Beni hatırlıyor musun?
O kara günü hafızamdan sildimBeni hatırlıyor musun?![]()
Senle tanıştıktan 8 ay sonra kara günler oldu aslındaO kara günü hafızamdan sildim![]()
Hatırlıyorum aslında benle kısa bir telefon görüşmesi yapmıştın. O zamanlar peşimden koşuyordun yüz vermiyordum sanaSenle tanıştıktan 8 ay sonra kara günler oldu aslında(tabi sen ve benden kaynaklı değil)
Tebrik ederim @Aserat, nice güzel yıllara.
Avatarının da çok güzel olduğunu belirterek hediyelerini aşağı iliştiriyorum...
İkinize de çok teşekkür ederim hediyelerin hepsi birbirinden güzel.Eraycım daha nice 7 yılların olmasını temenni ederim.
Tebrik ediyorum seni @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 108105
Ekli dosyayı görüntüle 108106
Ekli dosyayı görüntüle 108107
Teşekkürler.
Sjsjjsjs.Hatırlıyorum aslında benle kısa bir telefon görüşmesi yapmıştın. O zamanlar peşimden koşuyordun yüz vermiyordum sana![]()
İnşallah canım.
Aynen çiçek böcek paylaşmaktan içim bayılmıştıSjsjjsjs.
İstanbul'a boşuna gelmiştim![]()
Biliyorum dayakİnşallah canım.Bana en büyük hediyenin ne olacağını çok iyi biliyorsun.
![]()
Dur gerçek sancaklar beAynen çiçek böcek paylaşmaktan içim bayılmıştıBir tane kalabalık bir fotoğraf atmıştın hayal meyal seni hatırlıyorum içinde
------
Biliyorum dayak![]()
Ee zaten gerçek atmıştın yaDur gerçek sancaklar be![]()
Yook Facebook hesabı varken arkadaş okul toplu fotosunu paylaşmıştı lise fotosu ve orda olanları etiket edip. Ben paylaşmadımEe zaten gerçek atmıştın ya![]()
Yaptığın haberle zaten dayak atmış gibi oldun şimdi acıyan yeri iyileştirme zamanı.Aynen çiçek böcek paylaşmaktan içim bayılmıştıBir tane kalabalık bir fotoğraf atmıştın hayal meyal seni hatırlıyorum içinde
------
Biliyorum dayak![]()