Eskilerde sokak sanatından çekinip oy kullanmazdı. Şimdi @Yakamoz-Asi korkutmuş oldu onu
------
Bir an kalbime iniyordu
Azrail gibi ensesindeyim. @Damien Duff
Eskilerde sokak sanatından çekinip oy kullanmazdı. Şimdi @Yakamoz-Asi korkutmuş oldu onu
------
Bir an kalbime iniyordu
@Yakamoz-Asi bana harika atmamış 😱Eskilerde sokak sanatından çekinip oy kullanmazdı. Şimdi @Yakamoz-Asi korkutmuş oldu onu
Devamı gelmez belki oylamaların ilerde
------
Bir an kalbime iniyordu
Yapma şöyle ya. Gerçekten üzülüyor bu durumlarda. Kıyma onaAzrail gibi ensesindeyim. @Damien Duff
Bundan da eksik kal be@Yakamoz-Asi bana harika atmamış 😱
Yakamozun kafalar gidik. Hayatının tehlikede olduğunu düşünüyorum. Özellikle bugün özelinde.@Yakamoz-Asi bana harika atmamış 😱
Kalamam, reaksiyonsuz yapamamYapma şöyle ya. Gerçekten üzülüyor bu durumlarda. Kıyma ona
Bu arada şu skor sonra maalesef çok çok değişir gibi.
------
Bundan da eksik kal be@Yakamoz-Asi
@Yakamoz-Asi bana harika atmamış 😱
Bir diss daha yedin hadi iyisinYakamozun kafalar gidik. Hayatının tehlikede olduğunu düşünüyorum. Özellikle bugün özelinde.
Bu mesajdan sonra bu durum senin için geçerli gibiYakamozun kafalar gidik. Hayatının tehlikede olduğunu düşünüyorum. Özellikle bugün özelinde.
Yakamozun kafalar gidik. Hayatının tehlikede olduğunu düşünüyorum. Özellikle bugün özelinde.
Eyvallah abiÇifte harika ile telafi ettim
1 tanesi eksik kalıversin diyecektim ama sonra içimde kalır bana dokunur.@Dosi
Hayatımızı dissler ile doldurdu bugün. Neşe geldi hayatıma.Bir diss daha yedin hadi iyisin
@Dosi 'nin Diss Savaşları etkinliği devam ediyor olsaydı baya avantajlı olurdunHayatımızı dissler ile doldurdu bugün. Neşe geldi hayatıma.Teşekkür ederim Yakamoz'a.
Ne alakası var. 😁Birilerini yoksaymak gerek anlaṣılan.
Benim kaç konum 6’da kaldı @Yakamoz-Asi vermedi reaksiyon diye ama söylendim mi hayır.Kalamam, reaksiyonsuz yapamam@Yakamoz-Asi
Belki bir ara yaparız. Bakarız duruma. Eski her şey geri gelmeye başladı zaten@Dosi 'nin Diss Savaşları etkinliği devam ediyor olsaydı baya avantajlı olurdun
Ne alakası var. 😁
Gerçekten hiç dillendirmedin ve söylenmedin benim gibiBenim kaç konum 6’da kaldı @Yakamoz-Asi vermedi reaksiyon diye ama söylendim mi hayır.
@Angelica sana verdi benim yarı final konumu es geçti ama dedim mi hayır. Hiç mesaj bile yazmadı o ayrı.
@HollyDemon ☾☆ zaten beni hep es geçen biri ama seni es geçmiyor.
@Royal_Highness ‘de yarı final konumu es geçti ama laf ettim mi hayır.
Ben hiç dinlendirmiyorum sen gibi. Çok iyiyim
Benim kaç konum 6’da kaldı @Yakamoz-Asi vermedi reaksiyon diye ama söylendim mi hayır.
@Angelica sana verdi benim yarı final konumu es geçti ama dedim mi hayır. Hiç mesaj bile yazmadı o ayrı.
Ben hiç dillendirmiyorum sen gibi. Çok iyiyim
------
Belki bir ara yaparız. Bakarız duruma. Eski her şey geri gelmeye başladı zaten
Gerçekten hiç dillendirmedin ve söylenmedin benim gibi
Benim dönüşümden sonra eskiler de gelmeye başladıBenim kaç konum 6’da kaldı @Yakamoz-Asi vermedi reaksiyon diye ama söylendim mi hayır.
Ben hiç dillendirmiyorum sen gibi. Çok iyiyim
------
Belki bir ara yaparız. Bakarız duruma. Eski her şey geri gelmeye başladı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?