‘Jet Sosyete’ TV8’e Transfer Oldu!

Puhahahahahahahaha.

Nihahahahahahahaha.

Hahahahahahahahaha.

Fazilet'le uğraşan @Aserat'ın hazin sonu.

Geç de olsa bunu yapmadan içim rahat etmezdi.
Sen de böyle teselli oluyorsun demek ne yapalım. Eylül'de yeni çatlamalarını görmek için sabırsızlanıyorum.

Sen de böyle teselli oluyorsun demek ne yapalım. Eylül'de yeni çatlamalarını görmek için sabırsızlanıyorum.
Teselli olması gereken biri varsa o da sensin. Çok çabuk toparlamışsın, aman zaten kanaldan kanala sürülen dizide pek umrunda değildi dimi? Final yapsa bu kadar rezil olmazdı.

Teselli olması gereken biri varsa o da sensin. Çok çabuk toparlamışsın, aman zaten kanaldan kanala sürülen dizide pek umrunda değildi dimi? Final yapsa bu kadar rezil olmazdı.
Ben hangi kanalda olduğuna bakmadan izlerim çünkü sevgim %100 gerçek. TV8'e geçti diye sızlanacak değilim oldu bitti. Ama sen hala biteli haftalar olmuş Fazilet üzerinden bana vuruyorsan bir sorun var demektir.

Ben hangi kanalda olduğuna bakmadan izlerim çünkü sevgim %100 gerçek. TV8'e geçti diye sızlanacak değilim oldu bitti. Ama sen hala biteli haftalar olmuş Fazilet üzerinden bana vuruyorsan bir sorun var demektir.
Ne desen boş kalıyor. Fazilet gibi 50 bölüm boyunca kendi kanalında yayınlanıp sezon sonu final yapan kaliteli diziyle kanaldan kanala sürünmüş kenar dizisi Jet Sosyete'yle karşılaştırmayalım lütfen.

Geçmiş olsun, senin adına üzüldüm.

Üzülmene gerek yok. En azından benim için gerek yok çünkü Eylül'den sonra kendine üzülmekten vakit kalmayacak.