‘Zemheri’nin Hikayesi Belli Oldu!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
28 Aralık 2011
Mesajlar
30,913
Reaksiyon puanı
28,119
Puanı
1,059
1575969378680.jpeg
Show TV’nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Zemheri’nin hikayesi belli oldu.

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor’un yer aldığı, yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu dizinin senaryosunu Sema Ergenekon kaleme alıyor.

İşte dün akşam ilk tanıtımı yayınlanan dizinin hikayesi:

Firuze ve Ayaz. İki güzel yürek, iki aile yükü taşıyan çocuk. Onları kader birleştirdi, kader/feda ediş ayırdı. Şimdi bir özür borcu var hayatın onlara. Aldığı aşkı geri vermek istiyor. Ama yollar zor. Yollar engebeli. Hava Ayaz, zamanlardan Zemheri. Firuze’nin gözleri mavi, yüreği ateş.

İnşaat işçisi babasının, on üç kişinin ölümüne sebep olan asansör kazasında haksız yere suçlu bulunması; yolunu dürüstlükten, adaletten yana seçmiş Firuze’yi harekete geçirir. Babasını kurtarmak azmiyle girdiği yolda; umutlarını çalan, bir vedayı bile esirgeyip onu yarım bırakan Ayaz’la karşılaşır..

Evin erkeği olma sorumluluğunu omuzlarında taşıyan Ayaz, tam da bir başkasıyla evlenmek üzereyken annesi için feda ettiği, hala her sabah gözlerinin mavisine hasret uyandığı Firuze’yle yüz yüzedir. Firuze’nin babasının suçlanmasında büyük rol oynadığından habersizdir.

Firuze bilmez ki bazı vedalar sevgisizlikten değil çaresizliktendir. Ayaz bilmez ki bir aşk kaç kere feda edilir?
 

Emre Ozansoy

Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,542
Reaksiyon puanı
56,775
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Kadrosu kötü... Tek iyi isim Zerrin Tekindor. Alperen'e başrol verilmesi, Caner'in sadece 1 ay sonra hemen başka diziye geçmesi, Hazal Filiz ve Ayça Ayşin'in oyunculuğunu da sevmiyorum...

Yahu bu ne düşmanlıktır, pes! Hadi kanal sempatisini falan bir nebze anlıyorum da bu son radde artık. Gercekten psikolojin yerinde değil bak çok ciddiyim. Böyle konuşunca cok komik falan oldugunu mu zannediyorsun hayir?

Oyuncuların oyunculuklarını beğenmiyorum. Yan rolde olacak kişilere, başrol verilmesine karşıyım.
 
  • Olmamış
Reactions: blacklion