aynen öyle @Dosi ile sohbet ederken daha çok dalıyorum hülyalara sende öyle olmuyor nemrut şeyAa iftiraya bak denk gelemedik bile onla Yarına kısmet
Ayrıca senle sohbet etmek için 23’e kaldığı bir gün hatırlıyorum
aynen öyle @Dosi ile sohbet ederken daha çok dalıyorum hülyalara sende öyle olmuyor nemrut şeyAa iftiraya bak denk gelemedik bile onla Yarına kısmet
Ayrıca senle sohbet etmek için 23’e kaldığı bir gün hatırlıyorum
bizdeki değişimlerin hızını düşününce hep bu sahne geliyor aklımaMecburen yoldaş olduk artık, verdiğimiz ortak oydan dolayı mimlendik ve hain ilan edildik Tabii sana sırtımı dayarken gözüm hem arkada olacak, beni satma potansiyelini yüksek görüyorum
Zoraki ve çıkar dostluğu bizimkisi Bizi buna şartlar zorladı
------
Bu işin sonunda @tekin ve sen birlik olup benim üzerime gelirsiniz zaten Topunuz gelin
@Bully ile bir “anlaşma” tarzı tripleşme durumu vardı. O çiğnediğine göre artık bende onun sevmediği adımı atabilirim. Engeller kalktı
Demiş olabilirsin çünkü hep öyleyimher zamanki gibi muhteşemsin dosi daha önce söylemişmiydim bunu
artık engellerde kalktığına göre rahatlıkla @Bully ile @12.Adam a dalabilirim içimde ukde kalmıştı@Bully ile bir “anlaşma” tarzı tripleşme durumu vardı. O çiğnediğine göre artık bende onun sevmediği adımı atabilirim. Engeller kalktı
Demiş olabilirsin çünkü hep öyleyim
Bundan sonra sana karşı daha iyi olacağım. Yeniden inşa edilsin bazı şeyler
@Bully ile bir “anlaşma” tarzı tripleşme durumu vardı. O çiğnediğine göre artık bende onun sevmediği adımı atabilirim. Engeller kalktı
Ben sözümü yerime getirdim, aslında daha haklı olan taraf yine de benim. Senin şartın dissi çekmesiydi.@Bully ile bir “anlaşma” tarzı tripleşme durumu vardı. O çiğnediğine göre artık bende onun sevmediği adımı atabilirim. Engeller kalktı
Çok anlamadım bunu. Türkçem yetmediaynen öyle @Dosi ile sohbet ederken daha çok dalıyorum hülyalara sende öyle olmuyor nemrut şey
Meydan senin
Geçen ay finalde bana oy vermeyenleri not ettik ve gerekeni yaptık Kendin ettin kendin buldunArtık @Bully düṣünsün. zaten bu oylamanın kaderini de baṣtan o belirledi.
Geçen ay finalde bana oy vermeyenlerini not ettik ve gerekeni yaptık Kendin ettin kendin buldun
Yok artık @xemrexxx koşşşşşşşşşş
Teneşir paklayacak. Gözlüksüz bak birde yüzüne 😃
Ekli dosyayı görüntüle 130591
------
Aman çağırma şunu düşecek yine çenesi
------
Halilcimin jipi oo
Artık @Bully düṣünsün. zaten bu oylamanın kaderini de baṣtan o belirledi.
Ne dediğinizi çok anlamadımBen sözümü yerime getirdim, aslında daha haklı olan taraf yine de benim. Senin şartın dissi çekmesiydi.
Ama onu ona sayalım hadi zaten kaldırmak istiyordun @tekin in engelini, bu da bahanesi oldu
Aksini kanıtlamadın Ayrıca sözüm vardı, bizde söz namusturSen öyle düṣünüyorsun ama belki öyle değil. bu yanlıṣla yaṣa
Ne dediğinizi çok anlamadım
@Dosi farkında, Dosi bimiyor gibi davranır. Dosi unutmaz ve Dosi karışandakine zarar vermeden zamanı gelince çaktırmadan intikamını alır.
Aksini kanıtlamadın Ayrıca sözüm vardı, bizde söz namustur
İlk kez içtenlikle sana katılıyorumTeneşir paklayacak
Kemal Sunal filmi gibi oğlanı dağa kaldırır bu Yakında
Yani senle aramızdaki en ortak belirgin şey bu ve bunun sebebide sadece sen ve benim bildiğim bir detaydan kaynaklı işte bir sır varsa o sır bu sırdırBende bende. İntikam soğuk yenir zaten. Sen doğru paylaṣtın dün. Ezel Jeneriği koydun hikaye daha yeni baṣlıyor.
------
Sen ona inanmıṣsın diyecek bir ṣey yok.
Sözünü yesinler
nasıl anlamadın ya dosi hanı orda diyorumki yani ben dosiyle konuşurken dosinin anlatım şeklindeki akıcılık sohbeti gerçekleştirişindeki ahenk hiçkimsede yok insanı adeta ayakta uyutuyor yarım saatte kendine gelemiyorsun o kadar etkili anlatıyor zamanın farkına varamıyorsun diyorum @Bully sen dosi gibi beni alıkoyamazsın geç saatlere kadar diyorum, kısaca seni öve öve bitiremiyorum o sözcükte ama laf uzamasın diye özeti çıkarmışım cümlede o yüzden anlamadın
sen sadece @Angelica ya yorum yapmışsın kız sadece oğlanı kapmış oysa @Yakamoz-Asi arabayı kapmış @Bully kolundaki saati kapmış @Dosi gözlüğü kapmış resmi talan etmişler onlara tek yorum yapmamışsınTeneşir paklayacak
Kemal Sunal filmi gibi oğlanı dağa kaldırır bu Yakında
Teşekkür ederim çok ikna oldumnasıl anlamadın ya dosi hanı orda diyorumki yani ben dosiyle konuşurken dosinin anlatım şeklindeki akıcılık sohbeti gerçekleştirişindeki ahenk hiçkimsede yok insanı adeta ayakta uyutuyor yarım saatte kendine gelemiyorsun o kadar etkili anlşatıyor zamanın farkına varamıyorsun diyorum @Bully sen dosi gibi beni alıkoyamazsın geç saatlere kadar diyorum, kısaca seni öve öve bitiremiyorum o sözcükte ama laf uzamasın diye özeti çıkarmışım cümlede o yüzden anlamadın
------
sen sadece @Angelica ya yorum yapmışsın kız sadece oğlanı kapmış oysa @Yakamoz-Asi arabayı kapmış @Bully kolundaki saati kapmış @Dosi gözlüğü kapmış resmi talan etmişler onlara tek yorum yapmamışsın