2024 ❗️⚡️Büyük Final⚡️❗️ | Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan ⚔️ Pinhani - Dünyadan Uzak

Hangi Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’ın Kazananı Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11 saat uyudum. Ben uyurken Mert Demir öndeydi, şimdi bu konudayım ve finalde Pinhani var
Sen gene uyu bakalım şampiyon kim olacak?
11 saat ne be alkolü kökledin mi?
O turda oy verip bu tur oy vermeyeceğini söyleyen Alemdar var. offensive MEnes ve tolgab o grupta değil burda oy kullandı. Serhat oy verecek. Turkuazz umuttanyel bu anketi kaçırmazsa neden olmasın

1 firemiz ama 4 fazladan oy verenimiz olacak. Atacan finalde kullanır mı şüpheli, bakalım.

Turkuazz ve umuttanyel de çok güven veren isimler değiller ama son aktiflikleri de fena değil. Başaracağız inşallah
Etiket etmeden yazdın geleceklerini mi düşünüyorsun ? Telepatik yollarla bulurlar umarım.

Reactions: Dosi and Bully
bu sefer çekirge zıplayamadı gibi

sen bile ihanet etmişsin pintihaniye

Reactions: Dosi and 12.Adam
bu sefer çekirge zıplayamadı gibi

sen bile ihanet etmişsin pintihaniye
Ben en başından beri favorim Antidepresan. İhanet yok yani

------

Sen gene uyu bakalım şampiyon kim olacak?
11 saat ne be alkolü kökledin mi?

Etiket etmeden yazdın geleceklerini mi düşünüyorsun ? Telepatik yollarla bulurlar umarım.
50 küsür bildirim. Çoğu sende. Aaaaa ne bu böyle

Reactions: tekin
Ben en başından beri favorim Antidepresan. İhanet yok yani

------

50 küsür bildirim. Çoğu sende. Aaaaa ne bu böyle
bu sefer geçen oylamada olmayan @RüzgarGülü ve ben oy kullandık ama yinede 6 kişi eksik onlarda gelirse ve altısıda pintiye oy verirse ve bir tanede gayipten arkadaş gelip oy verirse ve bir tane daha derken kazanırmı kazanır ?

sayarken ümidim tükendi neyse kaybetmişiz diyelim çekilelim konudan

Reactions: Dosi
8 oy daha gelme ihtimali var bazı üyeler aktif olursa. Yoksa evet belli gibi artık

------

@12.Adam senide mi bildirimlere boğduda benim mesajı es geçmişsin

Son düzenleme:
foruma kayıtlı üyelerin yüzde beşi ayaklanıp oy kullansa fark bile açar bizim pinti
Ben mevcut forum halkından bahsettim
eskileri karıştırmıyoruz.
Önceki tur oylayan 10 isim eksik daha

------

Ek olarak @mrt-06

Reactions: 12.Adam and Bully
8 oy daha gelme ihtimali var bazı üyeler aktif olursa. Yoksa evet belli gibi artık

------

@12.Adam senide mi bildirimlere boğduda benim mesajı es geçmişsin
Bildirimlere bakmamıştım şu hatırlatma işini yapayım dedim. Bu konudayken 12.Adam’ın o mesajına güldürdü attım sadece
Sabah 20 bildirimdi, akşam 40 daha gelmiş. Belli ki onun işleri

@mrt-06 oyunu bekliyoruz yine

Reactions: 12.Adam and Dosi
Buradan da bir operasyon çıkar gece
Yok daha neler
ama tabi birden gececi tayfa belirtebilir.
Süre yarı finale göre 1 gün kısa. 30 küsür oy almışız. Belirli bir farkta açılmış. İdeal süre.
Gece uyumadan kazanan konusunu hazır ederim. Yarın uyanınca bir dokunuşla açılır konu

Artık sonra bende dinlenme modu

Haftaya yeni dönem başlıyor perşembe günü. Bir süre işe odaklanmam gerekecek. Her sene yapıyorum böyle. Etkinlik falanda bitmiş olur.
------

Yüzde 90 belli. Cumartesi’ye kadar bir ihtimal bir şeyler değişebilirdi ama yarına kadar çok şey değişmez
Bence en fazla biraz mesafe kısalırdı

------

Ahanda bir oy daha geldi

Ben ankete bakmamıştım bu arada, benim etiketten sonra oylar gelmiş. Cumartesi’ye kadar da bir şey değişmezmiş

Reactions: 12.Adam and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...