyal hayatı çok sevdim nedense2. dalga olmayacak, boşuna beklemeyin.Bayramda dedenizin, ninenizin elini öpmeye gideceksiniz, kaçmayın kaderinizden.
En son yıkılacak kalelerden biri benimdir.@DarkLegenD isimli üyeyi kaybettik şimdi de..
Adamın Reisle fotosu bile var sayın Gs'li dostum 😱 İster istemez onun safına kayması doğal.. @Sherlock
Adam virüs konularına, UFO konularina bile uğramıyor@Tolstoyevski gibi hissizleşme de neyi seversen sev.
@DarkLegenD isimli üyeyi kaybettik şimdi de..
Adamın Reisle fotosu bile var sayın Gs'li dostum 😱 İster istemez onun safına kayması doğal.. @Sherlock
Kayıp vermeye devam ediyoruz, bence @Tolstoyevski'yi de kaybettik ama çaktırmıyor.
Cylonlar her yerde sayın Gs'li dostum..Sayın Gs'li dostum yoksa en başından beri... 😱
Aynen aynen.Altı oktan kasıt bu, yanlış anlaşılma olmasın.
@Tolstoyevski'yi Nietzsche'ye benzetiyorum ben.@Tolstoyevski gibi hissizleşme de neyi seversen sev.
Bize geçen hafta PTT kargo tarafından evimize teslim edildi 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?