Gay'ler kadar taş düşsün o kafana.!Kullanıcı adı bana yumuşaklık hissi veriyordu zaten. Foruma bir gay daha geldi diye çok korkmuştum. 🥶
Gay'ler kadar taş düşsün o kafana.!Kullanıcı adı bana yumuşaklık hissi veriyordu zaten. Foruma bir gay daha geldi diye çok korkmuştum. 🥶
Aldırma @serhatt, çok fazla dile getiriyor ama aldırma. Unutma LGBT'ye destek verdiği o günleri.Gay'ler kadar taş düşsün o kafana.!
Teşekkürler yazdıkların diğer yorumlara da güldümTürkçeyi En İyi Kullanan Üye : Sanırsınız kraliyet ailesi. Hepimiz de gayet güzel kullanıyoruz Türkçe'yi herkes bazinga demiş Araf demiş ne alaka.
En Güzel Kullanıcı Adı : @Tolstoyevski @DarkLegenD @Yakamoz-Asi (Yeter üç tane. Hele biri Kerem yazmış krize girdim saçmalık)
En Güzel Avatarlı Üye : Kendiniz nesiniz ki avatarlarınız ne olsun. @mrt-06 diyeyim buna Afet Hocam var.
En İyi Yorumcu Üye : Benden daha iyisi yok bu konuda ama olsun. @Turkuazz @Özgür @Araf @The_Erinch @Dosi gördüğüm kadarıyla fena değiller.
En İyi Yönetici : @Dosi @Sherlock @Tolstoyevski @Aserat @Özgür @mesmeso @xdragxx
En Aktif Üye : @Dosi @serhatt @Tolstoyevski @Angelica @Aserat (Bir iki gereksiz daha var ama yazmaya gerek yok)
En Ciddi Üye : @Fks14 (Yıllardır forumda güldüğünü hatırlamam enteresan biri) @emreemreu (Suratsız biri bu da ama biraz cıvatalarını gevşetince gülüyor) @tolgab (Biraz daha güleç olmalısın Tolgacım ne o öyle soğuk nevale gibi)
En Sabırlı Üye : Bu konuda @Dosi ve @Angelica'yı tek geçerim. Çok fena bu ikisi de. Tüm kadınlık güçlerini kullanarak bir sürü kişiye inat forumda ayakta kalıp hepsini şutladılar.
En Filozof Üye : Bizim forumun bu seviyede olmadığı aşikar. Ama alakalı alakasız her şeye L&M katan bir güruh var onlar da kendilerini nimetten sayıyor filozofuz, farklıyız diye.
En Fanatik Üye : @Aserat (Kendi sevdiklerine laf ettirmez, başka şeylere sallar tiplerden) başka da gelmiyor aklıma.
En Geveze Üye : @Angelica @Dosi @serhatt @xemrexxx
En Eğlenceli Üye : Bence pek yok. Hepsinin içi geçmiş. @eskici severiz
En Duygusal Üye : @Angelica (Ağır duygusal), @Dosi (Katı duygusal), @mrt-06 (Tatlı duygusal)
En Özlenilen Üye : Valla bir sürü var. Sokak Sanatı, Harun vs bunların dışında herkesi özlemiş olabilirim. Mesela Yakup09 - Prncss - dizikolik - KayıpSehir - Abay - destere ilk aklıma gelenler.
En Unutulmayacak Üye : Valla bu hayatta kimler kimler unutuldu unutulmayacak kimsenin olduğunu da düşünmüyorum.
En Tarafsız/Objektif Üye : @Özgür @Turkuazz @mesmeso (Bir de ben ama kendimi yazamıyorum)
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @The_Erinch (Esrarengiz bir adam en favori meyve özellikle favorimdi) @Dosi @Tolstoyevski @tolgab (Başka konusu yok ama seviyorum top10'u) @serhatt (Bize en güncel dizi haberlerini sunan arkadaşım)
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye : @slhttnmtl @Gerekli24 @Mircan Saye @The_Erinch
En İyimser Üye : @Angelica @Turkuazz @Mircan Saye @The_Erinch
En Karamsar/ Eleştiri Yapan Üye : @DarkLegenD
En Çalışkan Üye : @Dosi @Tolstoyevski
En Sinirli Üye : Sinirini yerim hepsinin. Ayık olsunlar.
