❗️Final❗️ | Hobbit ⚔️ MasacRE ⚔️ 12.Adam | 2024 Aralık Ayının En Favori Üyesi

Hangi Üye Ayın Favorisi Seçilsin?

• Hobbit

Oy: 6 22.2%
  • MasacRE

Oy: 11 40.7%
  • 12.Adam

Oy: 10 37.0%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Bu arada @MasacRE senin eski nick felan var mıydı bana hiç tanıdık gelmiyorsun neden. 2012 kayıtlısin birde ilginç 😃
@MasacRE ’de nedense MasacRE- bu çizgi vardı sadece. Sonra yanılmıyorsam bazinga bir ara çizgilere takti sildi kullanıcı isimlerinden. Eskiden etiketlemede çok sıkıntı çıkarırdı o çizgiler.

Geçende @Royal_Highness kullanıcı adının ortasına çizgi attı
Süreyya hanımın muhteşem değişimi gibi bir şey oldu

Anaaaaa ben farkında bile değilim o çizginin @Royal_Highness ne ara değiṣtin

Hiç tanıdık gelmiyor Masacre ilginç. Belki çok aktif değildir 2012 de felan filan ondan

Geçende @Royal_Highness kullanıcı adının ortasına çizgi attı
Süreyya hanımın muhteşem değişimi gibi bir şey oldu
Ama Sayın Co-Admin'imiz @Dosi, değiştirme nedenine yazdığım açıklama mantıklı değil miydi?
Kullanıcı isminde boşluk olunca bazen etiketlerken sorun olabiliyor ve görsel olarak da tek bir nick olarak görünmediği için gözüme battı
Yoksa ben çok seviyorum kullanıcı adımı, amacım radikal bir değişim yapmak değildi
Yalnız belirtmeden geçemeyeceğim, esprin çok iyidi. sesli güldüm

Anaaaaa ben farkında bile değilim o çizginin @Royal_Highness ne ara değiṣtin
24 Aralık'ta ekleme isteği gönderdim. Yönetim sağolsun bekletmeden onayladı

Hobbit ve 12.Adam daha önce Ayın Favori Üyesi seçilmişler ama Utku hiç seçilmemiş.

Oyum @MasacRE 'ye gitti.

@MasacRE melunu.
Kıyağımı da unutma.

Bu oylamada buraya kadar gelmeyi beklemiyordum. Teşekkür ediyorum herkese. Güzel oylarınız için müteşekkirim arkadaşlar

------

zaten genelde bu ana kadar destekliyorsun finale gelince bu an bitmiş oluyor

------

bu arada @MasacRE nin oyu ne kadar
düşmeden önce sandalyesine son tekmeyi atacak kişi ben olmalıyım ona göre haber ver
Sen iğrenç bir insansın...
------

Kayıt tarihi 2012 ama forumda aktif oluşum 2016 benim. O tarihten itibaren 4-5 sene oldukça aktiftim. Benim en aktif olduğum zamanlar sen pek fazla girmiyordun foruma sanırım. Ondan tanımıyorsundur beni. Ben bir süredir forumdan uzaklaşmıştım. O esnada da sen forumda aktif olmaya karar vermişsin

Çizgi benden önce masacre nickli başka bir üye olduğu için vardı. O üye aktif olmayınca Ozan onu silip benim de çizgimi yok etmişti

Son düzenleme:
@tekin kime ne kadar laf atarsa ona oy veren biri. Bana yapmış olduğu davranıştan biliyorum

Eğer daha oy vermemişse bu akşam oyunu verir. Kendisi gündüzcü ve gececi olmadığı için oylama kapanır bir dahaki sefere

Reactions: tekin and MasacRE
Olsun böyle konuştukça ben lafımı şöyleyeyim ona da sonra gerçekleri itiraf edince tatlıya bağlarız

Reactions: 12.Adam and Dosi
Isvicre gibi rengini belli etmeyeceksin bazen
tarafsızlığın benide kapsayacak kadar genişlerse o zaman gerçekten isviçre gibisin derim
ama hiç sanmıyorum o kadar tarafsızlaşacağını? seninki kısmi tarafsızlık

------

estafurullah o senin iğrençliğin

kazanamayacaksın aha şuraya yazıyorum

Son düzenleme: