Evet. Misal bazingaOylayacak kişi kaldı mı sence?
Benim de aklıma o geldi bugün, bazinga dönmezse kazanan her gün zarara girmiş olacak Benim kazancım ise devam etmiş olacak
Niyeyse son 1 aydır hiç güven vermiyorsun. Bunun altından da sen çıkarsın gibi bir his oluşuyor. 😅Benim de aklıma o geldi bugün, bazinga dönmezse kazanan her gün zarara girmiş olacak Benim kazancım ise devam etmiş olacak
Sen niye bana karşı kötü düşünceler beslemeye başladın yaNiyeyse son 1 aydır hiç güven vermiyorsun. Bunun altından da sen çıkarsın gibi bir his oluşuyor. 😅
Benim de aklıma o geldi bugün, bazinga dönmezse kazanan her gün zarara girmiş olacak Benim kazancım ise devam etmiş olacak
Savaştayız. Geri dönüş yok demiştin. Forumun Sulh ve Selameti için bu mücadeleyi vermem şart. Admin ortalarda yok. Ne belli senin yapmadığın. 😂Sen niye bana karşı kötü düşünceler beslemeye başladın ya
Admini esir alacak halim yok ya @Dosi @Yakamoz-Asi
@Dosi Kasım Ayının Favori Üyesi'ni senin için erteler veya Kasım atlanılıp Aralık yapılır artık admin dönmezse
31 kişi oylamış bu durumda @Yakamoz-Asi 1.olmalı oy kullanan sayısına bakarak
Ha şu İrem mevzusu Aynen dönüşü yok, bu forum ikimize fazlaSavaştayız. Geri dönüş yok demiştin. Forumun Sulh ve Selameti için bu mücadeleyi vermem şart. Admin ortalarda yok. Ne belli senin yapmadığın. 😂
Yakamoz için telafi ederiz durumu. Zamanında bazinga ’ya etiket yetkisi ver dedim kaynamıştı aradaBenim de aklıma o geldi bugün, bazinga dönmezse kazanan her gün zarara girmiş olacak Benim kazancım ise devam etmiş olacak
kendiside eski admin. O kadarda değilNiyeyse son 1 aydır hiç güven vermiyorsun. Bunun altından da sen çıkarsın gibi bir his oluşuyor. 😅
Benim tuzum kuruTeknik bir çözüm bulsunlar Admin demek teknik iṣleri bilen demek. Renk ile hava atmasınlar. @Dosi
------
Pek bir sevindin bakıyorum.
Zaten olay mahalline İlk suçu işleyen gelir. 😂Ha şu İrem mevzusu Aynen dönüşü yok, bu forum ikimize fazla
Ben bir dönem forumda adminlik yaptım bu arada bazinga'yı yeniden admin olabilmek için ortadan kaldırmış mıyımdır, neden olmasın
Telafi edeceğine hiç şüphem yok Admin dönerse etiket yetkisinde ısrarcı olursun artıkYakamoz için telafi ederiz durumu. Zamanında bazinga ’ya etiket yetkisi ver dedim kaynamıştı arada
O da bende olsa bu sorun olmazdı
kendiside eski admin. O kadarda değil
@Dosi etiketlediği için geldim Ben işten çıkayım yavaştanZaten olay mahalline İlk suçu işleyen gelir. 😂
Kaçıyor bulmalıyız bunu @Dosi 😅😅etiketlediği için geldim Ben işten çıkayım yavaştan
Benim tuzum kuru
Onu ayarlarız o kolay 1 ay gelmezse diğerleri ile birlikte takarsınBu yönden olaya hiç bakmamıṣtım. 😱
Valla ben kazanırsam 30 gün bu etiketi isterim yani hiç kusura bakmasınlar. @Dosi Admini bul getir
çıkış yapana kadar iki dakika geçmişti zaten2 dk var henüz. Maçı erken bitirdin. Şikayet edicem seni. 😂
Zaten herkes foruma o şekilde üye olmuştur bir anda pat diye tekin gibi giren çok nadir kişi var onunda yakinda çıkabilir kokusu
Misal ben ilk birşey sorup belki 1 belki 2 sene sonra aktif olmuşumdir. Afk gecirdigmiz zaman çoktur
@RüzgarGülü herşeyi karıştırmaya başladı yanlış hatırlıyorÇok güzel özetlemişsin valla
Aynen benim de forum hikayem öyle oldu
@tekin gibi bodoslama dalamadık ortama