En Çok Tartıştığınız Üye : Karşıma alıp tartışabileceğim konumda kimse yok.
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye : @Özgür @xBUGRAx @serhatt @mrt-06 @Yiğitt @Dosi @Tolstoyevski @Angelica @The_Erinch @eskici
Teşekkürler Kemal Sunal severler ortaya çıkıyor Neredeyse herkes seviyor da ayrı sevenler çıkıyorSonunda yapabildim şu listeyi.
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: Birkaç isim dışında herkes güzel kullanıyor ama @Araf @Sherlock @bazinga @Tolstoyevski @Aserat öne çıkıyor bu konuda.
En Güzel Kullanıcı Adı: @Forumdash @-potterhead- @phoebebuffay @12.Adam @Cervantes @Tolstoyevski
En Güzel Avatarlı Üye: @Dosi @The_Erinch @Gerekli24 @mrt-06 @Cervantes
En İyi Yorumcu Üye: @Sherlock @bazinga @Aserat @Araf @Dosi @Tolstoyevski @phoebebuffay (bu isimlerin film ve dizi yorumları konusundaki mesajları hoşuma gidiyor) @Yiğitt @offensive @Ahmed (3 ismin de reyting konularındaki yorumları hoşuma gidiyor) ve tabi ki @denizz19
En İyi Yönetici: Tüm yönetici arkadaşlarım.
En Aktif Üye: @serhatt @Dosi @Emre Ozansoy @Alos @12.Adam @slhttnmtl @The_Erinch @Tolstoyevski
En Ciddi Üye: @Araf @emreemreu @tolgab @Hazem @DarkLegenD @mesmeso (Dark ve mesmeso'nun bazen mesajları komik olsa bile ciddi duruyor. )
En Sabırlı Üye: @Dosi
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Fanatik Üye: @Aserat @Angelica @xdragxx @MEnes (L&M fanatikliği )
En Geveze Üye: @xemrexxx @serhatt @EmreCan
En Eğlenceli Üye: @serhatt @denizz19 @Dosi @Aserat @xemrexxx @The_Erinch @Forumdash @12.Adam @eskici @mrt-06 @Yiğitt
En Duygusal Üye: @Angelica @Zeyno @The_Erinch @12.Adam
En Özlenilen Üye: @destere @xBUGRAx @mrt-06 @Bully
En Unutulmayacak Üye: Çenesiyle @xemrexxx ve @destere
En Tarafsız/Objektif Üye: @Sherlock @bazinga @Yiğitt @Turkuazz @mesmeso
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Dosi @Tolstoyevski @The_Erinch @tolgab @serhatt @Aserat
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @Yakamoz-Asi @EmreCan @12.Adam @slhttnmtl @Zeyno @Cervantes @Alos @Gerekli24
En İyimser Üye: @Angelica @Mircan Saye @Dosi @Turkuazz
En Karamsar/Eleştiri Yapan Üye: @Tolstoyevski @DarkLegenD @Silinmiş Üye @mesmeso
En Çalışkan Üye: @Dosi @tolgab @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @The_Erinch
En Sinirli Üye: -
En Çok Tartıştığınız Üye: Eskisi gibi tartışmaya girmiyorum o yüzden ne desem bilemedim.
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Dosi @serhatt @denizz19 @Aserat @Yiğitt @12.Adam @xBUGRAx @The_Erinch @mrt-06 @Sherlock
Listede yer verdiğin için teşekkürler. Forumda biraz fanatik gözüküyoru ama bence en gerçekçi taraftarlardan biriyim :aTürkçeyi En İyi Kullanan Üye: @Araf @Sherlock @bazinga
En Güzel Kullanıcı Adı: @Tolstoyevski @bazinga @phoebebuffay @Angelica
En Güzel Avatarlı Üye: @Araf @eskici @MasacRE @XanTier
En İyi Yorumcu Üye: @Araf @Aserat @bazinga @Dosi @phoebebuffay @Sherlock @Özgür @Yiğitt
En İyi Yönetici: Tüm yönetici arkadaşlarım.
