2025 2.Tur - Düello - | Esra Bilgiç ⚔️ Leyla Lydia

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etkinligi ben yürütsem ne güzel fotograflar ile süslerim valla :A boy boy böyle :A

Esra Bilgic'e hep oy verdim zaten simdiye kadar, güzel kadin tabi ki. Ama ben Leyla'yi daha cok begeniyorum. :D
Biz daha benzerini biraz daha manken felan yarışması yapalım :D
------

Foruma gerek yok birileri hakkını vermiş zaten :A
Kim seçmiş o önemli güzel tabiki de. Mesela bu sene guzelik yarışması vardı 2024 bizden gideni çok beğenmedik forumda :D

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Miss turkey değil dünya çapındaydi. Türkiye'den giden çok elestri aldı :D
Bundan bahsetmiyor musun hocam
1739891418834.jpeg

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Bu gidişle final Aslı Enver, Elçin Sangu ve Beren Saat arasında olacaktır :A

Valla şaşırmam Ünlü resimleri konusunda açılan konular daha iyi :A
4 sene sonra yarışmayı başlatmamız hata. Her şeye bir eleştiri maşallah :A

31 üye oy kullanmış. 10-15 kişinin kararı ile belirlenmedi tur atlayanlar. Siz sadece kendi zevkinize göre konuşuyorsunuz. 31 oydan sadece 5 oy alan birinin elenmesine küsenler bile olmuş. Soğuyup oy kullanmamak size kalmış. Kimseyi zorlamıyoruz. Daha etkinlik başlamadan küsenler bile oldu.
Etiketten çıkarın diyenleri saniyesinde siliyoruz :A

4 sene sonra yarışmayı başlatmamız hata. Her şeye bir eleştiri maşallah :A

31 üye oy kullanmış. 10-15 kişinin kararı ile belirlenmedi tur atlayanlar. Siz sadece kendi zevkinize göre konuşuyorsunuz. 31 oydan sadece 5 oy alan birinin elenmesine küsenler bile olmuş. Soğuyup oy kullanmamak size kalmış. Kimseyi zorlamıyoruz. Daha etkinlik başlamadan küsenler bile oldu.
Etiketten çıkarın diyenleri saniyesinde siliyoruz :A
Benim eleştirim forum zevkine zaten sizin forum zevkine müdahale şansınız var demedim size karşı tavrım olsa her oy kullandığımda konuyu beğenmezdim emeğe saygı diye Eleştireceğim konu 2 isim önerme olabilirdi ama o da forumu görünce boş diyorum :A

Konuya daha güzel resim video atsan ben etkilenirdim yapın böyle şeyler hem güzel insan kesfederiz :D

Burdaki resimlere göre oy veriyoruz :)
Buradaki resimlere göre oy veren tek kişi olabilirsin hocam. :A Diğerlerini bilmem de ben resimlere bakmıyorum. :A
------

Benim eleştirim forum zevkine zaten sizin forum zevkine müdahale şansınız var demedim size karşı tavrım olsa her oy kullandığımda konuyu beğenmezdim emeğe saygı diye Eleştireceğim konu 2 isim önerme olabilirdi ama o da forumu görünce boş diyorum :A
Sen çok konuşma. :A Forum zevk sahibi üyelerden oluşsaydı Esra Bilgiç ilk turda elenirdi zaten. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...