2025 ❗️⚡️Büyük Final ⚡️❗️ | En Favori Güzel - Eda Ece vs Miray Daner

Hangi güzel En Favori Güzel 2025 olsun?

• Eda Ece

• Miray Daner

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Salı akşamından bahsetmedim. Pazartesi geceye doğru :A 9-11 Arası oy oranına bağlı :A
Ha, şimdi oldu :Z Başlarda aktif olabileyim ben de :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Her şey senin için :A :A
O değilde aşırı rahatladım. Yaşasın bitiyor (yeni kaoslar olmaz umarım :A )
Aynen, yorulduk. Bende de aşırı rahatlama var. Uzun süre dinleniriz artık :A

Kaos olmaz herhalde ama bakalım. Belli de olmaz :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben daha çok o kadar tantana neden yapıldı diye oy verdim ve insanlar haklı en fazla çeyrek final görmesi gereken isimler finale çıkmış forumun zevksizliği nirvana yaptı :A @Dosi @Bully

Eda Ece Yasak Elma yayındayken buralara gelememişken bu sene nasıl finale çıktı ya :A
Kura şansı olabilir. Yasak Elma sonradan güç kazanan bir dizi oldu, o durum Eda'ya da sirayet etmiş olabilir :A

Yasemin'le eşitlik olmuştu, 1 oyla elemişti Eda onu :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Ben daha çok o kadar tantana neden yapıldı diye oy verdim ve insanlar haklı en fazla çeyrek final görmesi gereken isimler finale çıkmış forumun zevksizliği nirvana yaptı :A @Dosi @Bully
İnsanlar her tur tantana yaptı buna sende dahil :A
Haydi son bir şarkı, oyunu ver :Z
Eda Ece Yasak Elma yayındayken buralara gelememişken bu sene nasıl finale çıktı ya :A
Aslı Enver sultanın gibi o da başarılı ilerledi :A
Alina ya noldu 😱

Neyse yıldız Yılmaz argun kuyucu yıldırım dedim :X
yediler :(

2021'de Hande sultanım elemiş Eda Ece'yi olması gerektiği gibi. O zamanlar daha zevkliymiş forumumuz :A

------

Kura şansı olabilir. Yasak Elma sonradan güç kazanan bir dizi oldu, o durum Eda'ya da sirayet etmiş olabilir :A

Yasemin'le eşitlik olmuştu, 1 oyla elemişti Eda onu :A

İnsanlar her tur tantana yaptı buna sende dahil :A
Haydi son bir şarkı, oyunu ver :Z

Aslı Enver sultanın gibi o da başarılı ilerledi :A

yediler :(
Geçen sefer 6. turda Hande'ye elenmiş. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Kura şansı her etkinlikte önemli bir faktör oluyor, ona yapacak bir şey yok :A

Miray Daner de tüm güçlü rakiplerini eleye eleye finale geldi demek ki hak etmiş. Forumun zevksizliğine olan sinirini bizden çıkartmış oluyorsun yani oy vermeyerek :A

Her 1 oy değerli bizim için. Finalde rekor kırmak istiyoruz :A @Dosi

2021'de Hande sultanım elemiş Eda Ece'yi olması gerektiği gibi. O zamanlar daha zevkliymiş forumumuz :A

------

Seçmenler değişti bu da fazlası ile yansımış. Hande çeyreğe geçiyordu ama son anda elendi malum :A
Öyle az oranlarda kullanılmadı.Renkler ve zevkler işte :A

• Güldürdün

------

Bu sene Hande ile karşılaşsalar yine elenebilirdi Eda.

İkili elemeler tahmin edilemez oluyor, her an her şey olabiliyor :A

Cemre, Aslı'ya fark attı ama Eda'dan fark yedi. Hande de Aslı'ya elendi mesela :A

• Güldürdün
Seçmenler değişti bu da fazlası ile yansımış. Hande çeyreğe geçiyordu ama son anda elendi malum :A
Öyle az oranlarda kullanılmadı.Renkler ve zevkler işte :A

Bu sene Hande ile karşılaşsalar yine elenebilirdi Eda.

İkili elemeler tahmin edilemez oluyor, her an her şey olabiliyor :A

Cemre, Aslı'ya fark attı ama Eda'dan fark yedi. Hande de Aslı'ya elendi mesela :A
Hande de pek sevilmeyen bir isim aslında. Asıl o zaman Eda'yı elemesi sürpriz olmuş :A Bu arada yoldaşlarımın eksikliği de hissediliyor. Üçümüz birlikte Hande'yi oylamışız o zaman :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully