Bana en güzel hediye Sensin@denizz19 hediye ayarlayamadım daha. Acaba senin gibi oyalayıpta es mi geçsem?
Gerçi konunu açarak pek es geçmiş sayılmıyorum
Sağ ol canım Aşk-ı Memnu dışında güzel hediyelerTebrik ediyorum sayın @denizz19 bey. Bol bol beni öveceğin nice mesajlara. Bu hızla gidersen seneye 200.000 konusunu açarız zaten.
Birbirinden muazzam hediyelerini aşağıya salıyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 61773
Ekli dosyayı görüntüle 61774
Oo mangal çok severim. Rezalet günTebrik ederim denizim , nice mesajlar diliyorum , Haftaya gel de mangalla kutlayalım
Neresi rezaletBana en güzel hediye Sensin
Sağ ol canım Aşk-ı Memnu dışında güzel hediyelerAma orada da Hazalım yetiyor.Seni öveceğim
Oo mangal çok severim. Rezalet gün
O ormanda yolumuzu şaşırdığımız günü hatırla azıcık gerilere git.Neresi rezaletGelme o zaman
Sen gelme benceO ormanda yolumuzu şaşırdığımız günü hatırla azıcık gerilere git.
Olmamış için teşekkürler.Sen gelme benceFena mı işte heyecan yaşıyorsun benimle
Olmamış mı attımm 😱 hemen geri alalımOlmamış için teşekkürler.Geleyim de sizle toplu şekilde gidersek olur.
Yani hepimiz beraber gidip beraber yakalım hoş ben bir beyefendi edasıyla mangala elimi sürmem pek @Arslan BeyOlmamış mı attımm 😱 hemen geri alalımTopludan kastın
Valla gelirsen bizde sana yaptıracaktıkYani hepimiz beraber gidip beraber yakalım hoş ben bir beyefendi edasıyla mangala elimi sürmem pek @Arslan Bey
Ben pek bilmem böyle şeyleri yalılarda büyüdümValla gelirsen bizde sana yaptıracaktık
VayBana en güzel hediye Sensin
Sağ ol canım Aşk-ı Memnu dışında güzel hediyelerAma orada da Hazalım yetiyor.Seni öveceğim
Oo mangal çok severim. Rezalet gün
Ayarsız mıyım benVay
Bugün iyiyiz. Aman modun değişmesin, bir kac saatlik kaybolacam ama döndüğümde yine bu ayarda ol
Ayarını bozmaya izin verme kimsenin, diye toparlıyayım mesajımıAyarsız mıyım ben
Tabi canımBen pek bilmem böyle şeyleri yalılarda büyüdüm
Ben pek bilmem böyle şeyleri yalılarda büyüdüm
Valla gelirsen bizde sana yaptıracaktık
HahahahKuzum buna güvenmeyin yapamaz bu jogo eline yüzüne bulaştırır anca biberle poz vermesini biliyor
HahahahValla bende elimi süremem ona yaptırırızAlıştıra alıştıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?