Eskilerde sokak sanatından çekinip oy kullanmazdı. Şimdi @Yakamoz-Asi korkutmuş oldu onu
------
Bir an kalbime iniyordu![]()
Azrail gibi ensesindeyim. @Damien Duff
Eskilerde sokak sanatından çekinip oy kullanmazdı. Şimdi @Yakamoz-Asi korkutmuş oldu onu
------
@Yakamoz-Asi bana harika atmamış 😱Eskilerde sokak sanatından çekinip oy kullanmazdı. Şimdi @Yakamoz-Asi korkutmuş oldu onu
Devamı gelmez belki oylamaların ilerde
------
Yapma şöyle ya. Gerçekten üzülüyor bu durumlarda. Kıyma onaAzrail gibi ensesindeyim. @Damien Duff
Bundan da eksik kal be@Yakamoz-Asi bana harika atmamış 😱
Yakamozun kafalar gidik. Hayatının tehlikede olduğunu düşünüyorum. Özellikle bugün özelinde.@Yakamoz-Asi bana harika atmamış 😱
Kalamam, reaksiyonsuz yapamamYapma şöyle ya. Gerçekten üzülüyor bu durumlarda. Kıyma ona
Bu arada şu skor sonra maalesef çok çok değişir gibi.
------
Bundan da eksik kal be@Yakamoz-Asi
@Yakamoz-Asi bana harika atmamış 😱
Bir diss daha yedin hadi iyisinYakamozun kafalar gidik. Hayatının tehlikede olduğunu düşünüyorum. Özellikle bugün özelinde.![]()
Bu mesajdan sonra bu durum senin için geçerli gibiYakamozun kafalar gidik. Hayatının tehlikede olduğunu düşünüyorum. Özellikle bugün özelinde.![]()
Yakamozun kafalar gidik. Hayatının tehlikede olduğunu düşünüyorum. Özellikle bugün özelinde.![]()
Eyvallah abiÇifte harika ile telafi ettim
1 tanesi eksik kalıversin diyecektim ama sonra içimde kalır bana dokunur.@Dosi
Hayatımızı dissler ile doldurdu bugün. Neşe geldi hayatıma.Bir diss daha yedin hadi iyisin![]()
@Dosi 'nin Diss Savaşları etkinliği devam ediyor olsaydı baya avantajlı olurdunHayatımızı dissler ile doldurdu bugün. Neşe geldi hayatıma.Teşekkür ederim Yakamoz'a.
Ne alakası var. 😁Birilerini yoksaymak gerek anlaṣılan.![]()
Benim kaç konum 6’da kaldı @Yakamoz-Asi vermedi reaksiyon diye ama söylendim mi hayır.Kalamam, reaksiyonsuz yapamam@Yakamoz-Asi
Belki bir ara yaparız. Bakarız duruma. Eski her şey geri gelmeye başladı zaten@Dosi 'nin Diss Savaşları etkinliği devam ediyor olsaydı baya avantajlı olurdun![]()
Ne alakası var. 😁
Gerçekten hiç dillendirmedin ve söylenmedin benim gibiBenim kaç konum 6’da kaldı @Yakamoz-Asi vermedi reaksiyon diye ama söylendim mi hayır.
@Angelica sana verdi benim yarı final konumu es geçti ama dedim mi hayır. Hiç mesaj bile yazmadı o ayrı.
@HollyDemon ☾☆ zaten beni hep es geçen biri ama seni es geçmiyor.
@Royal_Highness ‘de yarı final konumu es geçti ama laf ettim mi hayır.
Ben hiç dinlendirmiyorum sen gibi. Çok iyiyim![]()
Benim kaç konum 6’da kaldı @Yakamoz-Asi vermedi reaksiyon diye ama söylendim mi hayır.
@Angelica sana verdi benim yarı final konumu es geçti ama dedim mi hayır. Hiç mesaj bile yazmadı o ayrı.
Ben hiç dillendirmiyorum sen gibi. Çok iyiyim
------
Belki bir ara yaparız. Bakarız duruma. Eski her şey geri gelmeye başladı zaten![]()
Gerçekten hiç dillendirmedin ve söylenmedin benim gibi![]()
Benim dönüşümden sonra eskiler de gelmeye başladıBenim kaç konum 6’da kaldı @Yakamoz-Asi vermedi reaksiyon diye ama söylendim mi hayır.
Ben hiç dillendirmiyorum sen gibi. Çok iyiyim
------
Belki bir ara yaparız. Bakarız duruma. Eski her şey geri gelmeye başladı zaten![]()