- Reaksiyon puanı
- 29,878
- Puanı
- 1,059
Sen de Sıla'ya karşı mecburiyetten rock seçtin bilmiyoruz sankiPis. Yalaklanıyordun Rock diye.:s.s
Sen de Sıla'ya karşı mecburiyetten rock seçtin bilmiyoruz sankiPis. Yalaklanıyordun Rock diye.:s.s
Sen de Sıla'ya karşı mecburiyetten rock seçtin bilmiyoruz sanki
Doğum günü kutlu olsun.@sokak sanati
Doğum günü kutlu olsun efsanenin <3
Yabancı Pop Müzik gelsin artık ama Rihannayada destek veririm ama bence Rihanna Şarkılarına Coverlar konsepti olmalı@mrt-06
Yav görende RiRi mesajlarımızı okuyor sancak.
Yav görende RiRi mesajlarımızı okuyor sancak.
Aynen Ariana'dan 3 yaş büyüksün bundan 2 yaş küçüksün.Rihanna küçük zaten yani kıyaslandığı kişiler Lady Gaga 33 yaşında Katy 35 yaşında falan. Bey 40 yaşında Rihanna en küçükleri ama 17 yaşında piyasaya girdi oradan kazandı
hhahaha ben rihannadan daha genc gösteriyorum bee 70 yasındada genc gösteren ben olrurum benceama bir 70 yıl sonra rihanna aynı kalacak sen ise bu teyzeye dönüşeceksin
hhahaha ben rihannadan daha genc gösteriyorum bee 70 yasındada genc gösteren ben olrurum bence
evet çok olgun gösteriyor benim yaşıtlardan çıktı kızzEkli dosyayı görüntüle 53983
Kız18 yaşında bile kadın gibi baksana. Olgun biri bence ve diri kalmayı hep başaracak gibi duruyor
evet çok olgun gösteriyor benim yaşıtlardan çıktı kızz
Aynen 27 yaş.28 yaşında ama diva Bey'e rakip işte gerçek efsane.
Bu arada büyük efsaneler 27 yaşında ölüyor diye bir olay vardı o 27 yaştı dimi 28 değil.
Ya sende şaka maka 26 oldun ya.evet çok olgun gösteriyor benim yaşıtlardan çıktı kızz
Yaşlı göstermek avantaj değil bence genc gösterelek ben daha avantajlıyım ayoll28 yaşında ama diva Bey'e rakip işte gerçek efsane.
Bu arada büyük efsaneler 27 yaşında ölüyor diye bir olay vardı o 27 yaştı dimi 28 değil.
Teyzen gibi durur yanında. Boyuda var 173 galiba iyi baya yani. At gibi kadın.
Aynen 27 yaş.Kurtardı yani.
Ya sende şaka maka 26 oldun ya.
yıl olarak oldukda işte eylülde ay olarak girmek önemli ama yaş geçiyor gerçekten 30 a merdiven dayıyoruz artık cnmAynen 27 yaş.Kurtardı yani.
Ya sende şaka maka 26 oldun ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?