Konsept yarışmasınamı diyorsunKonu da ki son pragrafi oku.
Konsept yarışmasınamı diyorsunKonu da ki son pragrafi oku.
Konsept yarışmasınamı diyorsun
Tamam olur bu arada fikir çok iyi hafta boyuncada şarkıları konuşulmuş olacakAynen. Sıla nasıl girdiyse Rihannada girecek All Star şampiyonu olduğu için ve doğum günü hediyesi olacak bu Rihanna'ya.
Tamam olur bu arada fikir çok iyi hafta boyuncada şarkıları konuşulmuş olacak
Bence yeterli oyu alacaktır çünkü forumun tercihini bu yönde ağırlıklı olarak yapacağını tahmin ediyorumEvet muhteşem bir hafta olacak. Şimdilik 5 oyumuz var 3-5 oy daha lazım bakalım.
Bence yeterli oyu alacaktır çünkü forumun tercihini bu yönde ağırlıklı olarak yapacağını tahmin ediyorum
Bu hafta oy kullanırım bir oy daha artmış olurBende iyi baskı yapacağımı umuyorum.
Bu hafta oy kullanırım bir oy daha artmış olur
Benim dışımda 5 kişi bulunuyor sandım forum olarak yeterli oy olacağını tahmin ediyorum aslında zaten konseptin Rihanna haftası olması da yakışır bu haftaki konsepte forum bunu dikkate alacaktırSeni o 5'e kattım zaten.
Balık burcu imiş demekki, benim gibi.
Bitch Happy B'day.
Balık burcu imiş demekki, benim gibi.
Bitch Happy B'day.
Benim dışımda 5 kişi bulunuyor sandım forum olarak yeterli oy olacağını tahmin ediyorum aslında zaten konseptin Rihanna haftası olması da yakışır bu haftaki konsepte forum bunu dikkate alacaktır
Nice senelere..
Shakira ile düeti dışında hiçbir klibini detaylı incelemedim En sevdiğim şarkısı Don't Stop the Music'in klibini de hatırlıyorum sanırımKliplerine ağzı açık bakan biri olarak çok resmi oldu bu kutlama.
Shakira ile düeti dışında hiçbir klibini detaylı incelemedim En sevdiğim şarkısı Don't Stop the Music'in klibini de hatırlıyorum sanırım
Tamam haftaya Dont Stop the Music'i sen seç. Şarkı tavsiyesi istiyorsanız ben yardımcı olurum. Her haftanın sonucu aklımda
@MasacRE- konuya baktın çıktın. Konuşalım şu mevzuyu.
[ QUOTE]
Ne konuşacağız?
Doğum günü konusunu okudun mu?
Sonda bi doğum günü hediyesi olayı yazıyor. Senin de bu hediyeye desteğini bekliyorum.
Bir de kızın doğum gününü kutla bi. Barzo.
O zaman sana iki sorum olacak
1-Rihanna burayı okuyor mu?
2-Rihanna Türkçe biliyor mu?
Sondaki konuda da destek veremem üzgünüm tek bir şarkıcının yarışacağı konseptlere oy vermeyeceğim ben