- Reaksiyon puanı
- 34,251
- Puanı
- 1,061
Hehh işte tam olarak bu. Görsek kesin tanırız artık. Ama neresi olur o meçhul.
Baṣkent
Hehh işte tam olarak bu. Görsek kesin tanırız artık. Ama neresi olur o meçhul.
Ama nerenin. Çok geniş bir yelpaze. 😅Baṣkent
Ama nerenin. Çok geniş bir yelpaze. 😅
Şimdi cevap yazsam sen yarın aktif olduğunda bu konu kilitli olacak o yüzden seni yormayayım.birazdan kaybolurum zaten isveç dizisine alıştırdı bizi @HollyDemon666☾☆
ordada azbuçuk zaman harcıyacağım
Google amcaya kürekli çizgi kadın yazdım ordan aldım.Bence Mosinin ta kendisi. Kamera kullanarak kendi avatarını yapabiliyorsun. Bunu FM oyunu bile kullanıyor. Bence o.
Yalan atıyorsun. Keşke bu kadar belli etmeseydin. Bu karekterin zaten bir adı var. Ve bu ad Kürekli Kadın değil.Google amcaya kürekli çizgi kadın yazdım ordan aldım.
Konuya kendiliğinden beğenini attığın için teşekkürler. Çok makbule geçti bi bilsenMELİKE ŞAHİN - DİVA YORGUN
Zerrin teyzenin geçen sene adeta küllerinden doğup çıkardığı hit şarkısını takdir etsem de benim tercihim Diva Yorgun'dan yana. Zaten sadece ilk favorim olan Müphem'e karşı oy vermemiştim kendisine. Mabel Matiz de kendi şarkısıyla yenildi orada maalesef Melike Şahin'e. Ama burada Diva Yorgun'u şampiyon yaparak bir nevi Mabel'e de şampiyonluk kazandırmış olacağız
🤦🤦 Kimlere oy kullandırıyorsunuz anlamıyorum ki. Daha kimin oynadığını bilmiyor. Bullynin oyu iptal edilsin. 😅Klipte Mabel de oynuyormuş. Bunu da bu etkinlik sayesinde fark etmiş oldum
Aynen klipte Mabel'in oynadığını yeni fark ettiğim için oyum iptal edilmeli ve forumdan 3 gün uzaklaştırma cezası almalıyım🤦🤦 Kimlere oy kullandırıyorsunuz anlamıyorum ki. Daha kimin oynadığını bilmiyor. Bullynin oyu iptal edilsin. 😅
Kendini bilen üyeleri çok seviyorum ya. Yürü be Bully. Kim tutar seni. 😅Aynen klipte Mabel'in oynadığını yeni fark ettiğim için oyum iptal edilmeli ve forumdan 3 gün uzaklaştırma cezası almalıyım
🤦🤦 Kimlere oy kullandırıyorsunuz anlamıyorum ki. Daha kimin oynadığını bilmiyor. Bullynin oyu iptal edilsin. 😅
Aynen klipte Mabel'in oynadığını yeni fark ettiğim için oyum iptal edilmeli ve forumdan 3 gün uzaklaştırma cezası almalıyım
Kaan sen bu @Hobbit 'e niye malzeme veriyorsun bak eleman spiker olacağım diyor bunları kaydediyordurKendini bilen üyeleri çok seviyorum ya. Yürü be Bully. Kim tutar seni. 😅
oyumu kullandım 31.oy olmuş oldu oy sayısını beğenmeyen @S.G.A.T. a nanik
Anketin kapanma saati tamda benim molama yakın bir saat dilimi iyi ayarlanmış.
Planlama saatimde konuyu hazır ederim.
Molam bu kez 45 dakika en az2 dakika aran var onu da foruma harcama
Molam bu kez 45 dakika en az
Zaten yemek sonrasına denk geliyor. Bir şey yemeye gerek yok bi de o zaman ayrıcaİyi bari bir ṣeyler ye kendini ödüllendir.