Beni hatırlıyor musun?İlk geldiğin zamanları hatırlıyorum vay be Daim olsun @Aserat
O kara günü hafızamdan sildimBeni hatırlıyor musun?
Senle tanıştıktan 8 ay sonra kara günler oldu aslında (tabi sen ve benden kaynaklı değil)O kara günü hafızamdan sildim
Hatırlıyorum aslında benle kısa bir telefon görüşmesi yapmıştın. O zamanlar peşimden koşuyordun yüz vermiyordum sanaSenle tanıştıktan 8 ay sonra kara günler oldu aslında (tabi sen ve benden kaynaklı değil)
Tebrik ederim @Aserat, nice güzel yıllara.
Avatarının da çok güzel olduğunu belirterek hediyelerini aşağı iliştiriyorum...
İkinize de çok teşekkür ederim hediyelerin hepsi birbirinden güzel. Hep birlikte inş.Eraycım daha nice 7 yılların olmasını temenni ederim.
Tebrik ediyorum seni @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 108105
Ekli dosyayı görüntüle 108106
Ekli dosyayı görüntüle 108107
Teşekkürler.
Sjsjjsjs.Hatırlıyorum aslında benle kısa bir telefon görüşmesi yapmıştın. O zamanlar peşimden koşuyordun yüz vermiyordum sana
İnşallah canım. Bana en büyük hediyenin ne olacağını çok iyi biliyorsun.İlk geldiğin zamanları hatırlıyorum vay be Daim olsun @Aserat
Aynen çiçek böcek paylaşmaktan içim bayılmıştı Bir tane kalabalık bir fotoğraf atmıştın hayal meyal seni hatırlıyorum içindeSjsjjsjs.
İstanbul'a boşuna gelmiştim
Biliyorum dayakİnşallah canım. Bana en büyük hediyenin ne olacağını çok iyi biliyorsun.
Dur gerçek sancaklar beAynen çiçek böcek paylaşmaktan içim bayılmıştı Bir tane kalabalık bir fotoğraf atmıştın hayal meyal seni hatırlıyorum içinde
------
Biliyorum dayak
Ee zaten gerçek atmıştın yaDur gerçek sancaklar be
Yook Facebook hesabı varken arkadaş okul toplu fotosunu paylaşmıştı lise fotosu ve orda olanları etiket edip. Ben paylaşmadımEe zaten gerçek atmıştın ya
Yaptığın haberle zaten dayak atmış gibi oldun şimdi acıyan yeri iyileştirme zamanı.Aynen çiçek böcek paylaşmaktan içim bayılmıştı Bir tane kalabalık bir fotoğraf atmıştın hayal meyal seni hatırlıyorum içinde
------
Biliyorum dayak