Aaa senin halin çok vahim neredeyse @Polat Şaşmaz gelip seni bir üflesin İmana gel @mrt-06 @xemrexxxHer yanım parlak oldu bu ara forumda.
Aaa senin halin çok vahim neredeyse @Polat Şaşmaz gelip seni bir üflesin İmana gel @mrt-06 @xemrexxxHer yanım parlak oldu bu ara forumda.
Avatarim nasilAaa senin halin çok vahim neredeyse @Polat Şaşmaz gelip seni bir üflesin İmana gel @mrt-06 @xemrexxx
Aras hangisi kerem mi Serhat mi
Yanliz serhat arassa demek ki Aras pasif artık sana faydası olmaz arasın
Aaa zaten oğlanlarla takılıp duruyor anlamadım @Forumdash Burda olsa laf ederdiYanliz serhat arassa demek ki Aras pasif artık sana faydası olmaz arasın
Sen yan gözle bakıyorsan zaten yumuşaması normal @Forumdash da katılmıştı geçen sene Aras in Çağatay için verdiği partiye orada ikisini yakın görüp kıskançlıktan kudurmustu :Aaa zaten oğlanlarla takılıp duruyor anlamadım @Forumdash Burda olsa laf ederdi
Aaa türk değil benim yabancı sevdiklerim şey çıkıyor Ama türkiyede şey oğlanlar senin favorilerin oluyor Gül ağa , şeker ağa , sümbül ağa , korişSen yan gözle bakıyorsan zaten yumuşaması normal @Forumdash da katılmıştı geçen sene Aras in Çağatay için verdiği partiye orada ikisini yakın görüp kıskançlıktan kudurmustu :
Kiz Türkiye'de eşcinsel olduklarını açıklasalar kim iş verir aç kalırlar spor hocalarına paraları yetmez memeleri sarkar @mrt-06Aaa türk değil benim yabancı sevdiklerim şey çıkıyor Ama türkiyede şey oğlanlar senin favorilerin oluyor Gül ağa , şeker ağa , sümbül ağa , koriş
İkisini de seviyorum
Aras buna bakar mı beYanliz serhat arassa demek ki Aras pasif artık sana faydası olmaz arasın
Aaa türk değil benim yabancı sevdiklerim şey çıkıyor Ama türkiyede şey oğlanlar senin favorilerin oluyor Gül ağa , şeker ağa , sümbül ağa , koriş
Çiğdem sen de bizim Deniz gibisin,kız kime aşık olsam gey çıkıyor diyorKiz Türkiye'de eşcinsel olduklarını açıklasalar kim iş verir aç kalırlar spor hocalarına paraları yetmez memeleri sarkar @mrt-06
İkisini de seviyorum
@serhatt ı verecen bunların arasına tamamKiz Türkiye'de eşcinsel olduklarını açıklasalar kim iş verir aç kalırlar spor hocalarına paraları yetmez memeleri sarkar @mrt-06
Gülse dizinin başka kanala geçtiğini bile yeni öğrenmiştir o ne yapsın. Git BKM’ye veya diziyi reddeden Show’a çemkir. Kanal için dizi bırakmak olmaz o yüzden fikrini değiştireceğine inanıyorum.Daha izlemem herhalde. Gülse neden böyle yaptın.. Keşke en baştan Show'da başlasaydı...