🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Vaka sayısının 4 binin altına düşmesi güzel olmuş.

Bugün iyileşen sayısı daha fazla. İnşallah zamanla bu sayısı günlük 4-5 bin civarında olacak.

Reactions: mrt-06
Günlük vaka sayısının düşmesi güzel gelişme ama yine de salgın 1 ayda tamamen geçecek gibi gelmiyor bana. Umarım geçer tabii.

Vaka sayısının düşmesi.
Hadi İnşallah devam eder bu düşüş.

Geçen hafta Cuma günü olan skandal sonrası önümüzdeki hafta ciddi artış olacak maalesef. O yüzden rakamların düşmesine sevinmek için erken.

Umarım yanılırım..

@Maskeli Fedai ben, bana gösterilen sayılara göre yorum yapıyorum.
Her gün binlerce kişinin iyileştiğini göz önünde bulundursak taş çatlasa en fazla 5.000 ölü olur süreç sonunda. Geçen haftaki facianın sonuçlarını da 5 gün içinde göreceğiz. Göremeyeceğiz aslında çünkü o gün hiçkimseye virüs bulaşmadı.

Reactions: Maskeli Fedai
+40 bin test devam etmeli, hatta +50 bine çıkması daha iyi olacaktır. Vaka sayısı düşmüş ama tabi düşüşe geçti demek için erken, umarım bu düşüş devam eder. Ölü sayısı da düşmüş.

İyileşme sayısı oldukça fazla, umarım rakamlar hep böyle gelir.

SON DAKİKA!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "Yurt dışında koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden Türk vatandaşlarımızın sayısı 342'ye yükseldi."

ShiftDelete sitesinin kurucusu ve YouTuber Hakkı Alkan coronavirüs'e yakalandı. 😱

Mayıs sonu ile beraber esneklik başlayacakmış, Haziran başı ile beraber ise her il için farklı tedbirler ve kurallar geçerli olacakmış. İstanbul, İzmir ve Ankara üç sıkıntı ilmiş, İstanbul şu an açık ara zirvedeymiş. Bu üç il arasında en iyi durumda olan ise Ankara'ymış, kurallara daha iyi uyuluyormuş ve kontrol daha iyi sağlanmış. Fahrettin Koca ile Bilim Kurulu bir aylık ve ileri günler için de planlarını yapıyormuş, umarım Haziran ayıyla beraber normal yaşamımıza kontrollü şekilde dönmeye başlarız...

Reactions: Forumdash

Burada Cuma günü bi dışarıya çıktım resmen yaya trafiği yaşadım. Herkes sokakta

Reactions: Yiğitt
Biliyor musun 1 haftadır artık sayıları eskisi gibi takip etmiyorum...
Dikkatimi çeken artan test sayısına bağlı olarak vaka oranının genel olarak bu aralar hep 4000 altı çıkması.
Mutlu eden taraf ise iyileşen sayısı günlük 2000 lere dayanmış.

Eğer bildirimler doğru ise aslında kötü gitmiyor bazı şeyler. Ama yoluna girmesi Mayıs ayınıda elimizden alıcaktır.
yaz başlangına kademe kademe hayatımıza dönmeye başlayabiliriz.

herşeyin Hayırlısı olsun.

Reactions: Emre Ozansoy
İyileşen sayısı hergün toplam vaka sayısından düşülüyor mu acaba?