Bu arkadaş bize savaş açtı bedel ödetmemiz lazım kendisine @Yakamoz-AsiBen bunu biliyorum. Ama benden yarım adım öndesin. 1 adım önde oldukların @Bully ve @Yakamoz-Asi 😂
Ben bunu biliyorum. Ama benden yarım adım öndesin. 1 adım önde oldukların @Bully ve @Yakamoz-Asi 😂
Bu arkadaş bize savaş açtı bedel ödetmemiz lazım kendisine @Yakamoz-Asi
Orası öyle
Dinlenme oranlarına bakılsaydı bu şarkı final turları görmeliydiDiva Yorgun:
Youtube İzlenme: 129 Milyon
Spotfy Dinlenme: 72 Milyon
Basit Numaralar:
Youtube İzlenme: 194 Milyon
Spotfy Dinlenme : 64 Milyon
Melike Şahin 35 yaşında; 1989 doğumlu..
Zerrin Özer 1989 kadar 10 albüm çıkardı.....
Zerrin Özerin bu şarkısı çıktığı dönemde ciddi ses getirdiği için ve halen kullandığım app lerde favorilerim içinde olduğu için. ciddi şekilde bu etkinlite destekledim.
Başka bir şarkısı olsa bu kadar fanlık yapmazdım.
O yüzden oyumu Zerrin Özere gönül rahatlığı ile verdim.
Hakeden kazansın.
İyi geceler
Emeklerine Sağlık @Dosi
Topunuz gelin. Xemrex'i de yanınıza alabilirsiniz. 😅 Geri adım atmak yok.😁Bu arkadaş bize savaş açtı bedel ödetmemiz lazım kendisine @Yakamoz-Asi
Ben hatırlamasam bile @The_Erinch hatırlatırdıOrası öyle
Bu arada Basit Numaralar’ı listeye ben eklemiştim Ama eklenmese de sen hatırlardın sonra illa ki
Oy verseydim değişebilirdi her şey.Dinlenme oranlarına bakılsaydı bu şarkı final turları görmeliydi
Yine hüzünlendim
Zaten kimsesinin mesajları okuyup,oy vereceğini sanmıyorumDinlenme oranlarına bakılsaydı bu şarkı final turları görmeliydi
Yine hüzünlendim
Diğer tur elenirdi zatenOy verseydim değişebilirdi her şey.
Kesin Şarkıyı Zerrin Özer bu kadar sahiplenmemiştir @The_ErinchBen hatırlamasam bile @The_Erinch hatırlatırdı
❤️❤️❤️
Haftasonu yani Avrupalı ziyaretçiler de olabilir belki aralarında
Diyene bakar mısın???Kesin Şarkıyı Zerrin Özer bu kadar sahiplenmemiştir @The_Erinch
Uykun açıldı mı biraz?Haftasonu yani Avrupalı ziyaretçiler de olabilir belki aralarında