♡♡♡♡♡ denizz19, 110.000'ler Kulübünde! ♡♡♡♡♡

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Dosi çok teşekkürler canım benim her zaman yanımda olduğunu gösterdiğin için, yanımda dik bir duruş gösterdiğin için her zaman listemin silinmez parçalarından birisin. Konum şahane olmuş emeğine sağlık seviliyorsun.

@vadikızı canım sen de çok önemlisin benim için ara sıra çenen düşse de seni de öyle seviyoruz Ne yapalım
teşekkür ederim fotoğrafım için ne hafıza var arkadaş

@xemrexxx totoşu iyice yavaşladım artık geçemem seni korkma güzel tebrik et

@Arslan Bey teşekkürler her ne kadar sana takılsam da pek sevmem seni
şaka şaka iyi hoş adamsın biraz boş konuşuyorsun, esprilerin de berbat ama iyi adamsın vesselam

@sokak sanati seni kim tehdit etti? Kafana saksı mı düştü? Saçlarını kesince farklı birine mi döndün hemen Anlat neler olduğunu
teşekkür ederim sana da.

@turkuazz bekliyorum hediyelerimi teşekkürler.

@DarkLegenD kıskanma lan sünepe kus ve gel

saklıyorum resmini laptobumda duruyor birgün görüşemezsek diye saklıyorum bu resmini gönderdiğin askerlik resmini hep saklıcam ara sırada o çenemide görmezsen iyi olacak galiba

Kaç kere diyecem saniyesinde açmadım. Mücadele ediyorum ben hep. Koskoca Yarım saat vaktin oldu

Forumda olmadığımı farketmedinmi yani bana diyebilirdin bu seferde sen aç deyip bırakabilirdin neyse önemli değil

Senin yanında kim olsa dik durur. Senin enerjin yeter

sende benim listemin en zirvelerindesin her daim ( @DarkLegenD üzgünüm ama Deniz'e bu sözler az bile
)

Kimse tehdit etmedi o nerden çıktı. Bi süre olaylardan uzak cıvık mesajlardan uzak kalmak istedim. O kadar.

Forumda olmadığımı farketmedinmi yani bana diyebilirdin bu seferde sen aç deyip bırakabilirdin neyse önemli değil
Forumda değildimki farkedeyim. Ben geldim sen zaten forumdaydın

@denizz19 ile bağlarımız bu aralar daha bir sıkı. Kimseye konuyu bırakamazdım sorry

Geçen 105.000'i açmayacağımı defalarca demiştim, Deniz ile bir hesabım vardı diye açmadım bilerek
ozaman açsaydın ama @serhatt açmıştı.

Ben dizi falan konularını bırakırim herkese ama değer verdiğim kişilerin konusunu farkettiğim an açıyorum, buna sende dahilsin ki bu hafta baya kutlama konusu açtım

@xemrexxx ninkinide açmak istiyorumda, denk gelmiyor

Bak sen kendin diyosun bayağı kutlama konusu açtım diye neyse uzatmayayım deniz konuları sana ait birşey demicem artık

Bak sen kendin diyosun bayağı kutlama konusu açtım diye neyse uzatmayayım deniz konuları sana ait birşey demicem artık
Diyeceğini dedin zaten
Hayır bana ait değil. Değer verdiğini göstermek için kapışacaksın. Ben 100.000 zamanı baya kapıştım @denizz19 biliyor. Sende açmaya çalıs. Kim önce açarsa.
neyse iyi geceler sana

O yanlış anlaşılma olmuş. Öyle tehdit falan yok.

Neyse sana yapmak istediğim

Dönüşün nasıl olacak bakalım

O sıkı bağ öyle kalacak hep