En Aktif Üye: @serhatt @Dosi @Emre Ozansoy @Angelica @The_Erinch @12.Adam
En Ciddi Üye: @Polat Şaşmaz @DarkLegenD @Araf
En Sabırlı Üye: @Dosi
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @MEnes @Araf
En Fanatik Üye: @Gerekli24 @pompy @12.Adam @xdragxx @DarkLegenD @Tolstoyevski
En Geveze Üye: @Aserat @serhatt @Alos @slhttnmtl
En Eğlenceli Üye: @pompy @DarkLegenD
En Duygusal Üye: @Angelica @The_Erinch
En Özlenilen Üye: @xBUGRAx
En Unutulmayacak Üye: @DarkLegenD @Araf
En Tarafsız/Objektif Üye: @Sherlock @bazinga @Özgür @Yiğitt
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @bazinga @emreemreu @Araf
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @EmreCan @12.Adam @slhttnmtl @Alos @Gerekli24
En İyimser Üye: @Angelica @The_Erinch
En Karamsar/Eleştiri Yapan Üye: @DarkLegenD
En Çalışkan Üye: @Emre Ozansoy @Aserat @Dosi @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: -
En Çok Tartıştığınız Üye: @HeisenBerg
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @DarkLegenD @Araf
Özellikle tarafsızlıkta yer almak çok güzel futbol dışında ben de öyle düşünüyorumFav 10 2021 Yılı Enleri
En Güzel Türkçe: @bazinga @Araf @Tolstoyevski
En Güzel Kullanıcı Adı: @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski
En Güzel Avatarlı Üye: @Dosi @serhatt @mrt-06 @bazinga @Tolstoyevski
En İyi Yorumcu Üye: @Aserat @Özgür @offensive @slhttnmtl @Alos @Forumdash @Dosi @Cervantes @Araf @Ahmed @denizz19 @Yakamoz-Asi @mesmeso @serhatt @Gizmen @Hazem @BARON男爵 @Yiğitt
En İyi Yönetici: Bu kategoride hepsinden memnunum.Ama şöyle bir sıralama yapmayı daha uygun buldum. En ezberbozan Yönetici : @Aserat En sırnaşık olduğum yönetim kurulu: @Tolstoyevski @xdragxx yo yo maaa seviyeli olduğum zlatan @Dosi
@Özgür @emreemreu @bazinga
En Aktif Üye: @Emre Ozansoy @serhatt (@Dosi kapıyı o kapatır ) @Alos @slhttnmtl @Angelica @EmreCan @The_Erinch bazen de @Tolstoyevski
En Ciddi Üye: @tolgab (listenden listeye görünür ) @bazinga
En Dalağı Düşük Üye: Kütük Yoldaşım @Sherlock
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @DarkLegenD
En Sabırlı Üye: @bazinga @Dosi
En Fanatik Üye: @Aserat (@HeisenBerg @xdragxx ) çifte bela Ve totemci @Tolstoyevski
En Geveze Üye: @serhatt @EmreCan @xemrexxx
En Eğlenceli Üye: @serhatt @slhttnmtl @Alos @kerem
En Duygusal Üye: @Angelica
En Özlenilen Üye : @Bully @ABAY_06 @sürgünüm @china_shangai , @sokak sanatı @Çiğdem bir üyenin dediği gibi yaz yaz bitmez...
En Unutulmayacak Üye: Başta kütük Ve yoldaşımlarım @Sherlock @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MEnes ardından @denizz19 @Özgür @Aserat @serhatt @Dosi @kerem @batuhankaralar @Çiğdem @xemrexxx @Forumdash @mrt-06 @Alos @slhttnmtl @Yiğitt @Emre Ozansoy @EmreCan @xBUGRAx @Yakamoz-Asi @S.G.A.T. @dreamy @xdragxx @batuhankaralar @Tolstoyevski @The_Erinch
En Tarafsız/Objektif Üyesi: @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch @xBUGRAx @Yiğitt @BARON男爵 @denizz19 @bazinga @Dosi @Tolstoyevski (bazı konular dışında )
Konularını En çok Beğendiğiniz Üye: Herkes
Son Zamanlarda Çıkış Yapan Üye: genel olarak @Gerekli24 Fb özelinde (@Araf ) @slhttnmtl @Alos @EmreCan @Yiğitt
En İyimser Üye: @The_Erinch @Zeyno @Ahmed @slhttnmtl @phoebebuffay @xBUGRAx @Çiğdem @Angelica
En Karamsar Üye: @DarkLegenD ve @Aserat
En Çalışkan Üye: @Dosi @Emre Ozansoy @serhatt @The_Erinch
En Sinirli Üye: @DarkLegenD
En Çok Tartıştığınız Üye : Yoooooooooooooooook ki
En Çok Noktanız olan Üyeler : Yoldaşlarım @Tolstoyevski @MasacRE @Araf @Sherlock @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MEnes @Bully @xdragxx yo yo maaaa @HeisenBerg @batuhankaralar @kerem @phoebebuffay liste uzaaaaaaaar giderrr.
