❤Fav10'da 200.000 Konu Açıldı ❤

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    fav10
Yani resmen gelecekte açılması gerekecek bir konuyu geçmişte açmışsın... Sonra abartıyorsun diyorlar ama yahu görüyorsunuz her yol malum diziye çıkmıyor mu :A @Sherlock

Yalnız gerçekten öyle, son zamanlarda yaşanan her şey ama her şey buna delalet. :A @Dosi hanım inat etmeyin artık, izleyin ve seri bir biçimde güncele gelin. :A

Toplam 300.000'e yaklaşmış bugüne kadar açılan konu sayısı. :D

Arada bu tip temizlikler kaçınılmaz. :)
Ozaman forumun kuruluşundan bu yanadir o rakamlar.
Evet eski tek kelimelik ve ilgi görmemiş konulara çok denk geldim ve o tarz konular silinmişse doğru yöntem. Baya uğaştırmıştır seni 😊

Yani resmen gelecekte açılması gerekecek bir konuyu geçmişte açmışsın... Sonra abartıyorsun diyorlar ama yahu görüyorsunuz her yol malum diziye çıkmıyor mu :A @Sherlock
Sen böyle yaptıkça ben Dark dizisine daha da gıcik kapiyorum :A Daha fazla inada bağlıyorum :A

Yalnız gerçekten öyle, son zamanlarda yaşanan her şey ama her şey buna delalet. :A @Dosi hanım inat etmeyin artık, izleyin ve seri bir biçimde güncele gelin. :A
Hiç başlamasam tamam haklısınız diyeceğimde ama 6 bölüm izledim ve beni SARMADI!
ay yeter :A
A_1vepxCMAAjgFZ.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi
o film çocukluğumun filmi, çok özel :bhr: hâlâ aklımda sahnelerin çoğu
İlk izlediğimde çok beğenmemiştim ama ikinci izleyişimde keyif almıştım ben de. İkinci filmi de ilki kadar olmasa da güzeldi. Üçü ise henüz izleyemedim 😱

• İlginç
Reactions: Dosi
Nerden çıkardın kalktığını. :A Gelir birkaç güne.
Üstü çizik gözükmediği ve Banlı yazmadığı için olabilir mi :A Yoksa böyle gizli ban da mi var gayet normal gözüken Ama gizli şekilde ban olan? 😱

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: DarkLegenD and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski