Türkiye derken, Türkiye'ye yerleşme mi, seyehat mi sadece?Aynen, pandemi ve yaz ayları ve ozamanlar ayarlanan etkinlikler ile 30 bin küsur yazmıştım normal seneye TR olursa duruluruz.
Küsüratı @Yakamoz-Asi hesap etmişti
Türkiye derken, Türkiye'ye yerleşme mi, seyehat mi sadece?Aynen, pandemi ve yaz ayları ve ozamanlar ayarlanan etkinlikler ile 30 bin küsur yazmıştım normal seneye TR olursa duruluruz.
Küsüratı @Yakamoz-Asi hesap etmişti
Yaz tatili genelde foruma hiç girmiyorum. En son yaz ayında 2 veya 3 kere uğramıştım ve 4 aylık bir araydı. Tabi seneye daha yönetimde isem uğrarım mecburi ama etkinlik yürütmem. İneternet konusunda fakiriz orda ve de yoğun oluyoruzTürkiye derken, Türkiye'ye yerleşme mi, seyehat mi sadece?
Bu yıl hiç gitmemiştin, doğru. Gitseydin eğer, muhtemelen hiç sesin soluğun çıkmaz, @Tolstoyevski ve @xdragxx bu kadar aktif olamazdı.Yaz tatili genelde foruma hiç girmiyorum. En son yaz ayında 2 veya 3 kere uğramıştım ve 4 aylık bir araydı. Tabi seneye daha yönetimde isem uğrarım mecburi ama etkinlik yürütmem. İneternet konusunda fakiriz orda ve de yoğun oluyoruz
Geçen senede gitmedim :/Bu yıl hiç gitmemiştin, doğru. Gitseydin eğer, muhtemelen hiç sesin soluğun çıkmaz, @Tolstoyevski ve @xdragxx bu kadar aktif olamazdı.
O da pandemiden dolayıydı, pandemi etkiledi. Evet, yine yazarlardı ama ikisinin mesajları seninle yorum yapa yapa zirve yaptı.Geçen senede gitmedim :/
Ortak erkinliker yürüttüğümüz için evet belki aktiflikşer farklı olabilirdi. En azından Tolstoyevski 'nin Aykut zaten spor olsun FIFA olsun o nedenlerden dolayı hep aktif olan biri. Mesaj sayıları ayrı olurdu ama.
Çok tatlı bir hediye. Teşekkür ederim@Dosi hanım tebrik ederim, nice güzel mesajlara ve kulüplere…
Bu sefer şöyle bir hediye alayım dedim...
Ekli dosyayı görüntüle 109377
Umarım alırsın güzel fikirleri
Beğenmenize sevindim Dosi hanım, tekrardan nice güzel mesajlara.Çok tatlı bir hediye. Teşekkür ederim
Fantastiği yazdım şimdi polisiye için düşünüyorum @DosiÇok tatlı bir hediye. Teşekkür ederim
------
Umarım alırsın güzel fikirleri
Söz artık aylar girecekDaha dün yeni kutlamadık mı yahuuu bu arı mayanın birşeyini... 😱😱😱 Bu nasıl bir hızdır... 😁😁😁 @Dosi @Tolstoyevski
Eeee artıkkk Hocaaa okuldaaaa okuldaaaa 😁😁😁 Bari bende 15bin olamda 🤪Söz artık aylar girecek
Az kalmış senin mesaj sayındaEeee artıkkk Hocaaa okuldaaaa okuldaaaa 😁😁😁 Bari bende 15bin olamda 🤪