Ay kimle kimi kıyaslıyor çıldıracağım. Safiye'nin psikolojik rahatsızlıkları annesinin kendisine uyguladığı yoğun şiddetten kaynaklanıyor diğeri gibi boş boş deliren biri değil yani.Yoo, Şirin'den bir farkı yok ki. Aynı hastalığa sahipler hatta.
Ay kimle kimi kıyaslıyor çıldıracağım. Safiye'nin psikolojik rahatsızlıkları annesinin kendisine uyguladığı yoğun şiddetten kaynaklanıyor diğeri gibi boş boş deliren biri değil yani.Yoo, Şirin'den bir farkı yok ki. Aynı hastalığa sahipler hatta.
Şirin boşu boşuna delirmedi herhalde, eniştesi vapurdan düştükten sonra psikolojisi bozuldu. İkisi de obsesif kompülsif hastası.Ay kimle kimi kıyaslıyor çıldıracağım. Safiye'nin psikolojik rahatsızlıkları annesinin kendisine uyguladığı yoğun şiddetten kaynaklanıyor diğeri gibi boş boş deliren biri değil yani.
Aserat için açtım konuyu. TeşekkürlerDOSI ARKADAŞIM TEBRIKLER SANA.İNŞALAH ÇOK YAZARSIN DOSI KARDEŞİM
ASERAT KIM TANIMIYOM TANIMAKDA İSTEMIYOM BENDEN UZAK DURSUN..ALLAHA YAKIJN OLSUN..DOSI BEN SANA TEBRIK YAZDIM..KENDİNE AÇTIN O KONUYU ..TEBRIKLER DOSI ARKADAŞIM..Aserat için açtım konuyu. Teşekkürler
Gerçekten hiç alaka yok.Şirin boşu boşuna delirmedi herhalde, eniştesi vapurdan düştükten sonra psikolojisi bozuldu. İkisi de obsesif kompülsif hastası.
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Kadın'ı izlemedin ki sen.Gerçekten hiç alaka yok.