✨🍒 Dosi 75.000'ler Kulübünde 🍒✨ 16 Eylül 2021

Eski zamana göre iletişimimiz fazlalaştı, eh bir zahmet :A
Bilal Sonses sevenleri gördükçe seviniyorum :Z foruma onu ben tanıtmıştım. İlk klibi ile forumda her klip konusu açılan bir isim oldu :Z
Aynen :A Hediye vermemek ayıp olurdu zaten :A

Bilal Sonses bayağı tutuluyor ya her şarkısı hit nerdeyse :A Böyle devam etmesini diliyoruz :A :Z

• Harika
Reactions: Dosi
Bir iki aya bir kulübe giriyorsun galiba :A Bu gidişle ilerde mesaj rekoru sende olacak galiba :A Nice mesajlara daha kutlarım. Hediyelerin ise

Ebru Gündeş favorim diyordun Ms'de bunu da seversin diye düşündüm.

Hekimoğlu'ndan tabiki.

679904 (2).jpg

Bu da İsveç'in başkenti Stockholm'dan güzel bir resim.

• Harika
Bir iki aya bir kulübe giriyorsun galiba :A Bu gidişle ilerde mesaj rekoru sende olacak galiba :A Nice mesajlara daha kutlarım. Hediyelerin ise

Ebru Gündeş favorim diyordun Ms'de bunu da seversin diye düşündüm.

Hekimoğlu'ndan tabiki.

Ekli dosyayı görüntüle 109280
Bu da İsveç'in başkenti Stockholm'dan güzel bir resim.
Hediyeler harika :bhr: teşekkürler 🤗
Aynen bu şarkıyı da severim. Arabesk ruhum var benim :A

Artık en az 2 ay girmem :A belki Aralık, belki Ocak ayına kadar :A hepsi yaz ayı VMYM etkisi bunlar :A yazın 3 konu 1 yaptım kalabalık etmeyeyim diye. Bunu da birleştirirdim ama @Tolstoyevski açmış bile :A
------

Bana @Tolstoyevski 'nin hediyesini mi veriyorsun 😱

Artık en az 2 ay girmem :A belki Aralık, belki Ocak ayına kadar :A hepsi yaz ayı VMYM etkisi bunlar :A yazın 3 konu 1 yaptım kalabalık etmeyeyim diye. Bunu da birleştirirdim ama @Tolstoyevski açmış bile :A
------

Arabesk sevmen güzel ben daha çok eski şarkılar dinleyen biriyim. Genelde oyun oynarken Arabesk dinliyorum Müslüm Gürses gibi :A

• Güldürdün
O kadar sık yeni kulüplere giriyorsun ki her seferinde ne yazacağımızı düşünüyorum :A :A

Çok çok tebrikler daha nice mesajlara ve enteresan içeriklere yoksa senin programların olmasa ben mesaj sayısında hala dipte olacaktım. Bu sefer kısa olsun 1-2 hafta sonra 80 bine girdiğin zaman daha uzun yazarım :A:A

Bilal İlksesin en sevdiğim şarkısı

Maskeli sayesinde Sancak sevdiğini öğrendik, onun çok sevdiğim şarkıları var orta okuldayken fazla dinliyordum :A bu yüzden seçmekte zorlandım biraz.

• Harika

------

Hangi hediyeyi istersin? :bilmem:

• Güldürdün
O kadar sık yeni kulüplere giriyorsun ki her seferinde ne yazacağımızı düşünüyoruz :A :A

Çok çok tebrikler daha nice mesajlara ve enteresan içeriklere yoksa senin programların olmasa ben mesaj sayısında hala dipte olacaktım. Bu sefer kısa olsun 1-2 hafta sonra 80 bine girdiğin zaman daha uzun yazarım :A:A

Burak İlksesin en sevdiğim şarkısı

Maskeli sayesinde Sancak sevdiğini öğrendik, onun çok sevdiğim şarkıları var orta okuldayken fazla dinliyordum :A bu yüzden seçmekte zorlandım biraz.

Teşekkürler :bhr: baya uzun yazmışsın, daha uzunu ne olur bakalım :A
Burak İlkses :F hadi ilkses anladım da Burak? :A galiba bu Nefret şarkısı haber olmuştu. Kadının biri laf atmıştı :A

Ben bir çok isim severim :A yıldız ablamdan gelsende olurdu :A
------

Hangi hediyeyi istersin? :bilmem:
En azından burada verilen olmasın :A düz yazıda yeterli :A
------

Arabesk sevmen güzel ben daha çok eski şarkılar dinleyen biriyim. Genelde oyun oynarken Arabesk dinliyorum Müslüm Gürses gibi :A
Müslüm Baba'nın en sevdiğim şarkısı 'Hangimiz Sevmedik'

Burak İlkses :F hadi ilkses anladım da Burak? :A galiba bu Nefret şarkısı haber olmuştu. Kadının biri laf atmıştı :A

------

------

Ben pek en iyi diye seçemiyorum ama o da sevdiklerimin arasında hatta adından dizi vardı TRT 1'de.

• Beğendim

------

------

• Harika
Ben bir kaç kere tekrarına denk gelmiştim. Adile Naşit ve Münir Özkul'u andıran bir havası da vardı :A Ayrıca Can Yaman da daha İtalya'da tanınmamış :A
Zaten özellkle Yeşilçam da oynayanların isimleri alındı. Can Yaman'ın adı galiba Tarık dı orda :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Nice mesajlara @Dosi . Iyiki forumdasın. Iyiki tanımış seni.😊🤗🤗🥳🥳🥳

Hediyem... Manzaralar.
images.jpeg-9.jpg
images.jpeg-8.jpg

• Harika
@Dosi müsait olayım yazacağım aklımda kalsın diye yazıyorum son etkden bakıcam :A
Tamam bekliyorum :Z
------

Nice mesajlara @Dosi . Iyiki forumdasın. Iyiki tanımış seni.😊🤗🤗🥳🥳🥳

Hediyem... Manzaralar.
Ekli dosyayı görüntüle 109288Ekli dosyayı görüntüle 109289
Çok teşekkürler :bhr: bol bol manzara fotosu çeken ben için güzel hediyeler :A
Mavi ve yeşilin birleşimini seviyorum :bhr:

• Harika
Reactions: STAR