Eli En Ağır Üye: @Sherlock
En Kafa Üye: @xdragxx @Tolstoyevski @Sherlock (eğer yanıt vermeyi akıl edebilirse) ve kütük yoldaşlarım
Oha hiç ummadığım gruplarda adımı gördüm
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @Araf @bazinga @Dosi (yurt dışında yetişmesine rağmen çok iyi geliştirdi)
En Güzel Kullanıcı Adı: @Dosi @Araf @pompy @DarkLegenD @12.Adam @Araf @AteşBöceği @dreamy
En Güzel Avatarlı Üye: @The_Erinch @Dosi @Cervantes
En İyi Yorumcu Üye: -
En İyi Yönetici: all of them
En Aktif Üye: @pompy @Emre Ozansoy @Dosi @slhttnmtl @xdragxx @The_Erinch
En Ciddi Üye: @Gerekli24 (açık ara ) @XanTier @Angelica @tolgab @Sherlock @Yiğitt @Turkuazz @hayret bi şey @bazinga @Angelica @Bussy @ömer karataş @batuhankaralar @Gizmen @ozmoturk @DR @Klaus
En Sabırlı Üye: @bazinga @Dosi (açık ara :S ) @HeisenBerg @Yakamoz-Asi
En Filozof Üye: @Araf @DarkLegenD @MEnes
En Fanatik Üye: @eskici @xdragxx @pompy @Araf @HeisenBerg @12.Adam @Polat Şaşmaz @mesmeso @DarkLegenD
En Geveze Üye: @Zeyno (açık ara...) @EmreCan @xemrexxx @serhatt @Dosi @The_Erinch @Cervantes @12.Adam @Alos @slhttnmtl @xdragxx @Ahmed @Aserat
En Eğlenceli Üye: @xemrexxx @Dosi @serhatt @pompy @12.Adam @phoebebuffay @EmreCan @denizz19 @Forumdash @hayret bi şey @cookies @Yakamoz-Asi
En Duygusal Üye: @The_Erinch @Zeyno @Angelica @Dosi @phoebebuffay @AteşBöceği
En Özlenilen Üye: @Doğu @sürgünüm @destere @berkann @ÖzGee @ABAY_06
En Unutulmayacak Üye: @Dosi @pompy @sürgünüm @destere
En Tarafsız/Objektif Üye: @Gerekli24 @hayret bi şey @Emre Ozansoy @Zeyno @Dosi @serhatt @Araf
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Dosi @bazinga
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @Cervantes @EmreCan @Fav10.net
En İyimser Üye: @HeisenBerg @Yiğitt @bazinga @Dosi @Araf @Cervantes @Yakamoz-Asi @MasacRE
En Karamsar/Eleştiri Yapan Üye @DarkLegenD @xdragxx @Gerekli24 @pompy @Sherlock @MEnes
En Çalışkan Üye: @Dosi @Emre Ozansoy @Aserat @serhatt @Mircan Saye
En Sinirli Üye: @Angelica
En Çok Tartıştığınız Üye: @Angelica @xdragxx @HeisenBerg @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Gerekli24 @Dosi @phoebebuffay @MEnes @Sherlock
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Dosi @Gerekli24 @Maskeli Fedai @xdragxx @DarkLegenD @MEnes @BARON男爵 @12.Adam @bazinga @phoebebuffay @Araf
Teşekkürler hocam beklediğm gruplarda adımı gördümGeciktim biraz fakat es geçmek olmazdı, merhabalar. Unuttuklarım muhakkak olacaktır, kusuruma bakmasınlar diyerekten ben de paylaşmış olayım...
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @Aserat @Araf @MEnes @bazinga @Tolstoyevski @DarkLegenD
En Güzel Kullanıcı Adı: @Özgür @phoebebuffay @Tolstoyevski @Dosi @titreyenadam @Jonsnow @MEnes
En Güzel Avatarlı Üye: @Özgür @Dosi @Tolstoyevski @Gerekli24 @xemrexxx @Yakamoz-Asi @bazinga (Burada yine güncel avatarları baz alarak değerlendirme yaptım.)
