- Reaksiyon puanı
- 59,623
- Puanı
- 1,060
Ha, şimdi olduSalı akşamından bahsetmedim. Pazartesi geceye doğru9-11 Arası oy oranına bağlı
![]()
Ha, şimdi olduSalı akşamından bahsetmedim. Pazartesi geceye doğru9-11 Arası oy oranına bağlı
![]()
Her şey senin içinHa, şimdi olduBaşlarda aktif olabileyim ben de
![]()
Aynen, yorulduk. Bende de aşırı rahatlama var. Uzun süre dinleniriz artıkHer şey senin için![]()
O değilde aşırı rahatladım. Yaşasın bitiyor (yeni kaoslar olmaz umarım)
Yarışmanın kendisi kaos.Her şey senin için![]()
O değilde aşırı rahatladım. Yaşasın bitiyor (yeni kaoslar olmaz umarım)
Daha öneri zamanı küsme olduYarışmanın kendisi kaos.![]()
Aynen, yorulduk. Bende de aşırı rahatlama var. Uzun süre dinleniriz artık
Kaos olmaz herhalde ama bakalım. Belli de olmaz![]()
Aynen bundan daha kaoslu yarışma olmazDaha öneri zamanı küsme oldu
Sürekli sistemli devam etti malum![]()
Kura şansı olabilir. Yasak Elma sonradan güç kazanan bir dizi oldu, o durum Eda'ya da sirayet etmiş olabilirEda Ece Yasak Elma yayındayken buralara gelememişken bu sene nasıl finale çıktı ya![]()
İnsanlar her tur tantana yaptı buna sende dahil
Aslı Enver sultanın gibi o da başarılı ilerlediEda Ece Yasak Elma yayındayken buralara gelememişken bu sene nasıl finale çıktı ya![]()
yedilerAlina ya noldu 😱
Neyse yıldız Yılmaz argun kuyucu yıldırım dedim![]()
Kura şansı olabilir. Yasak Elma sonradan güç kazanan bir dizi oldu, o durum Eda'ya da sirayet etmiş olabilir
Yasemin'le eşitlik olmuştu, 1 oyla elemişti Eda onu![]()
Geçen sefer 6. turda Hande'ye elenmiş.İnsanlar her tur tantana yaptı buna sende dahil
Haydi son bir şarkı, oyunu ver
Aslı Enver sultanın gibi o da başarılı ilerledi
yediler![]()
Kura şansı her etkinlikte önemli bir faktör oluyor, ona yapacak bir şey yok
Seçmenler değişti bu da fazlası ile yansımış. Hande çeyreğe geçiyordu ama son anda elendi malum2021'de Hande sultanım elemiş Eda Ece'yi olması gerektiği gibi. O zamanlar daha zevkliymiş forumumuz
Son senelerin popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini sizin önerileriniz ile belirledik ve sizlerin oyları ile en güzelini seçeceğiz. Şimdi sıra 6. Tura geldi.
Çeyrek finale hangi güzel yükselsin?
![]()
Kısaca kurallar:
Etkinlik sırasında üye olup oy verdikten sonra aktif olmayan üyelerin oyları sayılmayacaktır. Eğer yanlış oy verirseniz bunu anında belirtiniz.
Katılımınızı bekliyoruz.
- Tolstoyevski
- en favori güzel 2021 6.tur
- Cevap: 63
- Forum: Diğer Etkinlikler
------
Geçen sefer 6. turda Hande'ye elenmiş.![]()
Bu sene Hande ile karşılaşsalar yine elenebilirdi Eda.2021'de Hande sultanım elemiş Eda Ece'yi olması gerektiği gibi. O zamanlar daha zevkliymiş forumumuz
Son senelerin popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini sizin önerileriniz ile belirledik ve sizlerin oyları ile en güzelini seçeceğiz. Şimdi sıra 6. Tura geldi.
Çeyrek finale hangi güzel yükselsin?
![]()
Kısaca kurallar:
Etkinlik sırasında üye olup oy verdikten sonra aktif olmayan üyelerin oyları sayılmayacaktır. Eğer yanlış oy verirseniz bunu anında belirtiniz.
Katılımınızı bekliyoruz.
- Tolstoyevski
- en favori güzel 2021 6.tur
- Cevap: 63
- Forum: Diğer Etkinlikler
------
Geçen sefer 6. turda Hande'ye elenmiş.![]()
Ben de merak ediyorum @Damien Duff 'un bu Miray sevgisini@Damien Duff Miray sevgisi şaşırttı beni. Her tur onu oyladı maşallah @Bully
He sen bekle o açıklamayı
He sen bekle o açıklamayı
Bodrum İrlanda bir şeyler der konu kapanır![]()
Seçmenler değişti bu da fazlası ile yansımış. Hande çeyreğe geçiyordu ama son anda elendi malum
Öyle az oranlarda kullanılmadı.Renkler ve zevkler işte![]()
Hande de pek sevilmeyen bir isim aslında. Asıl o zaman Eda'yı elemesi sürpriz olmuşBu sene Hande ile karşılaşsalar yine elenebilirdi Eda.
İkili elemeler tahmin edilemez oluyor, her an her şey olabiliyor
Cemre, Aslı'ya fark attı ama Eda'dan fark yedi. Hande de Aslı'ya elendi mesela![]()