İleride yapacakları onca şarkı yok edilmiş ama 😅 Kitlelerini hiçe saymışlarBurada ṣarkı oyluyoruz sanatçı değil
İleride yapacakları onca şarkı yok edilmiş ama 😅 Kitlelerini hiçe saymışlarBurada ṣarkı oyluyoruz sanatçı değil
İleride yapacakları onca şarkı yok edilmiş ama 😅 Kitlelerini hiçe saymışlar
Ben 2 puan sanatçı, 8 puan şarkı şeklinde oyluyorum. Şimdi bu durumda direkt 2 puan hiç olmuş oluyor. Kimin yüzünden peki tâbi ki $imge yüzünden.Fark etmez. 2023 oyluyoruz 2024 etki etmez
Ben 2 puan sanatçı, 8 puan şarkı şeklinde oyluyorum. Şimdi bu durumda direkt 2 puan hiç olmuş oluyor. Kimin yüzünden peki tâbi ki $imge yüzünden.
Basit Numaralar'ı bu turda elememiz lazım, ben çalışmalara başlıyorum... @Bully @Yakamoz-Asi
Sanatçıyı yarım yamalak begeniyorsam 1 puan düşüyorum. Ama diğer taraftanda 4 puan düşmüş oluyor. Sanatçıyı hiç begenmiyorsam 0 puan ve diğer taraftanda 8 puan gitmiş oluyor2 puana karșı 8. Nasıl bir etki bu
Amerikan Başkanı dahil herkesi devreye sokun…Basit Numaralar'ı bu turda elememiz lazım, ben çalışmalara başlıyorum... @Bully @Yakamoz-Asi
Amerikan Başkanı dahil herkesi devreye sokun…
Yakışıklı elenmemeli…
Hadi ilk ikiyi anladım da tekin ne ya. 😂
Bu fırsatı kaçırmayıp o da bir tekme vuracaktır sana o yüzdenHadi ilk ikiyi anladım da tekin ne ya. 😂
Senin lafın ile söyleyeyim o zaman. 1700 mesajlı üyeyi niye kâle alayım. 😂Bu fırsatı kaçırmayıp o da bir tekme vuracaktır sana o yüzden
Müttefik müttefiktirSenin lafın ile söyleyeyim o zaman. 1700 mesajlı üyeyi niye kâle alayım. 😂