Çünkü sen de seversin diye diye düşündüm, ben onun için izlemiştim paragöz Acun'u nettenNeden Nagihan
Teşekkür ederim kardeşim hediye yok mu![]()
Teşekkür ederim bekliyorumTebrikler @eskici hediyelerin yolda![]()
Ben pek sevmem kendisiniÇünkü sen de seversin diye diye düşündüm, ben onun için izlemiştim paragöz Acun'u netten![]()
Ben bayılırım.Teşekkür ederim bekliyorum
Ben pek sevmem kendisini![]()
işte sen o çok az kişi olanlar arasındasınNiye ben doğduğuma mutluyum ama yaşadığım için mutsuzum![]()
![]()
Farkımız tarzımızişte sen o çok az kişi olanlar arasındasın![]()
Farkımız tarzımız![]()
![]()
Farkımız tarzımız![]()
![]()
@tolgab kızıyor listede sohbet edilmesineListeye alacaksın tabi böyle kaliteli bir şarkıyı almaman ayıp olur ayrıca o şarkının içinde Tuğçe olmasa şarkı listeye bile giremezdi![]()
Ben lafımın arkasındayım daha önceki şarkılarını bilmem bu şarkıda Tuğçe olmasa zirveyi göremezdi listeye belki girerdi şimdi baktım da pek kayda değer şarkı yokmuş yokluktan girerdi ancak listeye yani sen Tuğçe'ye dua et@tolgab kızıyor listede sohbet edilmesineBuraya aldım seni
Ya sen kendini ne kandıriyorsun. Bilal her şarkısı ile listeyi gördü. iyi okumadın galiba zamanında Sıla'yı zirveden etti![]()
Benim pek sevmediğim şarkısı ile bile listeye giriş yaptı
En son Derdime Dermanım şarkısıyla listeye girmişti üstelik yokluğumda bile girmiş ve @dreamy yazmıştı, Dosi yok nasıl listede diyebir önceki şarkı Yak ilede yaktı ortalığı.
Haydi sana bye bye![]()
Sonra kapakla gelecem. Merak etmeBen lafımın arkasındayım daha önceki şarkılarını bilmem bu şarkıda Tuğçe olmasa zirveyi göremezdi listeye belki girerdi şimdi baktım da pek kayda değer şarkı yokmuş yokluktan girerdi ancak listeye yani sen Tuğçe'ye dua et![]()
Eski şarkılarını getirme bana Sıla'yı indirmiş falan filan ben bu şarkıdan bahsediyorumSonra kapakla gelecem. Merak etme![]()
Ahada @tolgab ın yorumuyla Sıla'yı indirdiğini belirten yorumEski şarkılarını getirme bana Sıla'yı indirmiş falan filan ben bu şarkıdan bahsediyorumayrıca Sıla'yı kimse zirveden indiremez
![]()
Sıla izin vermiştir ona kıyak geçmiştir yaniAhada @tolgab ın yorumuyla Sıla'yı indirdiğini belirten yorumaa tam 00.00'da ekran resmi almışım
küçük not; ilk haftasından 3. sırada girip, ikinci haftada zirveye geçti
Ekli dosyayı görüntüle 64292