Aklıma sadece bir şey geliyor. Senin renginin değişimi işini kolaylaştırır gibiForuma her adım attıklarında korkacak hale getireceğim onları hiç merak etmesinler.
Evet diğer iki elemanda karar vermedim daha.
Ben topuklayayım madem anket bitene kadar, içi soğuyunca dönerim
Aklıma sadece bir şey geliyor. Senin renginin değişimi işini kolaylaştırır gibi
İnan bana kazanılsa bile unutulmuyorBen topuklayayım madem anket bitene kadar, içi soğuyunca dönerim
Zaten kazanırsa intikamı hafifler, erteler veya unutur belki
Ben topuklayayım madem anket bitene kadar, içi soğuyunca dönerim
Zaten kazanırsa intikamı hafifler, erteler veya unutur belki
Şşşşşşşş sakin ol. O kadarda değilSen benden bir ileri düṣünüyorsun hep ama bu sefer aklın yolu bir. Sonra bir takım internet adreslerinden yerlerini tespit edip Keith Long gibi bomba ile patlatacağım.
bencedeSen doymazsan, biz doymazsak, nasıl çıkar bu gerçekler ortaya.
(Biraz Karadayı dizisindeki repliğe benzedi )
------
Sanmıyorum kullanacağını ama hayırlısı
İnan bana kazanılsa bile unutulmuyor
Senin her türlü kurtuluṣun yok o yüzden sıkıntı yok yani. @Dosi
Şuraya bak ortalık iyicene ittifak ve itilaf devletlerine dönmüş. 😅 Acaba @Royal Highness mı oy vermeliydim. Çok şaibe var gibi geliyor. 😂 6. hislerim öyle diyor bana.
Kafanı toparla biraz. Anca kendine gelirsin
Git ara ver diyorsun yani peki görüşürüz o zaman bilinmeyen bir zamandaKafanı toparla biraz. Anca kendine gelirsin
Doğru. Bugün pazar. Klasik temizleme günü. Bende iş yapsam fena olmaz@tekin 'i hanımı çağırdı bence süpürge yapıyor evde.
Kasım senin ayın halbuki, insan kendi ayında ara verir mi@tekin 'i hanımı çağırdı bence süpürge yapıyor evde.
------
Birkaç güne bende aynı, o zaman gelirsin 😉
İyi istirahatler dilerim.Git ara ver diyorsun yani peki görüşürüz o zaman bilinmeyen bir zamanda