Yakışmıyor yan rol olmak. Ergenlerin kdrosunda
Yakışmıyor yan rol olmak. Ergenlerin kdrosunda
Bu kadın yan rol oyuncusu Her dizisinde öyleYakışmıyor yan rol olmak. Ergenlerin kdrosunda
Vlla 100 tanede çıksa bu dizinin alıcısı @serhatt ve @xemrexxx olur Ramuyuda benle @Forumdash abicim her kesime hitap ederek hepimizi kanalında tutuyorsunYenisi çıkacaktır.
Ben Alperen'in alıcısıyımVlla 100 tanede çıksa bu dizinin alıcısı @serhatt ve @xemrexxx olur Ramuyuda benle @Forumdash abicim her kesime hitap ederek hepimizi kanalında tutuyorsun
Ramoyu salıya bekliyordum ama Hekimoğlunu izlicemVlla 100 tanede çıksa bu dizinin alıcısı @serhatt ve @xemrexxx olur Ramuyuda benle @Forumdash abicim her kesime hitap ederek hepimizi kanalında tutuyorsun
Ramoyu salıya bekliyordum ama Hekimoğlunu izlicem
Ramunun günü neymiş hem Hekimoğlu ne ecünnü dizisiyse uzak dursunBen Alperen'in alıcısıyım
Ne ecunnusu be evet bizdeki ecunnu ama orjınali gercek bir hastane dizisiydş banane ecunne de olsa bakıcmRamunun günü neymiş hem Hekimoğlu ne ecünnü dizisiyse uzak dursun
@serhatt a bırak öyle dizileri sen izleyemezsinNe ecunnusu be evet bizdeki ecunnu ama orjınali gercek bir hastane dizisiydş banane ecunne de olsa bakıcm
Onluk kimse yok orda bi sütlaç oğlan var o da bi yerini acmaz. Efendi efendi oynar@serhatt a bırak öyle dizileri sen izleyemezsin
Neymiş bu dizi bir afişini göster anlarımOnluk kimse yok orda bi sütlaç oğlan var o da bi yerini acmaz. Efendi efendi oynar
Neymiş bu dizi bir afişini göster anlarım
İkinci resimden sonra bu diziyi yeni hedefime alıyorum baslasada oklavamla girişşemHouse m.d diye arat
2. En güzeli bee nesini begenmedinİkinci resimden sonra bu diziyi yeni hedefime alıyorum baslasada oklavamla girişşem
Yılanlara bakınca yemek yiyemiyorum unuttunmu abicim Diziden nefret ettim2. En güzeli bee nesini begenmedin
Ahahah spn de onca şey var yıln mı bozdu o abd hastane kızılay sembolü gibi bişey şuan acıklayamadım çünkü unuttum ama anlamı var onunYılanlara bakınca yemek yiyemiyorum unuttunmu abicim Diziden nefret ettim
Supernaturalın eski iğrenc bölümleri Allahtan pek gelmiyor artıkAhahah spn de onca şey var yıln mı bozdu o abd hastane kızılay sembolü gibi bişey şuan acıklayamadım çünkü unuttum ama anlamı var onun
Eklembacaklılar?Supernaturalın eski iğrenc bölümleri Allahtan pek gelmiyor artık
Korkma değil fındık zamanı bahçedede görüyoruz ama en az 3 gün yemek yememi etkiliyor en iğrendiğim şey yılandır sürüngenler yanı
O ne bee Foto atmadan anlatEklembacaklılar?
Örümcek 6- 8 bacakO ne bee Foto atmadan anlat
Aaa yok örümcekten iğrenmediğim için etkilemiyor beni Korku yönünden fobim olmadı için iğrenmedikçe sıkıntı yok ama yılan olsun büyük fareler olsun iğrenç görünen otür şeylere bakınca et ürünleri zaten yiyemiyorumda süt ürünleride yiyemiyorum mesala niye bilmiyorum yoğurt yiyemiyorum ne alaka bende bilmiyorumÖrümcek 6- 8 bacak