Çünkü sen de seversin diye diye düşündüm, ben onun için izlemiştim paragöz Acun'u nettenNeden Nagihan
Teşekkür ederim kardeşim hediye yok mu
Teşekkür ederim bekliyorumTebrikler @eskici hediyelerin yolda
Ben pek sevmem kendisiniÇünkü sen de seversin diye diye düşündüm, ben onun için izlemiştim paragöz Acun'u netten
Ben bayılırım.Teşekkür ederim bekliyorum
Ben pek sevmem kendisini
işte sen o çok az kişi olanlar arasındasınNiye ben doğduğuma mutluyum ama yaşadığım için mutsuzum
Farkımız tarzımızişte sen o çok az kişi olanlar arasındasın
Farkımız tarzımız
Farkımız tarzımız
@tolgab kızıyor listede sohbet edilmesine Buraya aldım seniListeye alacaksın tabi böyle kaliteli bir şarkıyı almaman ayıp olur ayrıca o şarkının içinde Tuğçe olmasa şarkı listeye bile giremezdi
Ben lafımın arkasındayım daha önceki şarkılarını bilmem bu şarkıda Tuğçe olmasa zirveyi göremezdi listeye belki girerdi şimdi baktım da pek kayda değer şarkı yokmuş yokluktan girerdi ancak listeye yani sen Tuğçe'ye dua et@tolgab kızıyor listede sohbet edilmesine Buraya aldım seni
Ya sen kendini ne kandıriyorsun. Bilal her şarkısı ile listeyi gördü. iyi okumadın galiba zamanında Sıla'yı zirveden etti
Benim pek sevmediğim şarkısı ile bile listeye giriş yaptı
En son Derdime Dermanım şarkısıyla listeye girmişti üstelik yokluğumda bile girmiş ve @dreamy yazmıştı, Dosi yok nasıl listede diye bir önceki şarkı Yak ilede yaktı ortalığı.
Haydi sana bye bye
Sonra kapakla gelecem. Merak etmeBen lafımın arkasındayım daha önceki şarkılarını bilmem bu şarkıda Tuğçe olmasa zirveyi göremezdi listeye belki girerdi şimdi baktım da pek kayda değer şarkı yokmuş yokluktan girerdi ancak listeye yani sen Tuğçe'ye dua et
Eski şarkılarını getirme bana Sıla'yı indirmiş falan filan ben bu şarkıdan bahsediyorum ayrıca Sıla'yı kimse zirveden indiremezSonra kapakla gelecem. Merak etme
Ahada @tolgab ın yorumuyla Sıla'yı indirdiğini belirten yorum aa tam 00.00'da ekran resmi almışım küçük not; ilk haftasından 3. sırada girip, ikinci haftada zirveye geçtiEski şarkılarını getirme bana Sıla'yı indirmiş falan filan ben bu şarkıdan bahsediyorum ayrıca Sıla'yı kimse zirveden indiremez
Sıla izin vermiştir ona kıyak geçmiştir yaniAhada @tolgab ın yorumuyla Sıla'yı indirdiğini belirten yorum aa tam 00.00'da ekran resmi almışım küçük not; ilk haftasından 3. sırada girip, ikinci haftada zirveye geçti
Ekli dosyayı görüntüle 64292