Yakışmıyor yan rol olmak. Ergenlerin kdrosunda
Yakışmıyor yan rol olmak. Ergenlerin kdrosunda
Bu kadın yan rol oyuncusuYakışmıyor yan rol olmak. Ergenlerin kdrosunda
Vlla 100 tanede çıksa bu dizinin alıcısı @serhatt ve @xemrexxx olurYenisi çıkacaktır.
Ben Alperen'in alıcısıyımVlla 100 tanede çıksa bu dizinin alıcısı @serhatt ve @xemrexxx olurRamuyuda benle @Forumdash abicim her kesime hitap ederek hepimizi kanalında tutuyorsun
Ramoyu salıya bekliyordum ama Hekimoğlunu izlicemVlla 100 tanede çıksa bu dizinin alıcısı @serhatt ve @xemrexxx olurRamuyuda benle @Forumdash abicim her kesime hitap ederek hepimizi kanalında tutuyorsun
Ramoyu salıya bekliyordum ama Hekimoğlunu izlicem
Ramunun günü neymiş hem Hekimoğlu ne ecünnü dizisiyse uzak dursunBen Alperen'in alıcısıyım
Ne ecunnusu beRamunun günü neymiş hem Hekimoğlu ne ecünnü dizisiyse uzak dursun
@serhatt a bırak öyle dizileri sen izleyemezsinNe ecunnusu beevet bizdeki ecunnu ama orjınali gercek bir hastane dizisiydşbanane ecunne de olsa bakıcm
Onluk kimse yok orda
Neymiş bu dizi bir afişini göster anlarımOnluk kimse yok ordabi sütlaç oğlan var o da bi yerini acmaz. Efendi efendi oynar
Neymiş bu dizi bir afişini göster anlarım
İkinci resimden sonra bu diziyi yeni hedefime alıyorum baslasada oklavamla girişşemHouse m.d diye arat
2. En güzeli beeİkinci resimden sonra bu diziyi yeni hedefime alıyorum baslasada oklavamla girişşem
Yılanlara bakınca yemek yiyemiyorum unuttunmu abicim2. En güzeli beenesini begenmedin
Ahahah spn de onca şey var yıln mı bozduYılanlara bakınca yemek yiyemiyorum unuttunmu abicimDiziden nefret ettim
Supernaturalın eski iğrenc bölümleri Allahtan pek gelmiyor artıkAhahah spn de onca şey var yıln mı bozduo abd hastane kızılay sembolü gibi bişeyşuan acıklayamadım çünkü unuttumama anlamı var onun
Eklembacaklılar?Supernaturalın eski iğrenc bölümleri Allahtan pek gelmiyor artık
Korkma değil fındık zamanı bahçedede görüyoruz ama en az 3 gün yemek yememi etkiliyor en iğrendiğim şey yılandır sürüngenler yanı
Örümcek 6- 8 bacakO ne beeFoto atmadan anlat
Aaa yok örümcekten iğrenmediğim için etkilemiyor beniÖrümcek 6- 8 bacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?