Yok tahmin ediyorum zaten öyle olduğunu yaOyladığında büyük resmî göreceksin diğeri gibi değil bu
Masacre ve @serhatt ile rekor egale edilir. Bakalım yeni rekor kırılacak mı
@Turkuazz nerdesin gel
@Damien Duff oyunu bekliyorum olmuyor böyle
Yok tahmin ediyorum zaten öyle olduğunu yaOyladığında büyük resmî göreceksin diğeri gibi değil bu
@Turkuazz nerdesin gel
33 oylamada kaldıkYok tahmin ediyorum zaten öyle olduğunu ya
Amaç artık rekoru kırmak evetOyladığında büyük resmî göreceksin diğeri gibi değil bu
@Turkuazz nerdesin gel
34 olmuş. Ha gayret Rekor 35 miydi?33 oylamada kaldık
Bi de bu tur daha önceden oy vermeyen isimler gelmişti. Ona rağmen aynı oran olacak
Nerde bu oy verip kaçan bir daha gelmeyen isimler nerde @Bully
KullandımAmaç artık rekoru kırmak evet
@serhatt görmezden gelmiş etiketimi.
@Damien Duff oyunu bekliyoruz
@Turkuazz bu gece işi bitirecektir inşallah yine geçenki gibi
Damien Duff oyladı. Masacre de oylarsa egale ediyoruz. @mrt-06 girmez gibi daha bugün foruma33 oylamada kaldık
Bi de bu tur daha önceden oy vermeyen isimler gelmişti. Ona rağmen aynı oran olacak
Nerde bu oy verip kaçan bir daha gelmeyen isimler nerde @Bully
Damien Duff oyladı. Masacre de oylarsa egale ediyoruz. @mrt-06 girmez gibi daha bugün foruma
@tifosi12345 oyunu bekliyorux
Serhat oylarsa geçiyoruz aslında
Serhat ve Masacre ile 36 olacak. Amaca ulaşmış olacağız 35 rekordu.34 olmuş. Ha gayret Rekor 35 miydi?
Başardık hayırlısıylaSerhat ve Masacre ile 36 olacak. Amaca ulaşmış olacağız 35 rekordu.
Aslında diğer tur verip bu tur oy vermeyen baya isim vardı ama geçen tur olmayıp bu tur oy verende 3 isim var. Yani dengelendi bir nevi
Bencede yeterBaşardık hayırlısıyla
1 günümüz daha olsa 40’ı da zorlardık ama her şeyin abartısı da zarar, tadında bırakmak gerek
@mrt-06 aktif şu an forumdaDamien Duff oyladı. Masacre de oylarsa egale ediyoruz. @mrt-06 girmez gibi daha bugün foruma
@tifosi12345 oyunu bekliyorux
Serhat oylarsa geçiyoruz aslında
@emreemreu ’yu kötü kaçırmışız Ama bu sabah saat 5’te aktif olmuş, yarın sabah da aktif olur belkiBencede yeter
@emreemreu ve @EmreCan fire verdiğimiz isimler mrt-06 ile
------
@mrt-06 aktif şu an forumda
Arada kaynamış diyelim hayatım.Amaç artık rekoru kırmak evet
@serhatt görmezden gelmiş etiketimi.
@Damien Duff oyunu bekliyoruz
@Turkuazz bu gece işi bitirecektir inşallah yine geçenki gibi
Sana kaç emoji geldi ?8 oy daha gelme ihtimali var bazı üyeler aktif olursa. Yoksa evet belli gibi artık
------
@12.Adam senide mi bildirimlere boğduda benim mesajı es geçmişsin
60 gelecek inşallahBildirimlere bakmamıştım şu hatırlatma işini yapayım dedim. Bu konudayken 12.Adam’ın o mesajına güldürdü attım sadece Sabah 20 bildirimdi, akşam 40 daha gelmiş. Belli ki onun işleri
@mrt-06 oyunu bekliyoruz yine
Buradan da bir operasyon çıkar gece
Aklıma bu parça gelmişti…Gece ansızın gelen bir operasyon...
Ben ankete bakmamıştım bu arada, benim etiketten sonra oylar gelmiş. Cumartesi’ye kadar da bir şey değişmezmiş
Oyladığında büyük resmî göreceksin diğeri gibi değil bu
@Turkuazz nerdesin gel
Oylasana son saatler. Neyi bekliyorsunArada kaynamış diyelim hayatım.
Sözünü tuttığun için teşekkür ederim.Neyse ben de atayım oyumu artık bari Pinhani'yi çok severim, finale kadar çıkmasına da çok sevindim ama Antidepresan her türlü ağır basıyor.
Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan
Senin oyunla sanki artık burdan dönmez? @BullyNeyse ben de atayım oyumu artık bari Pinhani'yi çok severim, finale kadar çıkmasına da çok sevindim ama Antidepresan her türlü ağır basıyor.
Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan
Çekişme olmadı belki ama etkinliğe yakışır güzel bir final oldu. Rekor oy da gelmiş e daha ne olsun
Çekişme ilk 15 oyda vardı, başa baş gidiyordu taki biri 18 oy olunca. İşte o zaman 5-6 oy fark vardı ve hep korunduÇekişme olmadı belki ama etkinliğe yakışır güzel bir final oldu. Rekor oy da gelmiş e daha ne olsun
Dönmez Kesin konuşabiliriz artık
Yılmaz & İlkkanDönmez Kesin konuşabiliriz artık
Rekoru da kırdık Bizden kaçmazdı zaten başaracağımız belliydi