Kavga isterse canım, ilk kurban sen olursun merak etmeKAVGA EDİN. BİRBİRİNİZİN SAÇINI BAŞINI YOLUN.
Askerdeykene bonişim bonişim diye forumu inletmişti teyze
Kaç kere diyecem saniyesinde açmadım. Mücadele ediyorum ben hep. Koskoca Yarım saat vaktin olduBırakmıyorsun ki bana açayım ya
@Dosi çok teşekkürler canım benim her zaman yanımda olduğunu gösterdiğin için, yanımda dik bir duruş gösterdiğin için her zaman listemin silinmez parçalarından birisin. Konum şahane olmuş emeğine sağlık seviliyorsun.
@vadikızı canım sen de çok önemlisin benim için ara sıra çenen düşse de seni de öyle seviyoruz Ne yapalımteşekkür ederim fotoğrafım için ne hafıza var arkadaş
@xemrexxx totoşu iyice yavaşladım artık geçemem seni korkma güzel tebrik et
@Arslan Bey teşekkürler her ne kadar sana takılsam da pek sevmem senişaka şaka iyi hoş adamsın biraz boş konuşuyorsun, esprilerin de berbat ama iyi adamsın vesselam
@sokak sanati seni kim tehdit etti? Kafana saksı mı düştü? Saçlarını kesince farklı birine mi döndün hemen Anlat neler olduğunuteşekkür ederim sana da.
@turkuazz bekliyorum hediyelerimi teşekkürler.
@DarkLegenD kıskanma lan sünepe kus ve gel
Kaç kere diyecem saniyesinde açmadım. Mücadele ediyorum ben hep. Koskoca Yarım saat vaktin oldu
Senin yanında kim olsa dik durur. Senin enerjin yeter@Dosi çok teşekkürler canım benim her zaman yanımda olduğunu gösterdiğin için, yanımda dik bir duruş gösterdiğin için her zaman listemin silinmez parçalarından birisin. Konum şahane olmuş emeğine sağlık seviliyorsun.
@vadikızı canım sen de çok önemlisin benim için ara sıra çenen düşse de seni de öyle seviyoruz Ne yapalımteşekkür ederim fotoğrafım için ne hafıza var arkadaş
@Arslan Bey teşekkürler her ne kadar sana takılsam da pek sevmem senişaka şaka iyi hoş adamsın biraz boş konuşuyorsun, esprilerin de berbat ama iyi adamsın vesselam
@sokak sanati seni kim tehdit etti? Kafana saksı mı düştü? Saçlarını kesince farklı birine mi döndün hemen Anlat neler olduğunuteşekkür ederim sana da.
@Dosi çok teşekkürler canım benim her zaman yanımda olduğunu gösterdiğin için, yanımda dik bir duruş gösterdiğin için her zaman listemin silinmez parçalarından birisin. Konum şahane olmuş emeğine sağlık seviliyorsun.
Abartma, alt tarafı eski vasıfsız bir marul. Peki ben hangi listenin zirvesindeyim?Senin yanında kim olsa dik durur. Senin enerjin yeter
sende benim listemin en zirvelerindesin her daim ( @DarkLegenD üzgünüm ama Deniz'e bu sözler az bile)
Güncellemede tehdit yazmıştın yaKimse tehdit etmedi o nerden çıktı. Bi süre olaylardan uzak cıvık mesajlardan uzak kalmak istedim. O kadar.
Forumda değildimki farkedeyim. Ben geldim sen zaten forumdaydınForumda olmadığımı farketmedinmi yani bana diyebilirdin bu seferde sen aç deyip bırakabilirdin neyse önemli değil
Güncellemede tehdit yazmıştın yaiyi yapmışsın en iyisi ben de öyleyim
Forumda değildimki farkedeyim. Ben geldim sen zaten forumdaydın
@denizz19 ile bağlarımız bu aralar daha bir sıkı. Kimseye konuyu bırakamazdım sorry
Geçen 105.000'i açmayacağımı defalarca demiştim, Deniz ile bir hesabım vardı diye açmadım bilerekozaman açsaydın ama @serhatt açmıştı.
Ben dizi falan konularını bırakırim herkese ama değer verdiğim kişilerin konusunu farkettiğim an acıyorum, buna sende dahilsin ki bu hafta baya kutlama konusu açtım
@xemrexxx ninkinide açmak istiyorumda, denk gelmiyor
Diyeceğini dedin zatenBak sen kendin diyosun bayağı kutlama konusu açtım diye neyse uzatmayayım deniz konuları sana ait birşey demicem artık
Dönüşün nasıl olacak bakalımO yanlış anlaşılma olmuş. Öyle tehdit falan yok.
Neyse sana yapmak istediğim
O sıkı bağ öyle kalacak hepForumda değildimki farkedeyim. Ben geldim sen zaten forumdaydın
@denizz19 ile bağlarımız bu aralar daha bir sıkı. Kimseye konuyu bırakamazdım sorry
Geçen 105.000'i açmayacağımı defalarca demiştim, Deniz ile bir hesabım vardı diye açmadım bilerekozaman açsaydın ama @serhatt açmıştı.
Ben dizi falan konularını bırakırim herkese ama değer verdiğim kişilerin konusunu farkettiğim an açıyorum, buna sende dahilsin ki bu hafta baya kutlama konusu açtım
@xemrexxx ninkinide açmak istiyorumda, denk gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?