Oylasana son saatler. Neyi bekliyorsun
Karar veremiyorum da ondan....Oylasana son saatler. Neyi bekliyorsun
Oylasana son saatler. Neyi bekliyorsun
Karar veremiyorum da ondan....Oylasana son saatler. Neyi bekliyorsun
Rahatça oyla sonuç belli olmuşKarar veremiyorum da ondan....
DÜNYADAN UZAK...Rahatça oyla sonuç belli olmuş
Aynen, bir şeylere uzak olduğu kesin @BullyDÜNYADAN UZAK...
İntikamı alınacak zamanı gelince bazı şeylerin.Aynen, bir şeylere uzak olduğu kesin @Bully
Ne intikamı ben şarkının ismini yarışmanın sonucuna bağladım sadeceİntikamı alınacak zamanı gelince bazı şeylerin.
Karşımda yer alan kendine mezar kazsın. Anladın sen. .ssNe intikamı ben şarkının ismini yarışmanın sonucuna bağladım sadece
Gece gece ne triplerine girdin hayrola. Karşında @xemrexxx yokKarşımda yer alan kendine mezar kazsın. Anladın sen. .ss
göbeğimden onu göremem ki o yüzden rakip değilGece gece ne triplerine girdin hayrola. Karşında @xemrexxx yok
Şarkıyı oyladı, bende sonucundan bahsettim bi baktım intikam mezar sayıp durdugöbeğimden onu göremem ki o yüzden rakip değil
sevgililerinden biri terketmştir sabaha düzelir, alıştık artıkŞarkıyı oyladı, bende sonucundan bahsettim bi baktım intikam mezar sayıp durdu
Bir şey anlamadım
Ben hep iyi zamanlarına denk gelip sohbet etmişim demekki. Bugün bocaladımsevgililerinden biri terketmştir sabaha düzelir, alıştık artık
Tamamdır sildim Belki 40 oyu buluruz diye yazmıştım, kusura bakmayınız@Royal_Highness Dante özellikte etikette olmak istemediğini arkadaşlar yoluyla iletmişti. Diğer isim ise 2 haftadır aktif değil. Mesajını sil Dante bize kızmadan
Bazı arkadaşlar rahatsız oluyor etiketten.
Ayrıca etkinlik sahibi haricinde kişiler etiketlerse bu biraz oy toplamaya giriyor her ne kadar burda sonuç belli olsada.
Ayrıca amacını anladım. Rekorumuza rekor kırdırtmak
Fazlası ile oy geldi zaten.Tamamdır sildim Belki 40 oyu buluruz diye yazmıştım, kusura bakmayınız
O benim karşımda hiçbir zaman olmadı ki.Gece gece ne triplerine girdin hayrola. Karşında @xemrexxx yok
1.93 boyum var senin gibi 1.10 değil, mecbursun görmeye kudur.göbeğimden onu göremem ki o yüzden rakip değil
O benim karşımda hiçbir zaman olmadı ki.
------
1.93 boyum var senin gibi 1.10 değil, mecbursun görmeye kudur.