Bizi diri tutuyor
Şimdi buna bir şey daha eklendi
Bundan sonra etkiye tepki zamanı![]()
Boṣuna Ezel'den bir kesit paylaṣmadım dün
Ayık kimin daha çok oya ihtiyacı var anlamadım @Dosi bir yardım![]()
Bizi diri tutuyor
Şimdi buna bir şey daha eklendi
Bundan sonra etkiye tepki zamanı![]()
Ayık kimin daha çok oya ihtiyacı var anlamadım @Dosi bir yardım![]()
Çok yemek yedim. Şu an konsantre olamıyorum.@xemrexxx anlamadığına göre ban iptal![]()
şu 👆 kısımdan dolayı.Bende oy vermedim.
Kararsızlığımdan değil.
Belkide sonucu belli olduğundandır.
Laaaa ben arada niye olmamış yedim 🫣🫣🫣 @Dosi
Çok yemek yedim. Şu an konsantre olamıyorum.
Sohbeti dağıtın uyarılar ile geleceğim yoksa.
Bakarım birazdan mesajlara
Mesajlarda net bir şey yok zaten anlamadığına göre suçsuzuz demektirSözün bittiği yerdeyim![]()
Verdim verdim ama şoke oldum 🫣🫣🫣🫣şu 👆 kısımdan dolayı.
Ben fındık elendi diye oylamamazlık yapmadım![]()
Az oy gelmiş evet. Daha yarın akşama kadar vakit var. Elbet 25 üzeri normal oranlara geçerizVerdim verdim ama şoke oldum 🫣🫣🫣🫣
Oy vermeyeni banlarsın senAz oy gelmiş evet. Daha yarın akşama kadar vakit var. Elbet 25 üzeri normal oranlara geçeriz![]()
Az oy gelmiş evet. Daha yarın akşama kadar vakit var. Elbet 25 üzeri normal oranlara geçeriz![]()
Korkusuna emreue, offensive, atacan bile gelmiş... Kollarından sürüklemiş 🤣🤣🤣🤣Oy vermeyeni banlarsın sen![]()
@Yakamoz-Asi
Aynı masada ayran içtiklerimizi bırakmayız biz...oyumu sana verdimmm.. Sen bir kaçırdığın ayranları gözden geçir 😎😎😎
@RüzgarGülü
Bana oy vermeyenleri banladım mı?Oy vermeyeni banlarsın sen![]()
Daha ne istiyon şampiyon olmuşsun 😱Bana oy vermeyenleri banladım mı?![]()
İşime duygularımı karıştırmıyorum
Başka türlü intikam almanın yöntemleri var![]()
Laaaa sen bir önceki turda karşı masadakilere ayran verdin yaaaa, köftehor seni 🤣🤣🤣🤣 @RüzgarGülüTüm ayranlar senin olsun abi. Teṣekkür ederim.
@RüzgarGülü ve @Royal_Highness 'e en fazla ṣalgam veririm bundan sonra, acılı tabi.![]()
Vay be masa dostları kalmamış demek. Çikolata yiyelim barışalım o zamanEmre günahımı vermem demiṣ oy vermem dememiṣ
Bu yorumu da görürsün elbet Emre bey
------
Ayranı paylaṣacak masa dostları kalmamıṣ ki masa kuralım.![]()
Hepside oylamada olan isimlerdi. İlk turlarda oy kullanmışlıkları oldu.Korkusuna emreue, offensive, atacan bile gelmiş... Kollarından sürüklemiş 🤣🤣🤣🤣
Onların şifrelerini eke geçirip kendi girip oy vermiş olabilir @Angelica araştırsınKorkusuna emreue, offensive, atacan bile gelmiş... Kollarından sürüklemiş 🤣🤣🤣🤣