En İyi Yorumcu Üye: @bazinga @Araf @phoebebuffay @MEnes ve -F1 yorumlarından dolayı- @BARON男爵
En İyi Yönetici: Bütün yönetici arkadaşlarım diyeyim ben de.
En Aktif Üye: @Emre Ozansoy @Dosi @Tolstoyevski
En Ciddi Üye: @mesmeso @emreemreu @tolgab
En Sabırlı Üye: @bazinga @Dosi @hayret bi şey
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @pompy @MEnes @Mr.At
En Fanatik Üye: @Aserat @xdragxx @HeisenBerg @mesmeso @eskici @Polat Şaşmaz ve tabii ki @MEnes.
En Geveze Üye: Formunda bir @xemrexxx bu kategorinin her zaman zirvesindedir. Onun dışında @serhatt, @12.Adam ve @Dosi dedim.
En Eğlenceli Üye: @Maskeli Fedai @MEnes @MasacRE @DarkLegenD @The_Erinch @Gerekli24 @phoebebuffay @12.Adam @Özgür @Forumdash ve @dreamy (Grammy'nin yayınlandığı gece oldukça eğlenceliydi. )
En Duygusal Üye: @Angelica @Dosi
En Özlenilen Üye: @Doğu @destere @sürgünüm @Bully @Maskeli Fedai
En Unutulmayacak Üye: Burayı es geçeyim bu sefer. Yazmaya kalkarsam unuttuklarım muhakkak olacaktır çünkü...
En Tarafsız/Objektif Üye: @bazinga @emreemreu @Özgür
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Araf @bazinga @Aserat @The_Erinch
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @Gerekli24 @Alos @slhttnmtl @Zeyno @BARON男爵 @Cervantes ve @Yakamoz-Asi diyeceğim güncel dönemi baz alarak...
En İyimser Üye: @Dosi @Turkuazz @Angelica @The_Erinch @Yiğitt
En Karamsar/Eleştiri Yapan Üye: @Silinmiş Üye ve karamsarlık kısmı için @Tolstoyevski dedim.
En Çalışkan Üye: @Dosi @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy (Etkinlik düzenleme ve konu açma olarak düşündüm daha çok.) Bir de @denizz19 diyeyim, reyting sonuçlarını paylaşıp duruyoruz.
En Sinirli Üye: @xdragxx @eskici
En Çok Tartıştığınız Üye: Kırmızı Oda yüzünden son dönemlerde @Aserat.
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai @bazinga @Araf @phoebebuffay
Son olarak size de teşekkürler Dosi hanımSüre bitti, bundan sonra yapılacak listeler ve editler hesap edilmeyecek.
İşte benim listem.
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @Tolstoyevski @Aserat @Araf @bazinga @MEnes
En Güzel Kullanıcı Adı: @Turkuazz @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi @Zeyno @AteşBöceği @Sherlock @Hazem @Felon @12.Adam
En Güzel Avatarlı Üye: @Tolstoyevski @xdragxx (kapak fotosuna veriyorum ) @Gerekli24 @Cervantes @phoebebuffay (Friends seçimleri başarılı )
En İyi Yorumcu Üye: @MEnes @Tolstoyevski @mesmeso @Özgür @serhatt @Araf @bazinga ve @Yiğitt (reyting yorumları)
En İyi Yönetici: @bazinga @xdragxx @Tolstoyevski @Aserat @Özgür @Sherlock @emreemreu @mesmeso @MEnes (yönetici sayısı belli olduğundan 'herkes' diye yazıldığında da hesap edilecekler, sadece bu kısma özel)
En Aktif Üye: @Emre Ozansoy @phoebebuffay @Tolstoyevski @xdragxx
