⭐ Fav10 Enleri - 2021🏅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler yazdıkların diğer yorumlara da güldüm

Teşekkürler Kemal Sunal severler ortaya çıkıyor
Neredeyse herkes seviyor da ayrı sevenler çıkıyor

Listede yer verdiğin için teşekkürler. Forumda biraz fanatik gözüküyoru ama bence en gerçekçi taraftarlardan biriyim :a
Özellikle tarafsızlıkta yer almak çok güzel futbol dışında ben de öyle düşünüyorum

Oha hiç ummadığım gruplarda adımı gördüm

Öncelikle açık ara ciddiolduğumu düşünüyorum. Sadece bazen meseleyi anlamıyorum. Karamsar olarak ne karamsarlığım var onu hiç anlamadım
En umut dolu kişilerden biriyim.

Teşekkürler hocam beklediğm gruplarda adımı gördüm

Son olarak size de teşekkürler Dosi hanım

Bu yazıyı görene kadar @phoebebuffay'i erkek sanıyordum, itiraf edeyim. Gerçi nedense istemsizce şu an bile öyle sanıyorum ismini görsem bile.
O derece alıştırmışım kendimi.
İlk defa görmene şaşırdım. Forumdaki çoğu kişi erkek olduğu için öyle bir algı oluşuyor sanırım, yoksa öyle bir izlenim bırakmıyorum bence.

Ben üye olmadan önce burayı kızların ağırlıklı bir site sanıyordum, yorumlar ve ortam o izlenimi veriyordu. Nereden bilebilirdim @DarkLegenD'in falan erkek olduğunu.

Gerçi tavırlarından kaynaklı da olabilir, biraz fazla ciddiyet var. @Dosi mesela ya da ne bileyim @Angelica olsun, bu iki isim direkt tavırlarıyla kendilerini belli ediyor mesela, yani "erkek" diye düşünmezsin. Senin tavırlarından olabilir yani.
Muhtemelen bu ciddiyetinle adının "Sedef" olduğunu bilsem de, yine erkek zannetmeye devam edeceğim bir taraftan da ama değilsindir tabii, ayrı konu.

Teşekkürler 🤗

Reactions: Dosi
Ben ciddi değilim ki, sen yanlış tanımışsın demek ki. Üstteki yorumumda en son yazdığım cümleden bile ciddi olmadığım belli oluyor.

Ben ciddi değilim ki, sen yanlış tanımışsın demek ki. Üstteki yorumumda en son yazdığım cümleden bile ciddi olmadığım belli oluyor.
Şu anlamda diyorum: Hani kadınlar kendi aralarında konuşurken "canım" diyor mesela, o yok sende. Bu anlamda ciddiyet.

Uzun süre aktifliği kapalı biriydi. Bunu bilemezsin
sen gececi değilsin. Ordan kaybediyorsun
Geceleri parlak kovalıyor

Bu yazıyı görene kadar @phoebebuffay'i erkek sanıyordum, itiraf edeyim. Gerçi nedense istemsizce şu an bile öyle sanıyorum ismini görsem bile.
O derece alıştırmışım kendimi.

Ben @phoebebuffay'i sevdiği için kullanıcı adına koyduğunu düşünüyordum, yani erkek olmasına rağmen kadın karakter koyduğunu düşünüyordum ama sanırım alakası yok gibi.

Ben erkek olmadığını biliyordum ama ismine Gamze veya gizem diyesim geliyordu.

@DarkLegenD ne idüğü belirsiz biri, neye hizmet ettiği belli değil.

Aaaaa resmen bana kadınsı dedin. 🤬🥵

Şu anlamda diyorum: Hani kadınlar kendi aralarında konuşurken "canım" diyor mesela, o yok sende. Bu anlamda ciddiyet.

O ciddiyeti göstermez ki, bir nebze samimiyeti gösterir.

------

@DarkLegenD kendisine rakip gelmesinden korkuyor sanırım. Böylelerine anlam veremiyorum, birbirinizi desteklemeniz lazım halbuki.

@Araf 'ın durumu kurtarma çabalarına bayılıyorum.

Valla beni twiiterde erkek olduğumu düşünen oldu Arafcım diyorum ki Angelic diye erkek ismi olurmu olabilir koyan olur dediler ya şaka gibi

İşte mesela @Angelica gibi samimi ol, ciddiyetin gitsin.

@Araf 'ın durumu kurtarma çabalarına bayılıyorum.
Durumu kurtarma çabam yok aslında, tamamen doğaçlama takılıyorum ve bu yüzden ilginç, birbirini tamamlamayan şeyler çıkabiliyor.

Valla beni twiiterde erkek olduğumu düşünen oldu Arafcım diyorum ki Angelic diye erkek ismi olurmu olabilir koyan olur dediler ya şaka gibi
Forumu düşünmek lazım, sosyal medyada sanan elbet olur, farklı farklı insan sonuçta.

Aynen öyle valla forumda beni erkek sana olmadı ya hiç
ya teşekkür ederim samimiyeti severim ben

Aynen öyle valla forumda beni erkek sana olmadı ya hiç
ya teşekkür ederim samimiyeti severim ben
Bu da dizileri üçer beşer izleyen dizikolik ablamız.

Reactions: Angelica
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...