Final | 2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi

Hangi üye ayın favorisi seçilsin?

• Yakamoz- Asi

Oy: 13 41.9%
  • Royal Highness

Oy: 11 35.5%
  • Angelica

Oy: 7 22.6%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Oylamada son saatler

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Savaştayız. Geri dönüş yok demiştin. Forumun Sulh ve Selameti için bu mücadeleyi vermem şart. Admin ortalarda yok. Ne belli senin yapmadığın. 😂
Ha şu İrem mevzusu :A Aynen dönüşü yok, bu forum ikimize fazla :A

Ben bir dönem forumda adminlik yaptım bu arada :A bazinga'yı yeniden admin olabilmek için ortadan kaldırmış mıyımdır, neden olmasın :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Hobbit
Benim de aklıma o geldi bugün, bazinga dönmezse kazanan her gün zarara girmiş olacak :A Benim kazancım ise devam etmiş olacak :A
Yakamoz için telafi ederiz durumu. Zamanında bazinga ’ya etiket yetkisi ver dedim kaynamıştı arada :A
O da bende olsa bu sorun olmazdı
Niyeyse son 1 aydır hiç güven vermiyorsun. Bunun altından da sen çıkarsın gibi bir his oluşuyor. 😅
kendiside eski admin. O kadarda değil :A

Ha şu İrem mevzusu :A Aynen dönüşü yok, bu forum ikimize fazla :A

Ben bir dönem forumda adminlik yaptım bu arada :A bazinga'yı yeniden admin olabilmek için ortadan kaldırmış mıyımdır, neden olmasın :A
Zaten olay mahalline İlk suçu işleyen gelir. 😂

• Güldürdün
Reactions: Bully
Yakamoz için telafi ederiz durumu. Zamanında bazinga ’ya etiket yetkisi ver dedim kaynamıştı arada :A
O da bende olsa bu sorun olmazdı

kendiside eski admin. O kadarda değil :A
Telafi edeceğine hiç şüphem yok :A Admin dönerse etiket yetkisinde ısrarcı olursun artık :A
------

Zaten olay mahalline İlk suçu işleyen gelir. 😂
@Dosi etiketlediği için geldim :A Ben işten çıkayım yavaştan :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Hobbit
Bu yönden olaya hiç bakmamıṣtım. 😱

Valla ben kazanırsam 30 gün bu etiketi isterim yani hiç kusura bakmasınlar. :A @Dosi Admini bul getir :A
Onu ayarlarız o kolay :A 1 ay gelmezse diğerleri ile birlikte takarsın :A
2-3 güne gelirse bizde diğer ay o tarihlerde başlatırız. Sen hiç merak etme. En az 30 gün o etiket sende duracak :A

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi
2 dk var henüz. Maçı erken bitirdin. Şikayet edicem seni. 😂
çıkış yapana kadar iki dakika geçmişti zaten :D
------

Zaten herkes foruma o şekilde üye olmuştur bir anda pat diye tekin gibi giren çok nadir kişi var onunda yakinda çıkabilir kokusu :F

Misal ben ilk birşey sorup belki 1 belki 2 sene sonra aktif olmuşumdir. Afk gecirdigmiz zaman çoktur :D

Çok güzel özetlemişsin valla :A :A

Aynen benim de forum hikayem öyle oldu :D

@tekin gibi bodoslama dalamadık ortama :F
@RüzgarGülü herşeyi karıştırmaya başladı yanlış hatırlıyor :D

foruma girdiğimde bir aya yakın mesaj yazamadım yazdığım mesajlar da bir hafta sonra yayınlanıyordu nerdeyse forumdan soğuyacaktım :D o arada rüzgargülü bir mesajıma hoşgeldin tarzı bişey yazmıştı bende şu an sana mesaj yazıyorum ama bu mesajım sana anca bir hafta sonra ulaşır diye esprili bir mesajla karşılık verdim o arada @emreemreu sağolsun o mesajımı kısa sürede yayınlamıştı olay böyleydi

ama şimdi sizi dinlerken foruma bodoslama girmiş olduğumu görüyorum:A

Son düzenleme: