Sen de Sıla'ya karşı mecburiyetten rock seçtin bilmiyoruz sankiPis. Yalaklanıyordun Rock diye.:s.s
Sen de Sıla'ya karşı mecburiyetten rock seçtin bilmiyoruz sankiPis. Yalaklanıyordun Rock diye.:s.s
Sen de Sıla'ya karşı mecburiyetten rock seçtin bilmiyoruz sanki![]()
Doğum günü kutlu olsun.@sokak sanati
Doğum günü kutlu olsun efsanenin <3
Yabancı Pop Müzik gelsin artık ama Rihannayada destek veririm ama bence Rihanna Şarkılarına Coverlar konsepti olmalı@mrt-06
Yav görende RiRi mesajlarımızı okuyor sancak.
Yav görende RiRi mesajlarımızı okuyor sancak.![]()
Aynen Ariana'dan 3 yaş büyüksün bundan 2 yaş küçüksün.Rihanna küçük zaten yani kıyaslandığı kişiler Lady Gaga 33 yaşında Katy 35 yaşında falan. Bey 40 yaşında Rihanna en küçükleri ama 17 yaşında piyasaya girdi oradan kazandı
![]()
hhahaha ben rihannadan daha genc gösteriyorum bee 70 yasındada genc gösteren ben olrurum benceama bir 70 yıl sonra rihanna aynı kalacak sen ise bu teyzeye dönüşeceksin
![]()
hhahaha ben rihannadan daha genc gösteriyorum bee 70 yasındada genc gösteren ben olrurum bence![]()
![]()
![]()
evet çok olgun gösteriyor benim yaşıtlardan çıktı kızzEkli dosyayı görüntüle 53983
Kız18 yaşında bile kadın gibi baksana. Olgun biri bence ve diri kalmayı hep başaracak gibi duruyor![]()
evet çok olgun gösteriyor benim yaşıtlardan çıktı kızz![]()
![]()
![]()
Aynen 27 yaş.28 yaşında ama diva Bey'e rakip işte gerçek efsane.
Bu arada büyük efsaneler 27 yaşında ölüyor diye bir olay vardı o 27 yaştı dimi 28 değil.![]()
Ya sende şaka maka 26 oldun ya.evet çok olgun gösteriyor benim yaşıtlardan çıktı kızz![]()
![]()
![]()
Yaşlı göstermek avantaj değil bence genc gösterelek ben daha avantajlıyım ayoll28 yaşında ama diva Bey'e rakip işte gerçek efsane.
Bu arada büyük efsaneler 27 yaşında ölüyor diye bir olay vardı o 27 yaştı dimi 28 değil.
Teyzen gibi durur yanında. Boyuda var 173 galiba iyi baya yani. At gibi kadın.![]()
Aynen 27 yaş.Kurtardı yani.
Ya sende şaka maka 26 oldun ya.![]()
yıl olarak oldukda işte eylülde ay olarak girmek önemli ama yaş geçiyor gerçekten 30 a merdiven dayıyoruz artık cnmAynen 27 yaş.Kurtardı yani.
Ya sende şaka maka 26 oldun ya.![]()