2023 ⚡️ Final ⚡️ | En Favori Şarkı 2023 | Zerrin Özer - Basit Numaralar vs Melike Şahin - Diva Yorgun

Hangi şarkı "En Favori Şarkı 2023"ün Şampiyonu Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MELİKE ŞAHİN - DİVA YORGUN

Zerrin teyzenin geçen sene adeta küllerinden doğup çıkardığı hit şarkısını takdir etsem de benim tercihim Diva Yorgun'dan yana. Zaten sadece ilk favorim olan Müphem'e karşı oy vermemiştim kendisine. Mabel Matiz de kendi şarkısıyla yenildi orada maalesef Melike Şahin'e. Ama burada Diva Yorgun'u şampiyon yaparak bir nevi Mabel'e de şampiyonluk kazandırmış olacağız :A

Son düzenleme:
birazdan kaybolurum zaten isveç dizisine alıştırdı bizi @HollyDemon666☾☆
ordada azbuçuk zaman harcıyacağım :D
Şimdi cevap yazsam sen yarın aktif olduğunda bu konu kilitli olacak o yüzden seni yormayayım.
Bence Mosinin ta kendisi. Kamera kullanarak kendi avatarını yapabiliyorsun. Bunu FM oyunu bile kullanıyor. Bence o. :A
Google amcaya kürekli çizgi kadın yazdım ordan aldım.
Analizleriniz sıfır :A

MELİKE ŞAHİN - DİVA YORGUN

Zerrin teyzenin geçen sene adeta küllerinden doğup çıkardığı hit şarkısını takdir etsem de benim tercihim Diva Yorgun'dan yana. Zaten sadece ilk favorim olan Müphem'e karşı oy vermemiştim kendisine. Mabel Matiz de kendi şarkısıyla yenildi orada maalesef Melike Şahin'e. Ama burada Diva Yorgun'u şampiyon yaparak bir nevi Mabel'e de şampiyonluk kazandırmış olacağız :A
Konuya kendiliğinden beğenini attığın için teşekkürler. Çok makbule geçti bi bilsen :A

Biz yine ve yeniden aynı tarafta yer almışız ve geçmişimize baktığımızda böyle durumlarda *********
Bakalım döngü bozulacak mı yoksa devam mı :A

• Beğendim
Reactions: MasacRE
🤦🤦 Kimlere oy kullandırıyorsunuz anlamıyorum ki. Daha kimin oynadığını bilmiyor. Bullynin oyu iptal edilsin. 😅

Aynen klipte Mabel'in oynadığını yeni fark ettiğim için oyum iptal edilmeli ve forumdan 3 gün uzaklaştırma cezası almalıyım :A

Kendini bilen üyeleri çok seviyorum ya. Yürü be Bully. Kim tutar seni. 😅
Kaan sen bu @Hobbit 'e niye malzeme veriyorsun bak eleman spiker olacağım diyor bunları kaydediyordur :A
------

oyumu kullandım :X 31.oy olmuş oldu oy sayısını beğenmeyen @S.G.A.T. a nanik :A

@Hobbit 'lere yem edilesice bu :A

Anketin kapanma saati tamda benim molama yakın bir saat dilimi :A iyi ayarlanmış.

Planlama saatimde konuyu hazır ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...