❤Fav10'da 200.000 Konu Açıldı ❤

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    fav10
Yani resmen gelecekte açılması gerekecek bir konuyu geçmişte açmışsın... Sonra abartıyorsun diyorlar ama yahu görüyorsunuz her yol malum diziye çıkmıyor mu
@Sherlock

Yalnız gerçekten öyle, son zamanlarda yaşanan her şey ama her şey buna delalet.
@Dosi hanım inat etmeyin artık, izleyin ve seri bir biçimde güncele gelin.

Toplam 300.000'e yaklaşmış bugüne kadar açılan konu sayısı.

Arada bu tip temizlikler kaçınılmaz.
Ozaman forumun kuruluşundan bu yanadir o rakamlar.
Evet eski tek kelimelik ve ilgi görmemiş konulara çok denk geldim ve o tarz konular silinmişse doğru yöntem. Baya uğaştırmıştır seni 😊

Yani resmen gelecekte açılması gerekecek bir konuyu geçmişte açmışsın... Sonra abartıyorsun diyorlar ama yahu görüyorsunuz her yol malum diziye çıkmıyor mu
@Sherlock
Sen böyle yaptıkça ben Dark dizisine daha da gıcik kapiyorum
Daha fazla inada bağlıyorum

Reactions: Dosi
Zamanda yolculuk temalı bir üçlemeyi en seviyorsun ama zaman yolculuğunun zirvesine çıkan bir diziye... Neyse tamam bu kadarı yeterli nefretini kazanacak yoksa malum dizi
o film çocukluğumun filmi, çok özel
hâlâ aklımda sahnelerin çoğu

Reactions: Tolstoyevski
o film çocukluğumun filmi, çok özel
hâlâ aklımda sahnelerin çoğu
İlk izlediğimde çok beğenmemiştim ama ikinci izleyişimde keyif almıştım ben de. İkinci filmi de ilki kadar olmasa da güzeldi. Üçü ise henüz izleyemedim 😱

Reactions: Dosi
İlk izlediğimde çok beğenmemiştim ama ikinci işleyişimde keyif almıştım ben de. İkinci filmi de ilki kadar olmasa da güzeldi. Üçü ise henüz izleyemedim 😱
ben 3ü pek hatırlamıyorum galiba. Seninle bu ay ki 3. filmimiz olsun. İzleyelim onuda

Nerden çıkardın kalktığını.
Gelir birkaç güne.
Üstü çizik gözükmediği ve Banlı yazmadığı için olabilir mi
Yoksa böyle gizli ban da mi var gayet normal gözüken Ama gizli şekilde ban olan? 😱

Reactions: DarkLegenD and Dosi