✍️Aserat 65.000'ler Kulübünde!✍️

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,525
Puanı
1,060

Forumumuzun emektar, eğlenceli, arada sinir bozucu ve çalışkan yöneticisi @Aserat 4 ay içinde 5000 mesaj daha yazarak 65.000'ler Kulübüne girmiş bulunmakta🤗

Foruma kattığı katkılardan dolayı teşekkür eder daha nice nice kaliteli konular ve eğlenceli mesajlar dileriz :Z

Bildirim gelene kadar hiç fark etmemişim bile. :A Bu güzel konu ve mükemmel hediyelerin için çok teşekkürler canım harikasın. :bhr: :Z @Dosi

• Harika
Reactions: Dosi
Bildirim gelene kadar hiç fark etmemişim bile. :A Bu güzel konu ve mükemmel hediyelerin için çok teşekkürler canım harikasın. :bhr: :Z @Dosi
60.000'ler konunu açtığımda, ardından @Özgür senin yıl dönümü konunu açınca bana laf atmıştın az hediye vermişti deyip. Gözün doysun diye bol keseden verdim bu kez :A :A @serhatt

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Özgür and Aserat
Tebrikler @Aserat Hep birlikte nice mesajlara...
images.jpeg-3.jpg

• Harika
Reactions: Aserat
  • Harika
  • Beğendim
Reactions: Gerekli24 and STAR
Tebrik ederim canım. :Z Arada saçmalasan da, eleştiriyi ve gömmeyi abartsan da, objektif olmasan da mesajlarını okumayı ve seninle sohbet etmeyi çok seviyorum. :A :A Kötü özelliklerini bilerek saydım kaos çıkarmak için ama işin şakası bir yana iyi ki aramızdasın. :bhr:

Forumun en renkli isimlerindensin ve iyi ki varsın. :bhr: @Aserat

Hediyelerin. :bhr:

1609186696915.png

1609186820414.png

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Doğan and Aserat
Tebrik ederim canım. :Z Arada saçmalasan da, eleştiriyi ve gömmeyi abartsan da, objektif olmasan da mesajlarını okumayı ve seninle sohbet etmeyi çok seviyorum. :A :A Kötü özelliklerini bilerek saydım kaos çıkarmak için ama işin şakası bir yana iyi ki aramızdasın. :bhr:

Forumun en renkli isimlerindensin ve iyi ki varsın. :bhr: @Aserat

Hediyelerin. :bhr:

Ekli dosyayı görüntüle 97213

Ekli dosyayı görüntüle 97214
Övdün mü gömdün mü anlamadım ama hediyelerin taş gibi. :Z Teşekkürler baby. :bhr:

Tebrik ederim @Aserat... :Z Nice güzel, kaos çıkarmaktan uzak ( :A ), tatlı, kaliteli analizler ve dizi/film yorumları yapacağın mesajlara... :bhr:

Olmazsa olmaz...

BurcuBiricik.jpg

Aslında Ayşegül ve Poyaz'lı bir kare arıyordum ancak Funda hanımın yer aldığı şu tatlı kolaj karşıma çıktı ve çok hoşuma gitti, o yüzden bunu armağan ediyorum sana...

Poyraz Karayel.jpg

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Doğan and Aserat
Tebrik ederim @Aserat... :Z Nice güzel, kaos çıkarmaktan uzak ( :A ), tatlı, kaliteli analizler ve dizi/film yorumları yapacağın mesajlara... :bhr:

Olmazsa olmaz...

Ekli dosyayı görüntüle 97216

Aslında Ayşegül ve Poyaz'lı bir kare arıyordum ancak Funda hanımın yer aldığı şu tatlı kolaj karşıma çıktı ve çok hoşuma gitti, o yüzden bunu armağan ediyorum sana...

Ekli dosyayı görüntüle 97217
Bu güzellikler karşısında söyleyecek sözüm yok. :bhr: Teşekkür ediyorum. :Z

• Harika
Reactions: Sherlock
Tebrik ederim canısı. Çok gıcık, sinir bozucu, kışkırtıcı kısacası dizilerde kötü karakterleri aratmasan da sensiz olmuyor. Tıpkı Kadın'daki Şirin, Masumlar Apartmanı'ndaki Safiye, Sadakatsiz'deki Volkan, Çukur'daki Cumali gibi... :A @Aserat

Hediyelerin; (cımbızlandılar efenim) :bhr::Z

anasayfa-2019-11-30-051226-74.jpg

BURCU-B%C4%B0R%C4%B0C%C4%B0K-HAKKINDA-MERAK-ETT%C4%B0%C4%9E%C4%B0N%C4%B0Z-HER-%C5%9EEY-6.jpg

• Harika
Reactions: Aserat
Tebrik ederim canısı. Çok gıcık, sinir bozucu, kışkırtıcı kısacası dizilerde kötü karakterleri aratmasan da sensiz olmuyor. Tıpkı Kadın'daki Şirin, Masumlar Apartmanı'ndaki Safiye, Sadakatsiz'deki Volkan, Çukur'daki Cumali gibi... :A @Aserat

Hediyelerin; (cımbızlandılar efenim) :bhr::Z

anasayfa-2019-11-30-051226-74.jpg

BURCU-B%C4%B0R%C4%B0C%C4%B0K-HAKKINDA-MERAK-ETT%C4%B0%C4%9E%C4%B0N%C4%B0Z-HER-%C5%9EEY-6.jpg

Teşekkürler canım hediyeler de çok iyi. :Z Ama Safiye kötü bir karakter falan değil saydığın diğer isimlerle aynı kefeye konulamaz bile. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem