Konsept yarışmasınamı diyorsunKonu da ki son pragrafi oku.![]()
Konsept yarışmasınamı diyorsunKonu da ki son pragrafi oku.![]()
Konsept yarışmasınamı diyorsun![]()
Tamam olur bu arada fikir çok iyi hafta boyuncada şarkıları konuşulmuş olacakAynen. Sıla nasıl girdiyse Rihannada girecek All Star şampiyonu olduğu için ve doğum günü hediyesi olacak bu Rihanna'ya.![]()
Tamam olur bu arada fikir çok iyi hafta boyuncada şarkıları konuşulmuş olacak![]()
Bence yeterli oyu alacaktır çünkü forumun tercihini bu yönde ağırlıklı olarak yapacağını tahmin ediyorumEvet muhteşem bir hafta olacak.Şimdilik 5 oyumuz var 3-5 oy daha lazım bakalım.
![]()
Bence yeterli oyu alacaktır çünkü forumun tercihini bu yönde ağırlıklı olarak yapacağını tahmin ediyorum![]()
Bu hafta oy kullanırım bir oy daha artmış olurBende iyi baskı yapacağımı umuyorum.![]()
Bu hafta oy kullanırım bir oy daha artmış olur![]()
Benim dışımda 5 kişi bulunuyor sandım forum olarak yeterli oy olacağını tahmin ediyorum aslında zaten konseptin Rihanna haftası olması da yakışır bu haftaki konsepte forum bunu dikkate alacaktırSeni o 5'e kattım zaten.![]()
Balık burcu imiş demekki, benim gibi.
Bitch Happy B'day.![]()
Balık burcu imiş demekki, benim gibi.
Bitch Happy B'day.![]()
Benim dışımda 5 kişi bulunuyor sandım forum olarak yeterli oy olacağını tahmin ediyorum aslında zaten konseptin Rihanna haftası olması da yakışır bu haftaki konsepte forum bunu dikkate alacaktır![]()
Nice senelere..
Shakira ile düeti dışında hiçbir klibini detaylı incelemedimKliplerine ağzı açık bakan biri olarak çok resmi oldu bu kutlama.![]()
Shakira ile düeti dışında hiçbir klibini detaylı incelemedimEn sevdiğim şarkısı Don't Stop the Music'in klibini de hatırlıyorum sanırım
![]()
Tamam haftaya Dont Stop the Music'i sen seç.Şarkı tavsiyesi istiyorsanız ben yardımcı olurum. Her haftanın sonucu aklımda
@MasacRE- konuya baktın çıktın. Konuşalım şu mevzuyu.![]()
[ QUOTE]
Ne konuşacağız?![]()
Doğum günü konusunu okudun mu?
Sonda bi doğum günü hediyesi olayı yazıyor. Senin de bu hediyeye desteğini bekliyorum.
Bir de kızın doğum gününü kutla bi. Barzo.![]()
O zaman sana iki sorum olacak
1-Rihanna burayı okuyor mu?
2-Rihanna Türkçe biliyor mu?
Sondaki konuda da destek veremem üzgünüm tek bir şarkıcının yarışacağı konseptlere oy vermeyeceğim ben![]()