Ben kanalı sevmiyorum maalesefO zaman aynı şey Jet Sosyete için de geçerli. Diziyi izleyip sevmişsen kanal önemli değil.
Çatlamanı görmek için sabırsızlanıyorum.
Ben kanalı sevmiyorum maalesefO zaman aynı şey Jet Sosyete için de geçerli. Diziyi izleyip sevmişsen kanal önemli değil.
Avrupa Yakasıyla bir tutuyordun bir de şu avatarı değiştir @xBUGRAx niye hala dövmedi seniO zaman aynı şey Jet Sosyete için de geçerli. Diziyi izleyip sevmişsen kanal önemli değil.
Fazilet gibi apar topar yayından kaldırılmadık en azından.İkinci 'Kaçak Gelinler' vakası.
Hahahahahahahahahahaha çok şükür, çok şükür @Aserat
Bir tutmuyordum sadece komedi olarak Jet Sosyete’yi izleyebilirsin demiştim. Neyse kaliteden ne anlarsın zaten.Avrupa Yakasıyla bir tutuyordun bir de şu avatarı değiştir @xBUGRAx niye hala dövmedi seni
Survivor olmasa fena değil aslında. Mecburen idare edeceğiz.Ben kanalı sevmiyorum maalesef
İnşallah bitmezFazilet gibi apar topar yayından kaldırılmadık en azından.
Bir tutmuyordum sadece komedi olarak Jet Sosyete’yi izleyebilirsin demiştim. Neyse kaliteden ne anlarsın zaten.
Survivor olmasa fena değil aslında. Mecburen idare edeceğiz.
Aaa siz zaten belanızı bulmuşsunuz ayoll benim uğraşmama gerek kalmadıFazilet gibi apar topar yayından kaldırılmadık en azından.
Bir tutmuyordum sadece komedi olarak Jet Sosyete’yi izleyebilirsin demiştim. Neyse kaliteden ne anlarsın zaten.
Survivor olmasa fena değil aslında. Mecburen idare edeceğiz.
Daha izlemem herhalde. Gülse neden böyle yaptın.. Keşke en baştan Show'da başlasaydı...
GGS benim için çok özel bir iş ceza kesemem ona.BKM'nin aç gözlülüğü... GGS'ye bir ceza verin.
GGS benim için çok özel bir iş ceza kesemem ona.
Senin yüzünden @xBUGRAx parlak avatarıyla dolaşıyor huyu suyu değiştiSen bu konu hakkında pek konuşmadın niyeyse.
Siz böyle yaptıkça değiştirmeme konusundaki inadımı sürdüreceğim.