Yok gııı o yönetici dişi biriydi seninle alakası yokBilemezsin, belki de soğuk intikam için yönetime dönüp çatır çatır ceza dağıtmaya döneceğim bu oylama sonucunda.![]()
@Dosi
Yok gııı o yönetici dişi biriydi seninle alakası yokBilemezsin, belki de soğuk intikam için yönetime dönüp çatır çatır ceza dağıtmaya döneceğim bu oylama sonucunda.![]()
@Dosi
Yönetim coşarBilemezsin, belki de soğuk intikam için yönetime dönüp çatır çatır ceza dağıtmaya döneceğim bu oylama sonucunda.![]()
@Dosi
Yok gııı o yönetici dişi biriydi seninle alakası yok![]()
Princess tır kim olacak başka😱 anam kimmiṣ o merak ettim ṣimdi![]()
Yönetim coşar
Bekliyoruz seni![]()
😱 anam kimmiṣ o merak ettim ṣimdi![]()
Adını “aynştayngülü” olarak değiştirPrincess tır kim olacak başka![]()
Daha iyi. Mekan sana ve sevdiklerine kalırÇoṣar tabi, silip süpürürüm tüm forumu, diğerlerine iṣ kalmaz ama forumda üye de durmaz.![]()
Gerek yok bilen bilir bilmeyen de tanimasin artıkAdını “aynştayngülü” olarak değiştir![]()
Gerek yok bilen bilir bilmeyen de tanimasin artık![]()
Seni var ya atıveririm uçurumdan aşağıya he bitmedi gitti rezil etmemin acısıYani misal @offensive in cuma reyting sonuçları konularındaki mesajlarına bakalım , yani akli dengesi olmadığı ortada nasıl oy kullanıyor ki ,araştırılsın![]()
hoştttt ben yapımcı mıyım kanal sahibi miyim menajer miyim oyuncu muyum nasıl rezil edicen 2 yıldır izlemediğim diziyleSeni var ya atıveririm uçurumdan aşağıya he bitmedi gitti rezil etmemin acısı![]()
![]()
Doymadın rezil olmalara bu ne yüzsüzlüktür yiğitim duruşun dostlarını korkutuyorhoştttt ben yapımcı mıyım kanal sahibi miyim menajer miyim oyuncu muyum nasıl rezil edicen 2 yıldır izlemediğim diziyleEkli dosyayı görüntüle 132663
Allah şifa versin sana ne diyeyim kiDoymadın rezil olmalara bu ne yüzsüzlüktür yiğitim duruşun dostlarını korkutuyor![]()
![]()
![]()
![]()
Umut fakirin ekmeğidir 😄😄😄Oylamada son 9-10 saat
Sofyadayım @DosiOylamada son saatler
@Zeyno , , , , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, , @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @TenTen , , @Sherlock , , @ömer karataş , @ozmoturk, , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff, @-potterhead- , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , , , @, @ , @tekin , @ , @MEnes , @Maskeli Fedai , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca, @ , @BerzzAnn , @tifosi12345, @Doğan