❗️Final❗️ | Hobbit ⚔️ MasacRE ⚔️ 12.Adam | 2024 Aralık Ayının En Favori Üyesi

Hangi Üye Ayın Favorisi Seçilsin?

• Hobbit

Oy: 6 22.2%
  • MasacRE

Oy: 11 40.7%
  • 12.Adam

Oy: 10 37.0%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
@tekin kime ne kadar laf atarsa ona oy veren biri. Bana yapmış olduğu davranıştan biliyorum :A
Eğer daha oy vermemişse bu akşam oyunu verir. Kendisi gündüzcü ve gececi olmadığı için oylama kapanır bir dahaki sefere :A
bu sefer yanıldın işte ben standartları olan insanım elemede oy vermediğim lanet birine finalde oy vermem:D ama elemede oy verdiklerimden finale çıkan olmasa o zaman düşünürdük? yani @MasacRE ve @12.Adam bu finalde asla benden oy alamaz :D veee oyum @hoppidik arkadaşımıza gidiyor :A

tarafsızlığın benide kapsayacak kadar genişlerse o zaman gerçekten isviçre gibisin derim :D ama hiç sanmıyorum o kadar tarafsızlaşacağını? seninki kısmi tarafsızlık:A
------

estafurullah o senin iğrençliğin :A

kazanamayacaksın aha şuraya yazıyorum :A

Sen zaten ifṣa oldun bana kalmadı :A @xemrexxx

ben zaten ıslanmışım ben zaten ıslanmışım ...
pardon o yağarsa yağmur yağardan kalmış aklımda :A

ne diyecektim ben zaten kendi kendimi foruma üye olurken ifşa etmiştim ben tekirdağlı tekinim diye bas bas bağırdım, duymayanlar hala varsa ne edeyim yapacak bişey yok :A

ben zaten ıslanmışım ben zaten ıslanmışım ...
pardon o yağarsa yağmur yağardan kalmış aklımda :A

ne diyecektim ben zaten kendi kendimi foruma üye olurken ifşa etmiştim ben tekirdağlı tekinim diye bas bas bağırdım, duymayanlar hala varsa ne edeyim yapacak bişey yok :A
Senin de İsviçre dağlarında fingirdeştiğin heidi ifşa oldu :A:A @The_Erinch @Dosi @Angelica @RüzgarGülü @Bully @serhatt @MasacRE

tarafsızlığın benide kapsayacak kadar genişlerse o zaman gerçekten isviçre gibisin derim :D ama hiç sanmıyorum o kadar tarafsızlaşacağını? seninki kısmi tarafsızlık:A
------

estafurullah o senin iğrençliğin :A

kazanamayacaksın aha şuraya yazıyorum :A
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Ben de iğrenç bir insanım zaten farkındayım :A

Sana inat kazanacağım :A

• Harika
Reactions: tekin
Daha ön elemesi bile heyecanlı geçmişti. Kendini belli etmişti.
Bakalım tek mi yoksa birden fazla kazananımız mı olacak :A
inşallah kazanan olmaz :A
------

Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Ben de iğrenç bir insanım zaten farkındayım :A

Sana inat kazanacağım :A
duygularımız bile karşılıklı ne kadar uyumluyuz böyle:D @xemrexxx bizi böyle görse dibi düşer @MEnes görse kır saçları dökülür :A

Son düzenleme:
Ön eleme gibi 26 oya ulaştık. Bakalım kepenkler bu oy oranı ile mi kapanacak :A

Bir sonraki ay büyük olasılıkla Ayın Favori üyesini seçmeyiz.

@Yakamoz-Asi sen bir yerlerde bir liste yapmıştın. Ben onu bir yerlere kayıt edeyim. Artık zorlanıyorum 5 ay geriye gidince böyle aralar olunca :A
------

Ama Sayın Co-Admin'imiz @Dosi, değiştirme nedenine yazdığım açıklama mantıklı değil miydi? :A Kullanıcı isminde boşluk olunca bazen etiketlerken sorun olabiliyor ve görsel olarak da tek bir nick olarak görünmediği için gözüme battı :D Yoksa ben çok seviyorum kullanıcı adımı, amacım radikal bir değişim yapmak değildi :A Yalnız belirtmeden geçemeyeceğim, esprin çok iyidi. sesli güldüm :F :F

24 Aralık'ta ekleme isteği gönderdim. Yönetim sağolsun bekletmeden onayladı :bhr:
Aşırı mantıklı geldiği için düşünmeden onaylamıştım zaten :A ama gülümsedim okurken :A

Ön eleme gibi 26 oya ulaştık. Bakalım kepenkler bu oy oranı ile mi kapanacak :A

Bir sonraki ay büyük olasılıkla Ayın Favori üyesini seçmeyiz.

@Yakamoz-Asi sen bir yerlerde bir liste yapmıştın. Ben onu bir yerlere kayıt edeyim. Artık zorlanıyorum 5 ay geriye gidince böyle aralar olunca :A

Bulurum saygıdeğer adminim için. :A

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bir tane ön elemede yazmıştın. Bende ararım sorun değil :A

2024 Ayın Favori Üyeleri

Ocak Hazem
Ṣubat Angelica ve offensive
Mart dreamy
Nisan Zeyno
Mayıs Alemdar
Haziran yaz arası