Yakışmıyor yan rol olmak. Ergenlerin kdrosunda
Yakışmıyor yan rol olmak. Ergenlerin kdrosunda
Bu kadın yan rol oyuncusuYakışmıyor yan rol olmak. Ergenlerin kdrosunda![]()
Vlla 100 tanede çıksa bu dizinin alıcısı @serhatt ve @xemrexxx olurYenisi çıkacaktır.![]()
Ben Alperen'in alıcısıyımVlla 100 tanede çıksa bu dizinin alıcısı @serhatt ve @xemrexxx olurRamuyuda benle @Forumdash abicim her kesime hitap ederek hepimizi kanalında tutuyorsun
![]()
![]()
![]()
Ramoyu salıya bekliyordum ama Hekimoğlunu izlicemVlla 100 tanede çıksa bu dizinin alıcısı @serhatt ve @xemrexxx olurRamuyuda benle @Forumdash abicim her kesime hitap ederek hepimizi kanalında tutuyorsun
![]()
![]()
![]()
Ramoyu salıya bekliyordum ama Hekimoğlunu izlicem![]()
Ramunun günü neymiş hem Hekimoğlu ne ecünnü dizisiyse uzak dursunBen Alperen'in alıcısıyım![]()
Ne ecunnusu beRamunun günü neymiş hem Hekimoğlu ne ecünnü dizisiyse uzak dursun![]()
![]()
![]()
@serhatt a bırak öyle dizileri sen izleyemezsinNe ecunnusu beevet bizdeki ecunnu ama orjınali gercek bir hastane dizisiydş
banane ecunne de olsa bakıcm
![]()
Onluk kimse yok orda
Neymiş bu dizi bir afişini göster anlarımOnluk kimse yok ordabi sütlaç oğlan var o da bi yerini acmaz. Efendi efendi oynar
![]()
Neymiş bu dizi bir afişini göster anlarım![]()
İkinci resimden sonra bu diziyi yeni hedefime alıyorum baslasada oklavamla girişşemHouse m.d diye arat
![]()
![]()
![]()
2. En güzeli beeİkinci resimden sonra bu diziyi yeni hedefime alıyorum baslasada oklavamla girişşem![]()
![]()
![]()
Yılanlara bakınca yemek yiyemiyorum unuttunmu abicim2. En güzeli beenesini begenmedin
Ahahah spn de onca şey var yıln mı bozduYılanlara bakınca yemek yiyemiyorum unuttunmu abicimDiziden nefret ettim
![]()
![]()
![]()
Supernaturalın eski iğrenc bölümleri Allahtan pek gelmiyor artıkAhahah spn de onca şey var yıln mı bozduo abd hastane kızılay sembolü gibi bişey
şuan acıklayamadım çünkü unuttum
ama anlamı var onun
![]()
Eklembacaklılar?Supernaturalın eski iğrenc bölümleri Allahtan pek gelmiyor artık![]()
![]()
Korkma değil fındık zamanı bahçedede görüyoruz ama en az 3 gün yemek yememi etkiliyor en iğrendiğim şey yılandır sürüngenler yanı![]()
Örümcek 6- 8 bacakO ne beeFoto atmadan anlat
![]()
![]()
![]()
Aaa yok örümcekten iğrenmediğim için etkilemiyor beniÖrümcek 6- 8 bacak![]()