Bizi diri tutuyor
Şimdi buna bir şey daha eklendi
Bundan sonra etkiye tepki zamanı
Boṣuna Ezel'den bir kesit paylaṣmadım dün
Ayık kimin daha çok oya ihtiyacı var anlamadım @Dosi bir yardım
Bizi diri tutuyor
Şimdi buna bir şey daha eklendi
Bundan sonra etkiye tepki zamanı
Ayık kimin daha çok oya ihtiyacı var anlamadım @Dosi bir yardım
Çok yemek yedim. Şu an konsantre olamıyorum.@xemrexxx anlamadığına göre ban iptal
şu 👆 kısımdan dolayı.Bende oy vermedim.
Kararsızlığımdan değil.
Belkide sonucu belli olduğundandır.
Laaaa ben arada niye olmamış yedim 🫣🫣🫣 @Dosi
Çok yemek yedim. Şu an konsantre olamıyorum.
Sohbeti dağıtın uyarılar ile geleceğim yoksa.
Bakarım birazdan mesajlara
Mesajlarda net bir şey yok zaten anlamadığına göre suçsuzuz demektirSözün bittiği yerdeyim
Verdim verdim ama şoke oldum 🫣🫣🫣🫣şu 👆 kısımdan dolayı.
Ben fındık elendi diye oylamamazlık yapmadım
Az oy gelmiş evet. Daha yarın akşama kadar vakit var. Elbet 25 üzeri normal oranlara geçerizVerdim verdim ama şoke oldum 🫣🫣🫣🫣
Oy vermeyeni banlarsın senAz oy gelmiş evet. Daha yarın akşama kadar vakit var. Elbet 25 üzeri normal oranlara geçeriz
Az oy gelmiş evet. Daha yarın akşama kadar vakit var. Elbet 25 üzeri normal oranlara geçeriz
Korkusuna emreue, offensive, atacan bile gelmiş... Kollarından sürüklemiş 🤣🤣🤣🤣Oy vermeyeni banlarsın sen
@Yakamoz-Asi
Aynı masada ayran içtiklerimizi bırakmayız biz...oyumu sana verdimmm.. Sen bir kaçırdığın ayranları gözden geçir 😎😎😎
@RüzgarGülü
Bana oy vermeyenleri banladım mı?Oy vermeyeni banlarsın sen
Daha ne istiyon şampiyon olmuşsun 😱Bana oy vermeyenleri banladım mı?
İşime duygularımı karıştırmıyorum
Başka türlü intikam almanın yöntemleri var
Laaaa sen bir önceki turda karşı masadakilere ayran verdin yaaaa, köftehor seni 🤣🤣🤣🤣 @RüzgarGülüTüm ayranlar senin olsun abi. Teṣekkür ederim.
@RüzgarGülü ve @Royal_Highness 'e en fazla ṣalgam veririm bundan sonra, acılı tabi.
Vay be masa dostları kalmamış demek. Çikolata yiyelim barışalım o zamanEmre günahımı vermem demiṣ oy vermem dememiṣ
Bu yorumu da görürsün elbet Emre bey
------
Ayranı paylaṣacak masa dostları kalmamıṣ ki masa kuralım.
Hepside oylamada olan isimlerdi. İlk turlarda oy kullanmışlıkları oldu.Korkusuna emreue, offensive, atacan bile gelmiş... Kollarından sürüklemiş 🤣🤣🤣🤣
Onların şifrelerini eke geçirip kendi girip oy vermiş olabilir @Angelica araştırsınKorkusuna emreue, offensive, atacan bile gelmiş... Kollarından sürüklemiş 🤣🤣🤣🤣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?