2023 ⚡️ Final ⚡️ | En Favori Şarkı 2023 | Zerrin Özer - Basit Numaralar vs Melike Şahin - Diva Yorgun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi şarkı "En Favori Şarkı 2023"nin Şampiyonu Olsun?

• Zerrin Özer - Basit Numaralar

• Melike Şahin - Diva Yorgun

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
113,529
Puanı
1,060
Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 13. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde finale gelmiş bulunmaktayız :Z

Hangi şarkı "En Favori Şarkı 2023"nin Şampiyonu Olsun?

Zerrin Özer - Basit Numaralar

Melike Şahin - Diva Yorgun

2. tur oylamasında ikisinin de final adayım olduğunu söylemiştim, öyle de oldu. :A Basit Numaralar başından beri sevdiğim, Diva Yorgun ise nakaratı ile dilime dolanan ve sonrasında sevdiğim bir şarkı. Kararsızım, bir süre bekleyeceğim gibi.
Diva Yorgun ve Basit Numaralar. Bu iki şarkı final adayım, bakalım. :A

Etkinlik başlamadan önce Diva Yorgun, Basit Numaralar ve Yakışıklı şarkılarından ikisinin finale çıkacağını tahmin ediyordum ve öyle de oldu.

Diva Yorgun’a tam destek oldum ama Basit Numaralar’a 2 turdur oy vermiyorum. Finalde oyum Melike’ye, inşallah şampiyon olur :bhr:

2. tur oylamasında ikisinin de final adayım olduğunu söylemiştim, öyle de oldu. :A Basit Numaralar başından beri sevdiğim, Diva Yorgun ise nakaratı ile dilime dolanan ve sonrasında sevdiğim bir şarkı. Kararsızım, bir süre bekleyeceğim gibi.
Ben daha duyuru konusunda ilk mesajda demiştim bunu :A
Melike Şahin ve Zerrin Özer iddialı olacaktır. İlk izlenimim o yönde :A

Diva Yorgun vs Basit Numaralar belki :A