En Ciddi Üye: @emreemreu @mesmeso @Araf @offensive
En Sabırlı Üye: @Turkuazz
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @Araf @pompy @Mr.At
En Fanatik Üye: @MEnes @xdragxx @Tolstoyevski @pompy @HeisenBerg @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @mrt-06 @12.Adam
En Geveze Üye: @serhatt @xemrexxx @12.Adam @EmreCan @Alos
En Eğlenceli Üye: @xdragxx @Tolstoyevski @xemrexxx @serhatt @MasacRE @MEnes @Forumdash @dreamy @Cervantes @EmreCan @Maskeli Fedai @12.Adam @denizz19 @eskici @cookies
En Duygusal Üye: @Angelica @The_Erinch @Zeyno @ömer karataş
En Özlenilen Üye: @Doğu
En Unutulmayacak Üye: @Doğu ve samimi olduğum arkadaşlarım
En Tarafsız/Objektif Üye: @Turkuazz @bazinga @hayret bi şey
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Tolstoyevski @Aserat @The_Erinch @Mircan Saye @Yiğitt
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @phoebebuffay @EmreCan
En İyimser Üye: @Turkuazz
En Karamsar/Eleştiri Yapan Üye: @Tolstoyevski @xdragxx @pompy @DarkLegenD
En Çalışkan Üye: @Tolstoyevski @Aserat @xdragxx @serhatt @The_Erinch @Emre Ozansoy @denizz19
En Sinirli Üye: @Polat Şaşmaz @DarkLegenD
@eskici (hem eğlenceli hem de sinirli olmayı başarıyor )
En Çok Tartıştığınız Üye: @Ahmed (karşılıklı olsun ) @DarkLegenD (es geçmeyeyim seni)
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Araf @Yiğitt @Doğan @bazinga @xdragxx @Tolstoyevski @serhatt @Özgür @Yakamoz-Asi @Turkuazz @Angelica @The_Erinch @Forumdash @denizz19 @Aserat
Lgbt faşizmi yine devrede. 🥶Gay'ler kadar taş düşsün o kafana.!
Hacklenmiştim...Aldırma @serhatt, çok fazla dile getiriyor ama aldırma. Unutma LGBT'ye destek verdiği o günleri.
İlk defa görmene şaşırdım. Forumdaki çoğu kişi erkek olduğu için öyle bir algı oluşuyor sanırım, yoksa öyle bir izlenim bırakmıyorum bence.Bu yazıyı görene kadar @phoebebuffay'i erkek sanıyordum, itiraf edeyim. Gerçi nedense istemsizce şu an bile öyle sanıyorum ismini görsem bile. O derece alıştırmışım kendimi.
Gerçi tavırlarından kaynaklı da olabilir, biraz fazla ciddiyet var. @Dosi mesela ya da ne bileyim @Angelica olsun, bu iki isim direkt tavırlarıyla kendilerini belli ediyor mesela, yani "erkek" diye düşünmezsin. Senin tavırlarından olabilir yani. Muhtemelen bu ciddiyetinle adının "Sedef" olduğunu bilsem de, yine erkek zannetmeye devam edeceğim bir taraftan da ama değilsindir tabii, ayrı konu.İlk defa görmene şaşırdım. Forumdaki çoğu kişi erkek olduğu için öyle bir algı oluşuyor sanırım, yoksa öyle bir izlenim bırakmıyorum bence.
Ben üye olmadan önce burayı kızların ağırlıklı bir site sanıyordum, yorumlar ve ortam o izlenimi veriyordu. Nereden bilebilirdim @DarkLegenD'in falan erkek olduğunu.
Teşekkürler 🤗Süre bitti, bundan sonra yapılacak listeler ve editler hesap edilmeyecek.
İşte benim listem.
