‘Havhavhav’, 100 Milyon İzlenmeyi Aştı!

Vay, araba sürmeyi öğretiyon demek iyiymiş :A O vesileyle yeni isimler keşfetmiş oluyorsundur :A

Ruhun genç zaten senin, bu ara daha da genç hissediyormuşsun. Ne güzel :A
seneler önce yine ögretmistim ama ögrettigim kisi orta yasinda biriydi :A:A o zamanda arabeske türkülere doymustum.
bizde sürmeyi ögretmek icin prosudürler var. Tr gibi degil.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
İyi almışsın , şimdi ehliyet almak zorlaşmış. Araban kaç model? :A
Ehliyet almak zorlaşıyor doğru :A 2015.
seneler önce yine ögretmistim ama ögrettigim kisi orta yasinda biriydi :A:A o zamanda arabeske türkülere doymustum.
bizde sürmeyi ögretmek icin prosudürler var. Tr gibi degil.
Senin öğretmenlik her alanda maşallah :A Sürmeyi öğretmek konusunda namın oluşmuş demek ki :A

İsveç'te prosedür olur elbet, Türkiye lay lay lom :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
:F
Peki ya çok severlerse? :A
Güleceklerini ve bu nasıl şarkı diyeceklerini düşünüyorum onun dışında ihtimal vermiyorum özellikle onların anlayacağı bir altyazı koyarsan Turabinin şarkısına verilen yabancı tepkilerden farkı olmayacağını düşünüyorum

Güleceklerini ve bu nasıl şarkı diyeceklerini düşünüyorum onun dışında ihtimal vermiyorum özellikle onların anlayacağı bir altyazı koyarsan Turabinin şarkısına verilen yabancı tepkilerden farkı olmayacağını düşünüyorum
Video izlettirmeyeceğim. Biz güzel havalarda dışarıya büyük hoparlör koyuyoruz çocuklar dans ediyor. Müziğin alt yapısı onların seveceği bir tarz.

Video izlettirmeyeceğim. Biz güzel havalarda dışarıya büyük hoparlör koyuyoruz çocuklar dans ediyor. Müziğin alt yapısı onların seveceği bir tarz.
Sesin değil de müziğin kendisi çocuklara oynamalık gelebilir ama anlamlarını bilirlerse seveceklerini düşünmüyorum. Türk müzik piyasasının giderek rezil sözler yazması da uzun vadede kötü etki yaptığını düşünüyorum toplumda

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi