Radikal kararlar alacağım.Kendini yemek gibi çılgın planlarin varsa özelden yaz bana bende değişik fikirler var 😆
Dosi fazla iyiydi
Radikal kararlar alacağım.Kendini yemek gibi çılgın planlarin varsa özelden yaz bana bende değişik fikirler var 😆
Baskı ağır geldi sana herhalde değişime gerek yok kendini değiştiremezsin akışına bırakRadikal kararlar alacağım.
Dosi fazla iyiydikullanıcı adından üyelerle iletişim falan komple değişim zamanı. Etkinliğin bitimi ile en doğru zamanlama olacak
![]()
Ozanı örnek alıyorum aslındaBaskı ağır geldi sana herhalde değişime gerek yok kendini değiştiremezsin akışına bırak
Ozan yıllardır aynı kişi since 2005![]()
Ohoo sende hemen ilk zamanlar son zamanlar diyorsun biz yıllardır aynıyızOzanı örnek alıyorum aslında
Adminliğin verdiği bir ağırlık var. Bazı şeyler bende kalsın ama olması gereken.
Bu arada insan değişiyor elbet. Foruma gelen ilk ben ile şimdiki ben arasında çok fark var![]()
Şimdi öyle bir cevap veririmki çok felsefelik olur ama frenleyeceğim.Ohoo sende hemen ilk zamanlar son zamanlar diyorsun biz yıllardır aynıyız
Cizgin iyi güzel üzerinde baskı olabilir ama bu seni bunaltmasin biz seni, sen olduğunu için seviyor, destekliyoruz
Çok düzgün cümle felan kurdum şimdi bozayim. Sigara büyük dertlerle uğraşmak için kafa dağıtıcı bir faktör. Bak ben kendimi bozmadım yıllardır b*ktan şeyler yazar eğlenceli mesajlar ile forumlarda dolaşırım![]()
Sen ilk turda Leyla’ya oy vermiştin, ikinci turda da Aslı’ya protesto oyu atmayıp Leyla’ya oy verseydin şu an bu düello olmazdıMaksat ortalığı karıştırmak Leyla diyelim
not: karışmadı
![]()
Simge ilk turdan gidince benim dengem bozulduSen ilk turda Leyla’ya oy vermiştin, ikinci turda da Aslı’ya protesto oyu atmayıp Leyla’ya oy verseydin şu an bu düello olmazdı![]()
2016-17 zamanları olsa el birliği ile şampiyon yapardık ama maalesef.Simge ilk turdan gidince benim dengem bozuldu![]()
Hiç fark yok.Foruma gelen ilk ben ile şimdiki ben arasında çok fark var![]()
En prime dönemini getirsek yine çeyrek final üstü göremezdi forumda hele ki o dönemler Sıla vs Simge'de elenir kahrolurduk2016-17 zamanları olsa el birliği ile şampiyon yapardık ama maalesef.Kendi etti kendi buldu.
Hiç fark yok.İkisinin de favori üyelikten daha yukarıya çıkmaması gerekiyordu.
![]()
![]()
Kıskançlığını bu kadar belli etme.2016-17 zamanları olsa el birliği ile şampiyon yapardık ama maalesef.Kendi etti kendi buldu.
Hiç fark yok.İkisinin de favori üyelikten daha yukarıya çıkmaması gerekiyordu.
![]()
![]()
Esmer ve sarışın çatışması gelecek yeni tur