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @Tolstoyevski @Aserat @Araf @bazinga @MEnes
En Güzel Kullanıcı Adı: @Turkuazz @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi @Zeyno @AteşBöceği @Sherlock @Hazem @Felon @12.Adam
En Güzel Avatarlı Üye: @Tolstoyevski @xdragxx (kapak fotosuna veriyorum ) @Gerekli24 @Cervantes @phoebebuffay (Friends seçimleri başarılı )
En İyi Yorumcu Üye: @MEnes @Tolstoyevski @mesmeso @Özgür @serhatt @Araf @bazinga ve @Yiğitt (reyting yorumları)
En İyi Yönetici: @bazinga @xdragxx @Tolstoyevski @Aserat @Özgür @Sherlock @emreemreu @mesmeso @MEnes (yönetici sayısı belli olduğundan 'herkes' diye yazıldığında da hesap edilecekler, sadece bu kısma özel)
En Aktif Üye: @Emre Ozansoy @phoebebuffay @Tolstoyevski @xdragxx
En Ciddi Üye: @emreemreu @mesmeso @Araf @offensive
En Sabırlı Üye: @Turkuazz
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @Araf @pompy @Mr.At
En Fanatik Üye: @MEnes @xdragxx @Tolstoyevski @pompy @HeisenBerg @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @mrt-06 @12.Adam
En Geveze Üye: @serhatt @xemrexxx @12.Adam @EmreCan @Alos
En Eğlenceli Üye: @xdragxx @Tolstoyevski @xemrexxx @serhatt @MasacRE @MEnes @Forumdash @dreamy @Cervantes @EmreCan @Maskeli Fedai @12.Adam @denizz19 @eskici @cookies
En Duygusal Üye: @Angelica @The_Erinch @Zeyno @ömer karataş
En Özlenilen Üye: @Doğu
En Unutulmayacak Üye: @Doğu ve samimi olduğum arkadaşlarım
En Tarafsız/Objektif Üye: @Turkuazz @bazinga @hayret bi şey
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Tolstoyevski @Aserat @The_Erinch @Mircan Saye @Yiğitt
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @phoebebuffay @EmreCan
En İyimser Üye: @Turkuazz
En Karamsar/Eleştiri Yapan Üye: @Tolstoyevski @xdragxx @pompy @DarkLegenD
En Çalışkan Üye: @Tolstoyevski @Aserat @xdragxx @serhatt @The_Erinch @Emre Ozansoy @denizz19
En Sinirli Üye: @Polat Şaşmaz @DarkLegenD
@eskici (hem eğlenceli hem de sinirli olmayı başarıyor )
En Çok Tartıştığınız Üye: @Ahmed (karşılıklı olsun ) @DarkLegenD (es geçmeyeyim seni)
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Araf @Yiğitt @Doğan @bazinga @xdragxx @Tolstoyevski @serhatt @Özgür @Yakamoz-Asi @Turkuazz @Angelica @The_Erinch @Forumdash @denizz19 @Aserat
Ben ciddi değilim ki, sen yanlış tanımışsın demek ki. Üstteki yorumumda en son yazdığım cümleden bile ciddi olmadığım belli oluyor.Gerçi tavırlarından kaynaklı da olabilir, biraz fazla ciddiyet var. @Dosi mesela ya da ne bileyim @Angelica olsun, bu iki isim direkt tavırlarıyla kendilerini belli ediyor mesela, yani "erkek" diye düşünmezsin. Senin tavırlarından olabilir yani. Muhtemelen bu ciddiyetinle adının "Sedef" olduğunu bilsem de, yine erkek zannetmeye devam edeceğim bir taraftan da ama değilsindir tabii, ayrı konu.
Şu anlamda diyorum: Hani kadınlar kendi aralarında konuşurken "canım" diyor mesela, o yok sende. Bu anlamda ciddiyet.Ben ciddi değilim ki, sen yanlış tanımışsın demek ki. Üstteki yorumumda en son yazdığım cümleden bile ciddi olmadığım belli oluyor.
Geceleri parlak kovalıyorUzun süre aktifliği kapalı biriydi. Bunu bilemezsin sen gececi değilsin. Ordan kaybediyorsun
Bu yazıyı görene kadar @phoebebuffay'i erkek sanıyordum, itiraf edeyim. Gerçi nedense istemsizce şu an bile öyle sanıyorum ismini görsem bile. O derece alıştırmışım kendimi.
Ben @phoebebuffay'i sevdiği için kullanıcı adına koyduğunu düşünüyordum, yani erkek olmasına rağmen kadın karakter koyduğunu düşünüyordum ama sanırım alakası yok gibi.
Ben erkek olmadığını biliyordum ama ismine Gamze veya gizem diyesim geliyordu.İlk defa görmene şaşırdım. Forumdaki çoğu kişi erkek olduğu için öyle bir algı oluşuyor sanırım, yoksa öyle bir izlenim bırakmıyorum bence.
Ben üye olmadan önce burayı kızların ağırlıklı bir site sanıyordum, yorumlar ve ortam o izlenimi veriyordu. Nereden bilebilirdim @DarkLegenD'in falan erkek olduğunu.
Aldırma @serhatt, çok fazla dile getiriyor ama aldırma. Unutma LGBT'ye destek verdiği o günleri.
Böyle karşı çıkanlardan korkmak lazım, kesin kendisi de LGBT bireyi.Lgbt faşizmi yine devrede. 🥶
Hacklenmiştim...
