Yok gııı o yönetici dişi biriydi seninle alakası yokBilemezsin, belki de soğuk intikam için yönetime dönüp çatır çatır ceza dağıtmaya döneceğim bu oylama sonucunda.@Dosi
Yok gııı o yönetici dişi biriydi seninle alakası yokBilemezsin, belki de soğuk intikam için yönetime dönüp çatır çatır ceza dağıtmaya döneceğim bu oylama sonucunda.@Dosi
Yönetim coşarBilemezsin, belki de soğuk intikam için yönetime dönüp çatır çatır ceza dağıtmaya döneceğim bu oylama sonucunda.@Dosi
Yok gııı o yönetici dişi biriydi seninle alakası yok
Princess tır kim olacak başka😱 anam kimmiṣ o merak ettim ṣimdi
Yönetim coşar
Bekliyoruz seni
😱 anam kimmiṣ o merak ettim ṣimdi
Adını “aynştayngülü” olarak değiştirPrincess tır kim olacak başka
Daha iyi. Mekan sana ve sevdiklerine kalırÇoṣar tabi, silip süpürürüm tüm forumu, diğerlerine iṣ kalmaz ama forumda üye de durmaz.
Gerek yok bilen bilir bilmeyen de tanimasin artıkAdını “aynştayngülü” olarak değiştir
Gerek yok bilen bilir bilmeyen de tanimasin artık
Seni var ya atıveririm uçurumdan aşağıya he bitmedi gitti rezil etmemin acısıYani misal @offensive in cuma reyting sonuçları konularındaki mesajlarına bakalım , yani akli dengesi olmadığı ortada nasıl oy kullanıyor ki ,araştırılsın
hoştttt ben yapımcı mıyım kanal sahibi miyim menajer miyim oyuncu muyum nasıl rezil edicen 2 yıldır izlemediğim diziyleSeni var ya atıveririm uçurumdan aşağıya he bitmedi gitti rezil etmemin acısı
Doymadın rezil olmalara bu ne yüzsüzlüktür yiğitim duruşun dostlarını korkutuyorhoştttt ben yapımcı mıyım kanal sahibi miyim menajer miyim oyuncu muyum nasıl rezil edicen 2 yıldır izlemediğim diziyleEkli dosyayı görüntüle 132663
Allah şifa versin sana ne diyeyim kiDoymadın rezil olmalara bu ne yüzsüzlüktür yiğitim duruşun dostlarını korkutuyor
Umut fakirin ekmeğidir 😄😄😄Oylamada son 9-10 saat
Sofyadayım @DosiOylamada son saatler
@Zeyno , , , , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, , @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @TenTen , , @Sherlock , , @ömer karataş , @ozmoturk, , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff, @-potterhead- , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , , , @, @ , @tekin , @ , @MEnes , @Maskeli Fedai , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca, @ , @BerzzAnn , @tifosi12345, @Doğan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?