O ciddiyeti göstermez ki, bir nebze samimiyeti gösterir.Şu anlamda diyorum: Hani kadınlar kendi aralarında konuşurken "canım" diyor mesela, o yok sende. Bu anlamda ciddiyet.
@DarkLegenD kendisine rakip gelmesinden korkuyor sanırım. Böylelerine anlam veremiyorum, birbirinizi desteklemeniz lazım halbuki.Böyle karşı çıkanlardan korkmak lazım, kesin kendisi de LGBT bireyi.
@DarkLegenD ne idüğü belirsiz biri, neye hizmet ettiği belli değil.O ciddiyeti göstermez ki, bir nebze samimiyeti gösterir.
------
@DarkLegenD kendisine rakip gelmesinden korkuyor sanırım. Böylelerine anlam veremiyorum, birbirinizi desteklemeniz lazım halbuki.
------
@DarkLegenD kendisine rakip gelmesinden korkuyor sanırım. Böylelerine anlam veremiyorum, birbirinizi desteklemeniz lazım halbuki.
Aaaaa resmen bana kadınsı dedin. 🤬🥵İlk defa görmene şaşırdım. Forumdaki çoğu kişi erkek olduğu için öyle bir algı oluşuyor sanırım, yoksa öyle bir izlenim bırakmıyorum bence.
Gerçi tavırlarından kaynaklı da olabilir, biraz fazla ciddiyet var. @Dosi mesela ya da ne bileyim @Angelica olsun, bu iki isim direkt tavırlarıyla kendilerini belli ediyor mesela, yani "erkek" diye düşünmezsin. Senin tavırlarından olabilir yani. Muhtemelen bu ciddiyetinle adının "Sedef" olduğunu bilsem de, yine erkek zannetmeye devam edeceğim bir taraftan da ama değilsindir tabii, ayrı konu.
Şu anlamda diyorum: Hani kadınlar kendi aralarında konuşurken "canım" diyor mesela, o yok sende. Bu anlamda ciddiyet.
O ciddiyeti göstermez ki, bir nebze samimiyeti gösterir.
------
Gerçi tavırlarından kaynaklı da olabilir, biraz fazla ciddiyet var. @Dosi mesela ya da ne bileyim @Angelica olsun, bu iki isim direkt tavırlarıyla kendilerini belli ediyor mesela, yani "erkek" diye düşünmezsin. Senin tavırlarından olabilir yani. Muhtemelen bu ciddiyetinle adının "Sedef" olduğunu bilsem de, yine erkek zannetmeye devam edeceğim bir taraftan da ama değilsindir tabii, ayrı konu.
İşte mesela @Angelica gibi samimi ol, ciddiyetin gitsin.Ben ciddi değilim ki, sen yanlış tanımışsın demek ki. Üstteki yorumumda en son yazdığım cümleden bile ciddi olmadığım belli oluyor.
Durumu kurtarma çabam yok aslında, tamamen doğaçlama takılıyorum ve bu yüzden ilginç, birbirini tamamlamayan şeyler çıkabiliyor.@Araf 'ın durumu kurtarma çabalarına bayılıyorum.
Forumu düşünmek lazım, sosyal medyada sanan elbet olur, farklı farklı insan sonuçta.Valla beni twiiterde erkek olduğumu düşünen oldu Arafcım diyorum ki Angelic diye erkek ismi olurmu olabilir koyan olur dediler ya şaka gibi
İşte mesela @Angelica gibi samimi ol, ciddiyetin gitsin.
Durumu kurtarma çabam yok aslında, tamamen doğaçlama takılıyorum ve bu yüzden ilginç, birbirini tamamlamayan şeyler çıkabiliyor.
Forumu düşünmek lazım, sosyal medyada sanan elbet olur, farklı farklı insan sonuçta.
İşte mesela @Angelica gibi samimi ol, ciddiyetin gitsin.
Durumu kurtarma çabam yok aslında, tamamen doğaçlama takılıyorum ve bu yüzden ilginç, birbirini tamamlamayan şeyler çıkabiliyor.
Forumu düşünmek lazım, sosyal medyada sanan elbet olur, farklı farklı insan sonuçta.
Bu da dizileri üçer beşer izleyen dizikolik ablamız.Aynen öyle valla forumda beni erkek sana olmadı ya hiç ya teşekkür ederim samimiyeti severim ben
Bu da dizileri üçer beşer izleyen dizikolik ablamız.